درس‌فداكاری‌این‌آقامعلم

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
به گزارش نیمروز به نقل از فارس از خودگذشتگی آقا معلم نه در كتاب سوم ابتدایی‌ها، بلكه در قلب‌ها ثبت شده است و هیچ‌گاه فراموش نمی‌شود.

سال 1391، سال وداع با آقا معلم فداكار بود؛ آقا معلم رفت و فداكاری‌اش، جاودانه ماند.



از خودگذشتگی آقا معلم نه در كتاب سوم ابتدایی‌ها، بلكه در قلب‌ها ثبت شده است و نسل به نسل منتقل خواهد شد؛ آری شاید نام حسن امیدزاده كمتر شنیده شده باشد اما فداكاری وی و نجات جان دانش‌آموزانش از آتش، هیچ‌گاه فراموش نمی‌شود.



فداكاران

درس هشتم كتاب سوم ابتدایی با عنوان «فداكاران» درباره ایثارگران كشورمان است كه یكی از آنها حسن امیدزاده است.

در این كتاب آمده است: «حسن امیدزاده معلم فداكاری است كه در یك واقعه آتش‌سوزی جان دانش‌آموزان را نجات داد. وقتی بخاری كلاس آتش گرفت و دانش‌آموزان در شعله‌های آتش گرفتار شدند، این معلم شجاع و فداكار گیلانی، جان خود را به خطر انداخت. تعدادی از دانش‌آموزان را نجات داد و خود در آتش سوخت و گرچه زنده ماند اما نشان سوختگی كه نشانه افتخار اوست، برای همیشه بر بدنش باقی ماند».



16 سال پیش

یكی از روزهای سرد زمستان در سال 1376، بخاری‌ نفتی مدرسه ابتدایی روستای بیجارسر شفت آتش گرفت؛ آن زمان حسن امیدزاده، معلم 43 ساله و باتجربه دانش‌آموزان ابتدایی بود.

دانش‌آموزانش را آرام كرد و تلاش كرد كه آنها را از شعله‌های خشمگین آتش در امان نگه دارد؛ تمام این وقایع طی چند دقیقه گذشت؛ او خوشحال بود كه دانش‌آموزانش سلامت هستند و دیگر به سوختگی خودش (سر، گردن و دستانش) فكر نمی‌كرد.

خداحافظ آقا معلم

آقا معلم فداكار گیلانی اواخر تیرماه سال گذشته در سن 58 سالگی پس از تحمل رنج و درد ناشی از سوختگی، برای همیشه چشمانش را بست.
 

sadic

عضو جدید
روحشون شاد.....
و خدا نگذره از کسانی که میتونستن کاری بکن و نکردن.....
 
بالا