Recent content by aftabmz2000

  1. A

    مسابقه 01- بیست سوالی

    بالاخره کی درست جواب داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  2. A

    چه كسي درچه صنعتي وچند سال سابقه كار داره؟

    سلام و درود........من 2 سال کارخونه کیک و کلوچه بودم به عنوان مسئول فنی و الانم 2 سالی میشه کارخونه فراورده های گوشتی(سوسیس کالباس همبرگر و کباب لقمه) مشغولم.خوشحال میشم با دوستان و همکاران تبادل نظر کنیم.با تشکر فراوان
  3. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود.كسي ميدونه متيل رد و برمو كروزول گرين چطور تهيه ميشه محلولش؟تو الكل حل ميشه يا فقط اب مقطر كافيه؟پودرشو دارم ميخام محلول درست كنم.براي آزمون اندازه گيري درصد پروتئين در فراورده هاي گوشتي.
  4. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود.عذرميخام دير جواب دادم.ممنون از راهنماييتون..ديگه قرار شد محصولاتي رو كه توليد ميكنيم بديم آزمايشگاه برامون اناليز بكنن خودشون محاسبه كنن جدول ارزش تغذيه اي رو. بازم ممنونم از اينكه جوابم داديد.موفق باشيد
  5. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    منظورتون 7 تا فاکتوری هس که خودم انجام میدم تو آزمایشگاه؟::: درصد چربی،درصدرطوبت،خاکستر،نشاسته،پروتئین،نمک و PH
  6. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود.براي سوسيس 40 و 55 درصد گوشت مرغ،كالباس 40 درصد.همبرگر30 و 60 درصد گوشت قرمز و كباب لقمه 70 درصدگوشت قرمز و لقمه برگر30 درصد گوشت قرمز ميخام حساب كنم براي درج روي بسته ها.تشكرفراوان
  7. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود.ممنونم كه شماره استاندارهاي برچسب تغذيه اي رو بهم معرفي كرديد.من بازشون كردم ولي نتونستم چيزي ازشون بفهمم.به صورت كلي گفته .اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.مثلا براي سوسيس40 درصد و 55 درصد رو چطور بدست بيارم جدول ارزش تغذيه اي رو تو 100 گرم از نمونه؟
  8. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود.ممنونم كه شماره استاندارهاي برچسب تغذيه اي رو بهم معرفي كرديد.من بازشون كردم ولي نتونستم چيزي ازشون بفهمم.به صورت كلي گفته .اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.مثلا براي سوسيس40 درصد و 55 درصد رو چطور بدست بيارم جدول ارزش تغذيه اي رو تو 100 گرم از نمونه؟
  9. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود.ممنونم كه شماره استاندارهاي برچسب تغذيه اي رو بهم معرفي كرديد.من بازشون كردم ولي نتونستم چيزي ازشون بفهمم.به صورت كلي گفته .اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.مثلا براي سوسيس40 درصد و 55 درصد رو چطور بدست بيارم جدول ارزش تغذيه اي رو تو 100 گرم از نمونه؟
  10. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود.براي سوسيس 40 و 55 درصد گوشت مرغ،كالباس 40 درصد.همبرگر30 و 60 درصد گوشت قرمز و كباب لقمه 70 درصدگوشت قرمز و لقمه برگر30 درصد گوشت قرمز ميخام حساب كنم براي درج روي بسته ها.تشكرفراوان
  11. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود راجع به محاسبه جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی کسی میتونه به من کمک کنه؟
  12. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام و درود راجع به محاسبه جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی کسی میتونه به من کمک کنه؟
  13. A

    مسابقه 01- بیست سوالی

    سلام.جواب سوال spry drier نیس؟
  14. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب مهندسی کشاورزی ...

    جدول ارزش تغذیه ای جدول ارزش تغذیه ای سلام و درود من میخام جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی طرح کنم .آیا کسی هست راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  15. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    با سلام و درود من آزمون میکروبی استف رو انجام میدم در آزمایشگاه.براتون توضیح میدم به چه طریق انجام بدید استافیلوکوکوس اورئوس قبل از هرچیز باید بدونیم که در بینی و سطح پوست انسان و حیوانات یافت میشه.در دمای 30 تا37 درجه سانتیگراد رشد میکنه.و اینکه بیهوازی اختیاری است. اگه بخواهیم به روش شمارش...
بالا