با سلام و تشکر
Biomass for Sustainable Applications : Pollution Remediation and EnergyCHAPTER 2
Activated Carbon from Biomass for Water Treatmenthttp://pubs.rsc.org/en/content/chapter/bk9781849736008-00046/978-1-84973-600-8#!divabstract
باسلام و تشکر
Biomass for Sustainable Applications : Pollution Remediation and Energyhttp://pubs.rsc.org/en/content/chapter/bk9781849736008-00046/978-1-84973-600-8#!divabstract
با سلام و تشکر :
Comparison study of ammonia and COD adsorption on zeolite, activated carbon and composite materials in landfill leachate treatmenthttp://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0011916410003516...
با تشکر از شما،من به این مقاله احتیاج داشتم به اشتباهی عنوان مقاله بالا رو گذاشتم.ممنون از لطف فراوانتون :
Proteins and emulsifiers at liquid interfaceshttp://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868603001386
با تشکر از شما:
Emulsions with unique properties from proteins as emulsifiershttp://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868603001386
--------------
Protein/Emulsifier Interactionshttp://link.springer.com/chapter/10.1007%2F978-0-387-75284-6_5
سلام
با تشکر از شما:
Chapter 2 – Fundamentals of Interface and Colloid Science
Andrei S. Dukhin,
Philip J. Goetz
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1383730310230028
لطفا فایل زیر هم بزارید،تشکر...
Chapter 1 – Biosolid Colloids as Environmental Contaminant Carriers
J.O...
سلام
با تشکز از شما،لطف میکنید ،فایل زیر رو برام بزارید..
Chapter 4 – Surface Chemistry of Food, Packaging, and Biopolymer Materials
Tapashi Sengupta,
Jung H. Han
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123946010000047
با سلام
لطفا فایل زیر در صورت امکان ،گذاشته شود.تشکر
Double Emulsions
Fernando Leal-Calderon,
Jérôme Bibette,
Véronique Schmitt
http://link.springer.com/chapter/10.1007%2F978-0-387-39683-5_7
سلام
لطفا فایل زیرا برای دانلود قرار دهید.تشکر
7. Emulsifiers and stabilisers
Kanes K. Rajah
Niall W.G. Young1,2
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/9781118788745.ch7/summary
با سلامممنون میشم اگه دو تا مقاله زیرو برام بزارید----------------------------Emulsions with unique properties from proteins as emulsifiersH. Hoffmann, M. Regerhttp://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0001868613000961----------------------------Osmotically driven gelation in double...