Recent content by babadim

  1. B

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    گلیسرین و امولسیفایرها باعث کاهش فعالیت آبی میشوند و همچنین نگهدارنده ها گلیسرول وامولسیفایرها ونگهدارنده ها مانند دی استات سدیم و سوربات پتاسیم....
  2. B

    گزارش کار اموزی و بازدید از کارخانه

    سلام دوستان عزیز کسی کار اموزی،کیک رو داره ممنون
  3. B

    سوال های بی جواب صنایع غذایی!!

    صنعت کیک صنعت کیک سلام دوستان من اطلاعاتی در مورد تولید کیک، تجربه ها، نحوه انجام ازمایشات شیمایی ومیکروبی و ....... می خواستم کسی می تونه کمکم کنه
  4. B

    سوال های بی جواب صنایع غذایی!!

    سلام دوستان عزیز pH کیک رو چطور می تونیم. کاهش بدیم وعلت اینکه تو ازمایشات بیشتر حد مجازه چیه؟
بالا