با سلام
دوستان عزیز اطلاعاتی درباره "علل احتمالی افزایش خاکستر در قند تولیدی در قندریزی ها و راهکار مشکل" می خواستم
ممنون میشم نظراتتون بفرمایید یا منبع مرتبط با مشکل رو معرفی کنید.:gol:
سلام
لطفا زحمت این دومقاله رو بکشید
ممنونم:gol:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643813002090
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814613000691
لطفا در صورت امکان این مقاله هارو بذارید
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780126767575500256
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417710002385
متشکرم :gol:
لطفا در صورت امکان این مقالات رو بذارید. ممنونم :gol::gol:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780126767575500153
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S095671351200641X
سلام
ممنونم از زحماتتون :gol:
اگر امکانش هست اینارو هم بذارید :gol:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0041624X06002204
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417710002385
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S096399691200141X...
ممنونم از زحماتتون
اگر امکانش هست این مقاله هارو بذارید:gol:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780126767575500153
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0079610706000812
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0260877489900472...
سلام لطفا زحمت این مقالات رو بکشید
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814604008428
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0021967301907083
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0021967301820811...
سلام دوستان
من مطالبی (چه فارسی و چه لاتین) درمورد اثرات مختلف مرحله خشک کردن ماکارونی و روشهای مختلف خشک کردن ماکارونی میخواستم
لطفا اگر مطالبی دارید کمک بفرمایید.:gol: