سلام دوست عزیز
شما حتما نیازی هست که بخوای سری وصل کنی ال ای دی ها رو ؟ اینجوری خیلی سخت هستش.
خیلی راحتتر شما میتونی همشون رو موازی وصل کنی به هم. یعنی پایه های بلند به بلند و کوتاه به کوتاه. برای تغذیه هم از یه منبه 5 یا 12 ولتی با جریان دهی بالا مثلا 10 آمپر استفاده کن.
حتی میتونی از مدارات...
خواهش میکنم
متاسفانه به دلیل بعضی مسایل از جمله تحریم ها فعلا تو ایران بیشتر جنبه تئوری داره و مقالاتی که ارائه میشه هم بیشتر رو جنبه شبیه سازی کار میکنن و به دلیل عدم وجود امکانات نمیتونن به مرحله ساخت برسن.
توی این رشته و کلا در بحث ساخت نیمه هادی ها وجود اتاق های تمیز و استریل ( clean room )...
دوست عزیز منبع خاصی که تمام اطلاعات اونجا باشه سراغ ندارم. بهترین کار همینه که از دانشجویان اون رشته ها بپرسید. بنده خودم دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد ممز هستم و با اون آشنایی داشتم.
در مورد مدار و سیستم هم تا جایی که من اطلاع دارم همون گرایش آنالوگ و دیجیتال هستش که در برخی دانشگاه ها مثل...
دوست عزیز ساخت و طراحی سنسورها هم زیر مجموعه ای از همون گرایش ممز هستش. یکی از دروس اصلی این رشته درس میکرو سنسورها و محرک هاست که به طراحی و تحلیل و ساخت انواع سنسورهای فشار و نیرو و شتاب و ژیروسکوپ و ... در اندازه های بسیار ریز ( میکرو ) می پردازه. زمینه بسیار جالبیه و دانشجویان این رشته از...
با سلام
گرایش نیمه هادی به اصول و نحوه ساخت مواد نیمه هادی می پردازه. تو این رشته به طور کامل مواد نیمه هادی رو مورد مطالعه قرار میدن و با نحوه ساخت اونها و کلا اصول ریز ساخت آشنا میشید. اینکه اصلا برای ساخت مثلا یک ترانزیستور چه کارهایی انجام میشه و پروسه ساختش چطوره. ویفر چیه و ...
تو بعضی...
توی فصل ششم کتاب گری ویراست چهارم کاملا تحلیل dc و ac این اومده ولی شما که می خواین در مورد ساختش بدونید باید به کتاب تئوری و تکنولوژی مواد نیمه هادی مراجعه بکنید که روش های سهخت مواد نیمه هادی رو ارائه داده. کتاب jager رو توصیه می کنم براتون
سلام دوست عزیز
یکی از ساده ترین روش ها استفاده از یه تقسیم مقاومتی ساده و یا استفاده از یه مدار RC با مقدار خازن معلومه
تو این روش دوم شما هم میتونی اهم متر بسازی و هم خازن سنج ( با قرار دادن خازن یا مقاومت معلوم )
اساس کار هم روی شارژ و دشارژ خازن قرار داره. یه مدار تقسیم ولتاژ ساده ببندید تا...
سلام دوست عزیز
متاسفانه تا حالا ترجمه فارسی واسه این کتاب به بازار نیومده و فقط زبان اصلی اون موجوده. البته برای درس mems لازم نیست همه کتاب رو بخونید این یه کتاب مرجع هستش. البته نثر کتاب اصلی هم خیلی روانه و می تونید به سادگی به اون مراجعه کرده و از مطالبش بهره ببرید.
با سلام
این قطعه که به اسم ترانزیستور تک پیوندی یا تک ساختاری هم شناخته می شد یه قطعه الکترونیک قدرتی بود که در مدار فرمان تریستورها استفاده می شد اما الان دیگه منسوخ شده !!
از این لینک میتونید یه فایل ورد مربوط رو دانلود کنید.
دانلود
موفق باشید