تعریف شغل : شاغل اين شغل تحت نظارت مدیرعامل و به عنوان نماینده مشتری در سازمان انجام وظيفه مي نمايد. برنامه ريزي، سازماندهي، هدايت و كنترل فعاليتهاي واحد كنترل كيفيت به منظور كنترل و بهبود كيفيت و ایمنی محصول، مواد اوليه ورودي، فرايندهاي توليدي، محصولات نهايي و ابزار توليدي و بهبود رضايت...
فرصت های شغلیهدف این رشته تربيت نيروي انساني متخصص مورد نياز کشور براي اداره و توسعه واحدهاي صنايع غذايي و نظارت بر مراکز کنترل مواد غذايي، با توجه به اولويتهاي مورد نظر است. فارغ التحصيلان رشته مهندسي علوم و صنايع غذايي پس از پايان تحصيلات، بسته به تواناييهاي فردي و علمي خود، مي توانند...