داشتن برچسب پاک ميتواند به اين معني باشد که در محصولات نانوايي از طعم دهنده ها، رنگدانه ها و مواد نگهدارنده مصنوعي و يا مواد اوليه اصلاح نژادي شده استفاده نگرديده است.
توليدکنندگان مواد اوليه صنعت نانوايي ميتوانند با عرضه مواد طبيعي، استفاده از مواد اوليه مصنوعي را به حداقل...
کمپانی Dawn Foods محدوده دوناتهای خود را با تولید دونات تمشکی و کِرِمی با تم تابستانی افزایش داده است. داخل این دونات تمشک و کِرِمی با مقداری دوبرابر بیشتر از حد معمول تمشک و پنیر خامهای پر شده و روی آن با روکش سفید به همراه راههای قرمز و صورتی تزئین گردیده است.
این محصول حلال بوده و...
اختصاصی/ ويتامين D، يکي از عناصر ريزمغذي مورد نياز براي حفظ سلامت بوده و وجود آن در رژيم هاي غذايي ضروري است؛ با اين حال، ميزان آن در وعده هاي غذايي روزانه ما بسيار اندک است. غذاهاي غني از ويتامين D عبارتند از ماهي هاي روغني از قبيل اسقومري و سالمون و قارچ شيتاکه؛ اما متاسفانه مصرف اين مواد به...
طرز تهیه همبرگر بدون گلوتن :
طرز تهیه همبرگر بدون گلوتن :
مواد لازم:گوشت دوبار چرخ شده 250گرمارد ذرت 70 گرمتخم مرغ 1 عددجعفری تازه خرد شده 1 قاشق غذا خوریجوزهندی رنده شده 1/3 قاشق چایی خورینمک وفلفل به میزان لازمطرز تهیه:
تمامی مواد را مخلوط کرده و بادست خوب ورز دهید ارد ذرت را کم کم به مواد...
طرز تهیه کالباس بدون گلوتن :
لطفا قبل از تهیه از سلامت مواد اولیه خود( از نظر بدون گلوتن بودن ) اطمینان حاصل فرمایید . گوشت چرخ شده یا مرغ چرخ شده(یا ترکیب دوتایی) نیم کیلوگرمسیاه دانه اسیاب شده یک قاشق چایی خوریسیر رنده شده سه حبه
زرده تخم مرغ دوعدد
ارد ذرت یک و نیم قاشق غذا خوری
روغن مایع یک...
مواد لازم:گوشت دوبار چرخ شده 250 گرمجعفری و ریحان تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوریسیر دو حبه ارد ذرت دو قاشق غذا خوریپنیر پیتزا بدون گلوتن رنده شده 60گرمسویا سس بدون گلوتن 3 قاشق غذا خوریاب لیمو ترش 3 قاشق غذا خوریاب مرغ 1 پیمانه پلو پزی(پیمانه در تمام دستور عمل ها چه کیک وچه غذاها پیمانه پلو پزی...
قدس از گسترش نانواییهای ماشینی در پخت اصیلترین نان ایرانی گزارش میدهدنان سنگک سنتی را صنعتی نکنیم!قدس آنلاین/ هنگامه طاهری: نان سنگک در صدر نانهاي ايراني قرار دارد و از آرد سبوسدار درست ميشود. از ويژگيهاي خوب اين نان طعم، عطر، مغذي بودن و قابليت سيركنندگي آن است.اما این روزها پخت نان های...
مژده : رفع مشکلات تولیدی صنعت آرد ونان به صورت مشاوره آن -لاین و رایگان (شنبه -دوشنبه -چهارشنبه ها)باسلام ازآنجایی که صنعت آرد ونان کشور همیشه دستخوش تلاطم وناملایمات ناشی از کیفیت متغیر گندم وآرد مصرفی کارخانجات بوده ومسئولین فنی واحدها برای حصول به کیفیت موردنظر با مشکلات عدیده ای روبه...
در حال حاضر انواع مختلفی از نان از جمله سنگك، تافتون، لواش و بربری در ایران به مصرف می رسند كه خوشبختانه این نان ها تا اندازه ای از شر الك های چند صفر مصون مانده اند. هر چند متاسفانه در گوشه و كنار نان سفید به چشم می خورد و فروشندگان ادعا می كنند كه این نان ها را با آرد چند صفر تهیه كرده اند...