Recent content by badkonakmahi

  1. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    مصرف بیش از حد مواد افزودنی در سوسیس و کالباس خطرناک است و رادیکال‌های آزاد که بر اثر استفاده از این مواد به وجود می‌آید، می‌تواند اطلاعات DNA را تغییر دهد و یک سلول سالم را به سمت سرطانی شدن سوق دهد. محققان دریافتند که افرادی که گوشت قرمز فراوری نشده مصرف می‌کردند به طور قابل توجهی کمتر در...
  2. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    دشمنی سوسیس و کالباس با قلب تحقیقات تازه حاکی از آن است که گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس به سلامت قلب آسیب می‌رساند. به گزارش هلث‌دی‌نیوز، بررسی‌های دانشمندان دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد که چربی‌های گوشت قرمز موجود در گوشت‌های فرآوری شده عامل خطری برای بیماری‌های قلبی است. واژه گوشت...
  3. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    سوسیس و کالباس باعث ابتلا به بیماری‌های ژنتیکی می‌شود محمد تقی اکبری، رئیس انجمن ژنتیک ایران می‌گوید: مصرف سوسیس و کالباس قطعاً در ابتلا به بیماری‌های ژنتیکی اثر دارد، البته این ابتلا به مرور اتفاق می‌افتد. میزان بیماری‌های ژنتیک در ایران نظیر سایر کشورهاست و در مواردی به دلیل ازدواج...
  4. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    خطر بروز سرطان مثانه با مصرف سوسیس و کالباس مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش می‌دهد. محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشت‌های فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده می‌شوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید می‌کنند. محققان در تشریح این اثرگذاری، متذکر شدند که...
  5. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    سوسیس، فشار خون را بالا می‌برد کارشناسان تغذیه در انگلیس هشدار دادند مقدارنمک موجود در اکثر سوسیس‌ها بیشتر از نمکی است که در یک پاکت چیپس وجود دارد. گروهی از متخصصان تغذیه به مطالعه روی محتوای نمک موجود در گوشت تازه، گوشت منجمد و سوسیس‌ها پرداختند و متوجه شدند از بین 246 محصول مختلف سوسیس...
  6. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    حساسیت به شیر سویا عدم تحمل سویا حالتی است كه در آن دستگاه گوارش فرد نمی‌تواند پروتئین شیر سویا یا غذاهایی را كه در تهیه آنها از سویا استفاده شده هضم كند. این مشكل در كودكان و نوزادان بسیار شایع است و نشانه‌های آن در نوزادان مبتلا كه مادرانشان از غذاهای حاوی سویا استفاده كرده...
  7. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    تفاوت شير سويا با شير گاو - شیرسویا محلولی پروتئینی و حاوی چربی، كربوهیدرات و ویتامین‌هایی چون B1،B6، E و همچنین لسیتین و فیبر است. این شیرحدودا یك‌چهارم كلسیم شیر گاو را دارد و معمولا تولیدكنندگان به آن كلسیم می‌افزایند. شیر سویا اگر چه در مقایسه با شیر گاو كلسیم پایین‌تری دارد، ولی...
  8. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با شدت پايين به عنوان روش تجزيه‌اي در تهيه اطلاعات مربوط به ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي مواد غذايي استفاده مي شود. در اين حالت توان به كار رفته به حدي پائين است كه...
  9. B

    اطلاعات عمومی در مورد صنایع غذایی

    امروزه استفاده از شیرین کننده های طبیعی به ویژه اگر افراد مبتلا به دیابت نیز بتوانند از آنها مصرف نمایند، اهمیت زیادی پیدا نموده اند. در این میان استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) گیاهی بوته ای از تیره Asteraceae است که ارتفاع آن به یک متر نیز می رسد. برگهای گیاه استویا دارای دی¬ترپن...
  10. B

    قزل آلای رنگین کمان

    تاريخچه تكثير و پرورش قزل‌آلا در ايران به سال 1336 مي‌رسد. براي اولين بار در ماهي‌سراي كرج با استفاده از آب رودخانه كرج تكثير و پرورش اين ماهي آغاز مي‌گردد. همچنين در سال 1345 شركت ماهي قزل‌آلا در كنار جاجرود و با ظرفيت 180 تن تأسيس شد. در سال 1356 در يك مزرعه در قادرآباد دشت مرغاب فارس تأسيس شد...
  11. B

    قزل آلای رنگین کمان

    كشورهاي توليدكننده عمده ماهي قزل‌آلاي رنگين‌كمان، فرانسه، ايتاليا، دانمارك، اسپانيا، آلمان، انگلستان، آمريكا، شيلي مي‌باشد. قزل‌آلاي پرورشي به اشكال مختلف فرآوري و به بازار عرضه مي‌گردد. از تخم اين ماهي نيز خاويار فوق‌‌العاده‌اي تهيه مي‌گردد و به بازار عرضه مي‌شود.
  12. B

    قزل آلای رنگین کمان

    اين ماهي امروزه نقش ارزشمندي در تغذيه انسان ايفا مي‌كند، زيرا سرشار از اسيدهاي چرب غيراشباع مي‌باشد كه در تغذيه دنياي امروز به عنوان يك غذاي سالم محسوب مي‌شود. اين ماهي كه منشاء آن آبهاي سرد آمريكاي شمالي واقيانوس آرام است در سال 1880 ميلادي به اروپا آورده‌شد. امروزه اين ماهي داراي پراكندگي...
  13. B

    قزل آلای رنگین کمان

    ماهي قزل‌آلاي رنگين‌كمان يك ماهي رودرو (Potamodromos) مي‌باشد. يعني تمامي مهاجرتهاي توليدمثلي خود را در آب شيرين انجام مي‌دهد. دوره تخمريزي از ماههاي آخر زمستان تا اواخر بهار و تعداد تخمها بين 1 تا 5 هزار عدد است. بچه اين ماهيان تقريباً هنگامي كه 15 سانتي‌متر طول دارند داراي 11 تا 12 عدد لكه‌هاي...
  14. B

    قزل آلای رنگین کمان

    ماهی قزل آلای رنگین کمان مهمترین گونه آزاد ماهیان پرورشی در آب شیرین است . طول بدن در زمان بلوغ 25-45 سانتی متر است و حداکثر به 70 سانتی متر بالغ می شود ، در این حالت ماهی حدود 20 کیلوگرم وزن دارد . رکورد جهانی این ماهی 19108 گرم است. مانند سایر آزاد ماهیان دارای بدنی دوکی شکل ( کشیده و دراز )...
  15. B

    قزل آلای رنگین کمان

    گونه قزل آلای رنگین کمان متعلق به زیر خانواده آزاد ماهیان ( salmoninae) ، خانواده آزاد ماهیان (salmonidae) ، راسته آزاد ماهی شکلان ( salmoniform ) و جنس انکورهینکوس ( oncorhynchus) می باشد . اکثر آزاد ماهیان گونه هایی با ارزش تجاری بالا هستند . قزل الای رنگین کمان تمام مراحل زندگی خود را در...
بالا