Recent content by المیر

  1. المیر

    دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

    سلام مهندس ممنون اگر لطف کنید مقاله های بیشتری بهم برسونید ممنون میشم بازم متشکرم
  2. المیر

    دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

    سلام میشه چندتا مقاله درمورد purslane پیداکنید. بیشتر در مورد فوایدش، خاصیت انتی اسیدانیش و حتی اسم انتی اکسیدان هایی رو که داره ممنونم
  3. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام مهندس میکروارگانیسم های سرمادوست
  4. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام مهندس چندتامقاله فارسی درمورد سرمادوست ها میخام متشکر
  5. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام مهندسا خداقوت یه سوال علت کف کندن روغن هنگام سرخ کردن چیه؟ مرسی
  6. المیر

    معرفی و دانلود مقاله‌ و كتاب‌هاي لاتين صنايع غذايي

    سلام مهندس مقاله درمورد سایکروفیل ها میخام ممنون
  7. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام دوستان من مطلب راجع به سرمادوست ها میخام کسی میتونه کمک کنه خیلی فوریه ممنون کتاب مقاله هرچی بود فرق نداره
  8. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام مارال جان اگرممکنه ایمیلت رو بزار برات بفرستم اگرموضوع خاصی مدنظرت هست بگو
  9. المیر

    زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

    سلام غصه نخور :Dخدابزرگه شایداین 3 گیگ برکت داشته باشه:biggrin:
  10. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام ملیسا جان خوبی چراسرکوفت احتمالا نمیدونن چقدربچه های صنایع مفیدند وکارازدستشون برمیاد باقدرت برو جلو بهمه نشون بده که چی میخونی ومیدونی ارزوی موفقیت برات دارم
  11. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام میشه لطفا هراطلاعاتی که راجب خرفه داریدبرای من میل کنید اخه موضوع پایان نامه من هست
  12. المیر

    مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

    سلام خوبی من نتونستم مطالبتون رو از اینجا بگیرم میشه لطفا همه رو(ویتامین ها) رو برام میل کنید متشکر :D
  13. المیر

    دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

    سلام مهندس جان خسته نباشی میشه این مقاله رو برام پیدا کنی؟؟؟ ممنون Preparation of Ice Cream andBiscuit from Fish Protein Concentrate and Chemical, Microbial, SensoryEvaluation Review on these ProductsNaereh BesharatiMirza Kochakkhan Higher Education Center Office, Rasht, Guilan...
بالا