سلام دوست عزیز
لطف میکنی متن کامل مقاله ریر رو برام بذاری؟من نتونستم بگیرم
با تشکر
The effects of date syrup and guar gum on physical, rheological and sensory properties of low fat frozen yoghurt dessert
با سلام و تشکر از زحمات شما
فایل اولی و دومی رو باز نمی کنه پیغام زیر رو میده
the filename or extension is too long.
در ضمن امکان تغییر اسم فیل رو هم نمی ده.
در صورت امکان راهنمایی کنید.باتشکر
با سلام در صورت امکان مقالات زیر را می خواهم.باتشکر از همکاری شما
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877413000988
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960308511000824
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960852498001151