Recent content by abdiran

  1. A

    سلام خوبین من دانشجوی صنایع غذایی هستم ازتون یه کمک بزرگ می خوام راستش استاد ازم خواسته یه فایل...

    سلام خوبین من دانشجوی صنایع غذایی هستم ازتون یه کمک بزرگ می خوام راستش استاد ازم خواسته یه فایل ورد از روش کار با نرم افزار spss به عنوان تکلیف بهش بدم هر چی تو سایت ها گشتم همه پی دی اف بودند و پاورپوینت که نمیشد تغییرشون داد باور کنید تنبل نیستم اما وقت ندارم این کار رو انجام بدم خواهش می...
  2. A

    نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران...

    نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد: مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390 به همراه برگزاری آزمونهای آزمایشی 7 مرحله ای استاندارد مشابه با آزمونهای...
  3. A

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم...

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد: مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390 به همراه...
  4. A

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم...

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد: مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390 به همراه...
  5. A

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم...

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد: مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390 به همراه...
  6. A

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم...

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد: مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390 به همراه...
  7. A

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم...

    سلام من واسه ارشد يه ميل واسم اومده اين متنشه شايد بدردت بخوره: نباید زیاد بخوانیم کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد: مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390 به همراه...
  8. A

    سلاممن واسه ارشد يه ميل واسم اومدهاين متنشه شايد بدردت بخوره:نباید زیاد بخوانیمکافیست بدانیم چه...

    سلاممن واسه ارشد يه ميل واسم اومدهاين متنشه شايد بدردت بخوره:نباید زیاد بخوانیمکافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیمموسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد:مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390به همراه برگزاری...
  9. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    یه سوال فنی یه سوال فنی کدام گزینه صحیح است و چرا؟ 160- یکی از دلایل کند شدن اکسیداسیون ترکیبات رنگی میوه در مربا: 1) به حضور اسید سیتریک مربوط است که با اسیدی کردن محیط از تغییر رنگ میوه جلوگیری می کند. 2) به حضور ترکیبات پکتینی مربوط است که قدرت نفوذ اکسیژن را به درون توده غلیظ شده محصول...
  10. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    یه سوال تخصصی از مربا سازی یه سوال تخصصی از مربا سازی کدام گزینه صحیح است و چرا؟ 160- یکی از دلایل کند شدن اکسیداسیون ترکیبات رنگی میوه در مربا: 1) به حضور اسید سیتریک مربوط است که با اسیدی کردن محیط از تغییر رنگ میوه جلوگیری می کند. 2) به حضور ترکیبات پکتینی مربوط است که قدرت نفوذ اکسیژن را...
  11. A

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    یه سوال تخصصی یه سوال تخصصی کدام گزینه صحیح است و چرا؟ 160- یکی از دلایل کند شدن اکسیداسیون ترکیبات رنگی میوه در مربا: 1) به حضور اسید سیتریک مربوط است که با اسیدی کردن محیط از تغییر رنگ میوه جلوگیری می کند. 2) به حضور ترکیبات پکتینی مربوط است که قدرت نفوذ اکسیژن را به درون توده غلیظ شده محصول...
  12. A

    درخواست تغيير نام كاربري

    سلام نام کاربری من abdiran هست میخام تغییرش بدم به abdiiiiiii
  13. A

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    شما باید بتونید زبان رو 50 درصد و بقیه درس ه رو بابلای 50 % بزنید تا قبول شید به نظر من کتاب "19 سال کنکور ارشد صنایع غذایی" می تونه مفید باشه من برای کنکور همین رو خوندم این کتاب تست های آزاد رو هم داره با پاسخ تشریحی من که واقعا لذت بردم از این کتاب شما هم می تونید امتحان کنید البته خدمات...
  14. A

    بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

    به نظر من کتاب "19 سال کنکور ارشد صنایع غذایی" می تونه مفید باشه من برای کنکور همین رو خوندم این کتاب تست های آزاد رو هم داره با پاسخ تشریحی من که واقعا لذت بردم از این کتاب شما هم می تونید امتحان کنید البته خدمات رایگان هم دارند از جمله کنکور آزمایشی رایگان برای درس اصول طراحی هم طرح می دن این...
  15. A

    تست كارشناسي ارشد

    به نظر من کتاب "19 سال کنکور ارشد صنایع غذایی" می تونه مفید باشه من برای کنکور همین رو خوندم این کتاب تست های آزاد رو هم داره با پاسخ تشریحی من که واقعا لذت بردم از این کتاب شما هم می تونید امتحان کنید البته خدمات رایگان هم دارند از جمله کنکور آزمایشی رایگان برای درس اصول طراحی هم طرح می دن این...
بالا