کلوپ طرفداران پرسپولیس

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
آخرین وضعیت علی کریمی و قاضی
جام ورزشی؛ دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری در خصوص آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس قبل از دیدار با تراکتورسازی اظهار داشت: «خوشبختانه به جز قاضی و کریمی سایر بازیکنان در سلامتی کامل به سر می‌برند و در اختیار کادر فنی هستند.»

به گزارش فارس، وی افزود: «قاضی همکاری بسیار نزدیک و تلاش خوبی برای بهبودی از مصدومیت با ما داشته به همین دلیل خوشبختانه پس از MRIدوم MCL مینیکس و ACL پایش که کشیدگی‌هایی داشت، ترمیم شده است و فقط PCL پای او در حال ترمیم است که نیاز به فیزیوتراپی دارد اما کارهای قدرتی را برای او از امروز در نظر گرفتیم که امیدوارم به نیم‌فصل دوم برسد.»

چشمه‌سری در خصوص کریمی نیز گفت: «خوشبختانه شرایط کریمی نیز بسیار خوب است و اگر اتفاق خاصی پیش نیاید با توجه به اعلام خودش او شرایط بازی مقابل ملوان در جام حذفی را خواهد داشت. تلاش‌های لازم در این زمینه انجام می‌پذیرد و باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.»

واقعا این پزشک پرسپولیس خسته نباشه ...یه بار نشد دقیقا بگه بازیکن کی میرسه هی میگه انشالله به امید خدا پناه بر خدا ....
هر روز بازیکنامون مصدوم میشن و مصدمیتشون خیلی طول میکشه اصلا معلوم نیست این دکتر چیکار میکنه ...:razz:..
همیشه هم تشخیصاش اشتباهه گفت سوسا هیچیش نشده بعد یه مدت گفت رباط پاره کرده ...گفت قاضی بزودی میرسه 2 ماهه قاضی نیستش گفت کریمی مصدومیتش جدی نیست ....
من مطمئنم این دکتر دکتر خوبی نیست ..
 

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ما که دیگه عادت کردیم بطور کاملا خودجوش هر تازه واردی که یه ساعت پیش عضو شده بیاد و اولین جایی که پیدا کنه تاپیک ما باشه ..اینا خیلی دلشون میخواد خودشونو بچسبونن به ما و بهشون افتخار هم کلام شدن بدیم ..:D
بله به شدت دچار کمبود محبت شدن
 

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیسه کش ...خوب کیستو کشیدی حالا ک خسته شدی اومدی اینجا؟؟؟؟
دو اسم حیوون میبینم تو امضات که برازنده خودتو رفیقای کیسه کشتن

گاهی میشه یه پرسپولیسی میاد و تو تاپیک استقلالیا نظر میده
بچه های استقلالی هم واکنش نشون میدن اما تا حالا ندیدم که به یکی فحش بدن ، حالا هر تیکه ای انداخته باشه و هر چی گفته باشه
اگرم اختلافی بین دو نفر تو تاپیک کل کل پیش اومده و کار به فحاشی کشیده ، کمتر دیدم بقیه بیان و تشکر کنن از فحاشی و خودشون رو قاطی کنن
با وجود اینکه کار اون کاربر استقلالی رو تایید نمیکنم اما تعجبم از اسم کساییه که زیر این پست شما تشکر هم گذاشتن
تعصب داشتن خیلی خوبه ، اما اینکه این تعصب باعث بشه به طرف مقابل هر چی بخوایم بگیم ادب خودمون رو میرسونه

این پست رو هم به احترام یکی از دوستای پرسپولیسیم جواب دادم ، واقعا پست جالبی بود
 

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
گاهی میشه یه پرسپولیسی میاد و تو تاپیک استقلالیا نظر میده
بچه های استقلالی هم واکنش نشون میدن اما تا حالا ندیدم که به یکی فحش بدن ، حالا هر تیکه ای انداخته باشه و هر چی گفته باشه
اگرم اختلافی بین دو نفر تو تاپیک کل کل پیش اومده و کار به فحاشی کشیده ، کمتر دیدم بقیه بیان و تشکر کنن از فحاشی و خودشون رو قاطی کنن
با وجود اینکه کار اون کاربر استقلالی رو تایید نمیکنم اما تعجبم از اسم کساییه که زیر این پست شما تشکر هم گذاشتن
تعصب داشتن خیلی خوبه ، اما اینکه این تعصب باعث بشه به طرف مقابل هر چی بخوایم بگیم ادب خودمون رو میرسونه

این پست رو هم به احترام یکی از دوستای پرسپولیسیم جواب دادم ، واقعا پست جالبی بود
بله حرف شما درسته ولی پرسپولیسی اگه میاد تو تاپیک شما من فک نمیکنم با یوزر جدید بیاد من خودم قبلا چند بار اونجا پست گذاشتم
دقیقا یادمه بعد از بازی استقلال تو جام باشگاه های آسیا بود و استقلال فک کنم باخته بود و من اونجا پست دادم و گفتم که ایشاالله بقیه بازی هاشو ببره وسعود کنه
این جور پست ها اگه باشه اصلا اشکالی نداره ولی اینکه هرکی یه عقده ای داره بره یه یوزر جدید بسازه بیاد اینجا هرچی دلش میخواد بگه اینجور باش برخورد میشه
 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
[h=1]مبعلي به‌جاي آقازماني؛ تقاضاي پرسپوليس از پيكان [/h] به گزارش پارس فوتبال:زمزمه‌ي پيوستن سامان آقازماني از پرسپوليس به پيكان آن‌قدر بلند است كه حتي ويسي هم در گفتگويي اعلام كرده بايد آقازماني را بازيكن پيكان بدانيم. اما شنيده مي‌شود سرخپوشان در ازاي اين بازيكن ايمان مبعلي را از باشگاه پيكان مي‌خواهند.

در ابتداي فصل مانوئل ژوزه براي پوشش معضل هافبك دفاعي در پرسپوليس از سامان آقازماني در تركيب اصلي استفاده مي‌كرد كه البته اين هافبك 24 ساله نتوانست انتظارات را برآورده كند و خيلي زود از تركيب خارج شد تا از روي نيمكت بازي ساير بازيكنان پرسپوليس را به نظاره بنشيند.

از همان زمان بود كه خيلي از تيم‌هاي ليگ برتري براي جذب سامان آقازماني دست به كار شدند تا از وجود او در تركيب تيم خود سود ببرند. پيكان از جمله اين تيم‌ها بود كه باب مذاكره را با آقازماني باز كرد. عبدالله ويسي به صورت مستقيم با سامان صحبت كرد تا براي نيم‌فصل پيكاني شود. در سوي مقابل مسئولان پرسپوليس هم براي انتقال آقازماني، خواهان جذب ايمان مبعلي هستند تا با استفاده از توانايي‌هاي او ضعف در خط مياني خود را برطرف كنند.

مبعلي كه ابتداي فصل به پيكان رفت در طول نيم‌فصل اول چندان به بازي گرفته نشد و بر همين اساس بحث معاوضه‌اش با آقازماني به گوش مي‌رسد.
 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
پرسپولیس مدعی می شود
به گزارش تابناک:پرسپولیس می تواند روزهای امیدوارکننده ای داشته باشد. این نتیجه ای است که از جدول بازیهای نیم فصل دوم به دست می آید.
این تیم بازی های سخت خارج از خانه اش را انجام داده و با توجه به روند رو به رشد خود به نیم فصل دوم امیدوار است. تیم ژوزه در بخش دوم مسابقات فقط 5 بار از ورزشگاه آزادی خارج می شود و سخت ترین مسابقه اش در بین این پنج بازی هم بازی با تراکتورسازی در تبریز و در آخرین هفته مسابقات است؛ آن هم در شرایطی که در فصل بهار و زمان برگزاری این دیدار، تبریز آن سرمای کشنده را نخواهد داشت.

در این شرایط مرور بازی های 6 تیم صدر جدولی و مقایسه آن با بازیهایی که پرسپولیس در پیش دارد، ثابت می کند تیم ژوزه باید در نیم فصل دوم برنامه ویژه ای برای امتیاز گرفتن از بازیهای خانگی داشته باشد. اتفاقی که اگر به سرانجام برسد، می تواند این تیم را خیلی زود به جمع مدعیان قهرمانی برگرداند.
بازیهای خارج از خانه پرسپولیس در نیم فصل دوم: فجر - صبا - آلومینیوم - ذوب آهن - تراکتورسازی


 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
مهدی تاج عنوان کرد:
ضرر پرسپولیس و تیم ملی از برنامه‌ریزی لیگ/ اشتباهات داوران جهت‌دار نیست

عضو هیات مدیره پرسپولیس با اشاره به ضرر پرسپولیس و تیم ملی از برنامه‌ریزی لیگ، گفت: هیات مدیره پرسپولیس بر این مساله اصرار دارد که این تیم با در اختیار داشتن تمام نفرات و در شرایط برابر با حریفانش در جام حذفی شرکت کند.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مهدی تاج در مورد وضعیت تیم پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق افزود: به نظرم تعطیلات مکرر لیگ به بهانه برپایی اردوهای آماده‌سازی تیم ملی، نه تنها به لیگ لطمه زد، بلکه اصلا به تیم ملی هم کمک نکرد.
وی با اشاره به اینکه ما هم باید مانند دیگر نقاط دنیا عمل کنیم، افزود: آنها پس از سال‌ها تجربه و مطالعه به فرمول‌هایی رسیده‌اند که یک لیگ قدرتمند و پربازده می‌تواند بازیکنان آماده را در اختیار تیم ملی بگذارد و این اتفاق در چند ماه اخیر روی نداده است تا به هیچیک از اهداف نرسیم. رئیس سازمان لیگ فوتبال پرسپولیس در ادامه تاکید کرد: با شرایط فعلی هیچ مربی امکان برنامه‌ریزی ندارد و اوضاع برای پرسپولیس بدتر از همه است. ژوزه با این شرایط امکان برنامه‌ریزی نداشت و در نهایت مجموعه این مسائل باعث شد تیم ملی هم لطمه بخورد و به دور از آمادگی لازم به مصاف حریفان برود. وی در ارتباط با احتمال در اختیار نداشتن همه بازیکنان یا وقفه در آماده‌سازی تیم برای جام حذفی تصریح کرد: اگر لیگ منظم و بدون وقفه برگزار می‌شد، الان شرایط پرسپولیس هم بهتر بود. ما البته باید یکسری اشکالات را خودمان برطرف کنیم ولی این مسائل هم مهم هستند. منطقی نیست که پرسپولیس بدون در اختیار داشتن تمام نیروهایش یا بدون امکان آماده‌سازی مناسب در جام حذفی شرکت کند. تاج خاطرنشان کرد: از آنجا که این موضوع هنوز به شکل رسمی اعلام نشده است، هیات مدیره پرسپولیس اقدام به تصمیم‌گیری در این خصوص نکرده اما به طور کلی هیات مدیره بر انجام بازی‌ها با تمام قوا تاکید دارد. وی در ادامه پیرامون ارزیابی خود از شرایط تیم در نیم فصل اول گفت: در بعضی نقاط نیاز به بازسازی‌هایی داریم که اقدام به جذب بازیکن شده است. جذب حقیقی به عنوان هافبک دفاعی فعلا جواب می‌دهد. در نیم فصل دوم با ایجاد توازن و آرامش بیشتر می‌توانیم به نتایج بهتری برسیم. رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال در ادامه پیرامون تاثیر مسائل داوری در موقعیت کنونی تیم، تاکید کرد: مجموعه‌ای از عوامل سهیم بوده‌اند که اشتباهات داوری هم بخشی از آن بوده است. این اشتباهات همیشه بوده ولی من آن را تعمدی و جهت‌دار نمی‌بینم. به هر حال پرسپولیس باید تلاش کند چنان قدرتمندانه ظاهر شود که این مسائل روی نتایج کلی ما تاثیر نگذارد. تاج در پایان گفت: ما جدای از این مسائل روزمره باید به فکر ساختن آینده باشگاه باشیم. به نظر من یکی از مهمترین کارهایی که باید در پرسپولیس در حوزه مسائل فنی اتفاق بیفتد ایجاد تشکیلات قدرتمند در رده‌های پایه است. ما اگر تیم‌های نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید کارآمدی داشته باشیم، باشگاه در آینده شرایط بهتری خواهد داشت.
 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
[h=1]احتمال لغو ديدار پرسپوليس - تراکتورسازي [/h]
وحيد نوروزي مشاور محيط زيست معاون حمل و نقل و ترافيک شهر تهران با توجه به وضعيت غيربهداشتي کيفيت هواي تهران از ضرورت لغو ديدار فردا خبر داد.

به گزارش ورزش 3، وحيد نوروزي نماينده شهرداري تهران در کارگروه آلودگي هوا از ضرورت لغو ديدار دوشنبه پرسپوليس و تراکتورسازي در ورزشگاه آزادي تهران با توجه به حضور پرتعداد تماشاگران و وضعيت ناسالم هواي تهران خبر داد.

وي افزود نخستين جلسه کميته هماهنگي اضطراري آلودگي هواي تهران ديروز تشکيل شد و موضوع برگزاري اين ديدار مطرح شد ولي در مورد تعطيلي قطعي اين ديدار تصميم مشخصي گرفته نشد واي ما اصرار داريم با توجه وضعيت ناسالم هوا به ويژه در غرب تهران اين ديدار لغو گردد.

با توجه به گزارش هواشناسي و پيشبيني هاي صورت گرفته تا پايان روز سه شنبه شرايط ناسالم هواي تهران پايدار خواهد ماند.

از نظر بهداشتي فعاليت سنگين ورزشي و حضور طولاني در اين شرايط رفتار پرخطري محسوب ميشود.
 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
شکایت پرسپولیسی‌ها از کی‌روش!

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، ایمون زاید که برای تسویه حساب با مسئولان باشگاه پرسپولیس به ایران آمده علی رغم تلاش‌های فراوان موفق نشد تا با رویانیان به دلیل سفر به ایتالیا دیدار کند. از همین رو وی که تا فردا شب مهلت دارد در ایران بماند.

قرار است امشب جلسه‌ای را با مسئولان باشگاه پرسپولیس برگزار کند تا تکلیف نهایی تسویه حسابش مشخص شود.

*همچنین مسئولان باشگاه پرسپولیس پس ازجلسه‌ای تصمیم گرفتند تا از کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان به دلیل اظهاراتش علیه مانوئل ژوزه، سرمربی شکایت کنند. طبق اعلام سالارکیا، مدیر حقوقی باشگاه پرسپولیس این شکایت تا آخر هفته جاری به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران ارسال خواهد شد.

*رضا حقیقی، هافبک جدید پرسپولیس که دوران مصدومیت خود را با تمرینات ویژه دنبال می‌کند، قرار است در اردوی امارات رسما پا به توپ خواهد شد.
 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
اسامی بازیکنان پرسپولیس برای بازی فردا

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر فردا در ورزشگاه آزادی میزبان تراکتورسازی تبریز است. از همین رو پس از تمرین امروز ژوزه اسامی بازیکنان خود را برای دیدار مقابل تراکتورسازی اعلام کرد. کلیه بازیکنانی که در لیست پرسپولیس در دیدار مقابل ملوان بودند در این لیست حضور دارند و فقط به جای بازیکنانی مانند محسن بنگر، کریم انصاری‌فرد و هادی نوروزی که سه کارته هستند و همچنین بازیکنانی مثل محمد قاضی، علی کریمی و افشین اسماعیل‌زاده که مصدوم هستند، سایر بازیکنان جوان مانند حسین کنعانی، روح الله سیف‌الهی و مهرزاد معدنچی در ترکیب پرسپولیس قرار گرفتند.

البته ژوزه ۱۹ بازیکن را به اردو برده تا همه نفرات در هتل المپیک مستقر شوند.طبق تصمیم نهایی ژوزه فردا قبل از بازی با تراکتورسازی یک نفر را خط خواهد خورد.
شهاب گردان، نیلسون جونیور، سید جلال حسینی، علیرضا نورمحمدی، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، امیر حسین فشنگچی، مهدی مهدوی‌کیا، محمد نوری، سامان آقازمانی، حسین کنعانی، میثم احمدزاده، حمیدرضا علی عسگری، غلامرضا رضایی، جواد کاظمیان، محمدرضا خانزاده، روح ا... سیف الهی، فرشاد احمدزاده و میثم نقی‌زاده.
 
آخرین ویرایش:

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
مبلغ پیشنهادي سلتیک به انصاری فرد

باشگاه پرسپولیس دریافت پیشنهاد از سوی استوا بخارست و بورسیا دورتموند برای جذب انصاری فرد را رد کرد.






جام ورزشي؛ برخی رسانه ها از پیشنهاد چشمگیر باشگاه سلتیک اسکاتلند برای جذب کریم انصاری فرد خبر دادند و صحبت از پیشنهاد 800 هزار دلاری برای وی مطرح کردند.

باشگاه پرسپولیس در خصوص مبلغ پیشنهادی اسکاتلندی ها اعلام کرد که برای یک نیم فصل مبلغ 300 هزار دلار به باشگاه پیشنهاد شده است و ماهیانه صد هزار دلار نیز انصاری فرد دریافت خواهد کرد.

این پیشنهاد از سوی یکی از مدیربرنامه های فوتبال ارائه شده و مدیربرنامه های انصاری فرد در جریان آن قرار نداشت.

از سوی دیگر برخی رسانه های خارجی از پیشنهاد تیم های استوا بخارست رومانی و بورسیا دورتموند آلمان برای جذب انصاری فرد خبر داده اند که مسئولان باشگاه پرسپولیس از دریافت چنین پیشنهادهایی ابراز بی اطلاعی کردند.
 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
پیشنهاد اتریشی برای گردان؛ معلوم نيست در پرسپوليس بمانم


دروازبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «ادامه حضورم در پرسپولیس به مذاکرات روزهای آینده بستگی دارد.»






جام ورزشي؛ شهاب گردان درباره خبری مبنی بر پیشنهادش از یک باشگاه اتریشی به گوش رشید اظهار داشت: «این مساله مربوط به چندی قبل است و مدیر برنامه هایم پیگیر این پیشنهاد است. به همین خاطر قرار است نماینده باشگاه طی روزهای آینده به ایران بیاید و با مسئولان پرسپولیس مذاکره کند. در حال حاضر نمی توانم توضیح بیشتری در این باره بدهم و پس از مذاکرات بعدی، حرف هایم را خواهم زد.»

وی درباره اینکه آیا علاقه به جدایی از پرسپولیس دارد یا نه عنوان کرد: «به هر حال هر بازیکنی دوست دارد پیشرفت کند. اتریشی ها از سال های دور نظر مثبتی نسبت به بازیکنان ایرانی دارند. من طبعا با علاقه به پرسپولیس پیوستم و به طور حتم این تیم و محبت هوادارانش را هرگز فراموش نخواهم کرد اما ادامه حضورم در این تیم به مذاکرات روزهای آینده بستگی دارد.»

وی درباره بازی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: «تراکتور یکی از تیم های بالای جدولی است اما با کسب این سه امتیاز می توانیم فاصله خود را با رقبا کم کنیم. اطمینان دارم پرسپولیس در همین شرایط می تواند قهرمان شود و این عنوان هرگز دست نیافتنی نیست.»

گردان در پاسخ به این پرسش که آیا خودش مقابل تراکتورسازی به میدان می رود یا نه گفت: «هنوز این مساله مشخص نیست ولی اگر بازی کنم، تمام تلاشم را برای موفقیت تیم می کنم.»

* مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس: به نظر ژوزه و رويانيان بستگی دارد
حسین قدوسی، درباره پیشنهاد شهاب گردان از یک تیم اتریشی و موضع باشگاه در این رابطه اظهار داشت: «گردان یکی از بازیکنان شایسته ایران است که فرصت خوبی برای حضور در اروپا نصیبش شده است و این پیشنهاد می تواند سکوی پرتابی برای وی به شمار بیاید. در حال حاضر که رویانیان در سفر هستند اما با بازگشت خود بلافاصله به این موضوع رسیدگی می کنند.»

وی افزود: «جدایی گردان بستگی به نظر ژوزه و رویانیان دارد ضمن اینکه باید منافع باشگاه را نیز در نظر گرفت و اگر پیشنهاد مناسبی بود بررسی های نهایی صورت می گیرد. باشگاه حتما این موضوع را در نظر می گیرد که فرصت بازی در اروپا نصیب هر بازیکنی نمی شود و این امر نشانگر شایستگی های گردان است.»
 

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
گاهی میشه یه پرسپولیسی میاد و تو تاپیک استقلالیا نظر میده
بچه های استقلالی هم واکنش نشون میدن اما تا حالا ندیدم که به یکی فحش بدن ، حالا هر تیکه ای انداخته باشه و هر چی گفته باشه
اگرم اختلافی بین دو نفر تو تاپیک کل کل پیش اومده و کار به فحاشی کشیده ، کمتر دیدم بقیه بیان و تشکر کنن از فحاشی و خودشون رو قاطی کنن
با وجود اینکه کار اون کاربر استقلالی رو تایید نمیکنم اما تعجبم از اسم کساییه که زیر این پست شما تشکر هم گذاشتن
تعصب داشتن خیلی خوبه ، اما اینکه این تعصب باعث بشه به طرف مقابل هر چی بخوایم بگیم ادب خودمون رو میرسونه
این پست رو هم به احترام یکی از دوستای پرسپولیسیم جواب دادم ، واقعا پست جالبی بود

باشه دیگه لطف کن نیاید اینجا...وگرنه مجبوریم تارومار بخریم...خیلی با ادبی باشه....فهمیدیم...نمردیمو کیسه ای با ادب دیدیم....اگه کسی دوست داره کل کل کنه اینجا جاش نیست..بره تو تاپیک خودش....
و در آخر عرض کنم خدمت همگی دوستان
کیسه ای
وقتی خواستین بیان بدونین که باید خبردار وارد شین ........ .
 

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
پرسپولیس حملـــــــــه کریم میخواد گل بزنه ...
هی وای کریمو نداریم قاضی رو نداریم نوروزی رو نداریم کــی گل بزنه؟؟
کاظمیان بازی اول یه گل سه امتیازی زد خدا کنه این بازی آخر هم یه گل سه امتیازی بزنه ...

خیلی راحت میتونیم ببریم فقط کافیه مث دو هفته قبل گل بد نخوریم ...

پرسپولیس حملـــــــــه جواد میخواد گل بزنه ...
 

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]سلام رفقای پرسپولیسی .خوبین؟چه خبر؟
یه خبر جدید پیدا کردم گفتم بذارم شما هم ببینین.

بارسا باز هم بهترين باشگاه جهان
[/h] [h=2] بارسلونا در جديدترين رده بندي بهترين باشگاههاي فوتبال جهان همچنان رده نخست را حفظ کرد.[/h]

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال امروز(دوشنبه) جديدترين رده بندي تيم هاي باشگاهي جهان را منتشر کرد که بر اساس آن چهار باشگاه اسپانيايي در ميان 10 تيم برتر جهان قرار دارند.

به گزارش ايرنا، بارسلونا، اتلتيکو مادريد و بوکا جونيورز رتبه هاي اول تا سوم اين رده بندي را به خود اختصاص داده اند.رئال مادريد هم در رده هفتم قرار گرفته است.

رتبه سه تيم استقلال، سپاهان و پرسپوليس هم در رده بندي باشگاه هاي برتر جهان نزول کرده است.


استقلال وسپاهان با يک پله نزول به ترتيب در رده هاي 104 و 144 قرار گرفته اند و پرسپوليس با 15 پله نزول در رده 309 ايستاده است.

دلمون خوش بود که یبار اومده بودین زیر 300 .
 

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
باز هم حمایت های کم نظیر فدراسیون از تیم محبوبش ..

باز هم حمایت های کم نظیر فدراسیون از تیم محبوبش ..

[h=1]720 < 330! [/h]وقتی چند روز پیش تیتر زدیم، «فوتبال در سرزمین عجایب» ته دلمان کمی ناراضی بودیم که ای کاش می‌توانستیم حداقل کمی به این فضای فوتبال امید بدهیم اما اکنون با تصمیم سازمان لیگ در تعویق بازی استقلال و داماش دیگر می‌توان مطمئن شد که این بهترین توصیف بوده است.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فصل 2009-2010 لیگ قهرمانان اروپا بود و دو مدعی قهرمانی این جام یعنی بارسلونا و اینتر در مرحله نیمه نهایی به هم رسیده بودند. بازی رفت روز سه‌شنبه در میلان انجام می‌شد اما بارسلونا برای پرواز به ایتالیا با مشکلات بسیاری روبرو بود.

گرد وغبارهای ناشی از آتشفشان ایسلند در سراسر آسمان اروپا پراکنده شده بود و همه پروازهای قاره سبز تحت تاثیر این شرایط قرار داشت. بارسلونا روز شنبه در لالیگا با همشهری خود اسپانیول بازی کرده و قصد دارد دوشنبه با هواپیما به میلان برود تا رودروی شاگردان مورینیو قرار گیرد اما اکثر پروازهای اسپانیا لغو شده و بارسلونا باید مسیر دیگری برای رفتن به ایتالیا انتخاب کند. مسوولان آبی و اناری‌ها نشست ویژه‌ای می‌گذارند تا دراین مورد تصمیم گیری کنند. در نهایت تصمیم می‌گیرند که بلافاصله بعد از تمرین یکشنبه و از راه زمینی عازم میلان شوند. این درحالی است که بارسایی‌ها قصد داشتند دوشنبه با هواپیما به مقصد بروند.

در همان زمان گواردیولا درباره این تصمیم بارسلونا گفت: اگر با اتوبوس برویم نمی‌توانیم به اندازه کافی ریکاوری کنیم اما تیم‌های زیادی در لیگ دسته سه اسپانیا هستند که هر هفته 16-17 ساعت در راه هستند.

در همان روز یوفا اعلام کرده بود با وجود مشکلات جوی که برای رفت و آمد تیم ها وجود دارد هم بازی بارسلونا و اینتر در لیگ قهرمانان و هم بازی اتلتیکومادرید با لیورپول و هامبورگ با فولام در لیگ اروپا برگزار خواهد شد.

این‌ها را گفتیم که به موضوع لغو دیدار تیم‌های داماش و استقلال برسیم. همه اتفاقات این موضوع را هم می‌گوییم تا متوجه شویم فرق «فوتبال در سرزمین عجایب» و «فوتبال در اروپا» چیست.

قرار است روز دوشنبه استقلال در رشت با داماش بازی کند. دیدار پایانی نیم فصل نخست است و از آنجا که سپاهان در هفته قبل خود را به یک قدمی آبی‌های تهران رسانده اهمیت این بازی برای استقلال و امیر قلعه نویی چند برابر شده چرا که سرنوشت قهرمانی نیم فصل در آن مشخص می شود.



تصویری که به خوبی تفاوت ابهت آتشفشان ایسلند را در مقایسه با غبار تهران نشان می‌دهد




استقلالی‌ها برنامه خود را طوری تنظیم کرده‌اند که یکشنبه یعنی یک روز قبل از بازی به رشت بروند اما پرواز ساعت 18 آن‌ها به دلیل مه‌آلود بودن هوای استان گیلان لغو می‌شود و سازمان لیگ برای زمان برگزاری این بازی تصمیم را به شور می‌گذارد. ساعت 20 یکشنبه بهروان اعلام می‌کند بازی دو تیم به تعویق می افتد اما دو ساعت بعد رای‌شان به کلی تغییر کرد و گفت بازی همان دوشنبه انجام می‌شود.

اما ای کاش مشکل تنها ضد و نقیض گویی رییس سازمان لیگ بود. حالا خوب است به چند مقایسه کوچک توجه کنیم. دیدار نیمه نهایی اینتر و بارسلونا در نیمه نهایی معتبرترین رقابت باشگاهی جهان با میلیون‌ها بیننده تلویزیونی و میلیاردها دلار چرخه مالی بین یوفا، دو باشگاه و اسپانسرهایشان در برابر دیدار پایانی نیم فصل لیگ برتر ایران وتعیین کننده قهرمان نیم فصل. اعتبار یوفا در برگزاری مناسب بازی‌های تحت پوشش خود با وسعت یک قاره و اعتبار سازمان لیگ ایران در برگزاری مناسب یک بازی داخلی. فاصله 720 کیلومتری بارسلونا تا میلان و فاصله 330 کیلومتری تهران تا رشت. (این نکته را از یاد نبریم که بارسلونا شنبه در لالیگا بازی کرده بود و سه شنبه باید مقابل اینتر قرار می گرفت در حالی که استقلال چهارشنبه آخرین بازی خود را انجام داده بود.)

در اینجا سوال‌های زیادی مطرح می‌شود. آیا استقلالی‌ها نمی‌توانستند بلافاصله بعد از لغو پروازشان با اتوبوس فاصله چهار ساعته تهران تا رشت را طی کنند؟ آیا سازمان لیگ نمی‌توانست همانند دفاع از برنامه‌های تیم ملی روی برنامه خود هم بایستد و بر برگزاری بازی در روز دوشنبه تاکید کند؟

بد نیست به این نکته توجه کنیم که روز گذشته مشاور محیط زیست معاونت حمل و نقل ترافیک تهران از خطرناک بودن هوای تهران در روز دوشنبه برای برگزاری بازی‌های لیگ خبر داده بود و حتی احتمال داشت بازی پرسپولیس و تراکتورسازی هم لغو شود اما سازمان لیگ بدون در نظر گرفتن این هشدار اعلام کرد که بازی پرسپولیس و تراکتور در هوای وحشتناک آلوده تهران و به ویژه پایتخت باید برگزار شود.

آری! «فوتبال در سرزمین عجایب» بهترین صفتی است که با آن می توان این فوتبال را توصیف کرد. دیدار استقلال و داماش در نهایت یک روز به تعویق افتاد اما نه به با برنامه شدن و منظم شدن لیگ کمکی کرد و نه دلخوشی به ما و فوتبالدوستان داد که فوتبالمان فقط نامش حرفه‌ای نیست و می‌تواند حتی در زمان وقوع بلایای طبیعی هم به بهترین نحو برنامه خود را پیاده کند اما اینجا نه آتشفشانی در کار بود و نه حادثه دیگری.
------------------------------------------------
خب اینم یه چشمه دیگه از باندبازی ها و لابی بازی های استقلال و قلعه نوعی و فدراسیون ... داماش رو مجبور میکنن تا اصفهان با اتوبوس برن پرسپولیس رو مجبور میکنن هر طور شده حتی با اتوبوس و قطار بره اهواز اونوقت استقلال نتونسته فاصله رامسر تا رشت رو با اتوبوس بره و فدراسیونیا ناراحت شدن و بازی رو 24 ساعت عقب انداختن ......
تبریک واقعا باز هم ثابت شد بعضیها با چه کثیف کاریایی نتیجه میگیرن ... "همینه که بهترین فدراسیون آسیا شدیم .."
 

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
بد بودیم واقعا ... خیلی بد بودیم اونا هم بد بودن و حقشون نبود ببرن اما ما نباید تو آزادی اینجوری بازی میکردیم ..
و باز هم هنر این مربی که نمیدونم واقعا اون افتخارات رو چجوری آورده ...کاظمیان کاملا مشخصه که اضافه وزن داره اصلا نمی تونه بدوه ...باید از اول سیف الهی رو بازی میداد نمیدونم چرا به این بازیکن میدون نمیده اونکه یه بازی با داماش بهترین بازی رو کرد ...مهدوی کیا رو برده بیرون علی عسکرو آورده خوب اونکه بازی قبل نشون داد چقد افتضاحه چرا پولادی رو نمیاری ؟...
و مهم تر از همه آوردن آقازمانی که نصف نیم فصلو بازی نکرده اونوقت تو بازی به این مهمی بازی میکنه ...
واقعا ما به تیم مقابل نباختیم به تفکرات مربیمون باختیم ..
خوب شد که نیم فصل شد تیم نیاز به نقویت داره ..واقعا وسط زمین هیچی نداریم ...تیمی که از کمبود هافبک بازیکن لیگ یکی فیکسش میشه ..حداقل این بازیای آخر اگه کریمی رو داشتیم خیلی خوب میشد اما از نیم فصل دوم با اضافه شدن کریمی و حقیقی و یکی دو تا بازیکن دیگه مطمئنا شرایط تیم بهتر میشه ...
 
آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
آره به تیمی باختیم که همین چند هفته پیش فس فس شما رو لوله کرده بود و 2 هیچ باختین بهش ...اونم با یه لشکر مصدوم و محروم ...حداقل تو آزادی لوله نشدیم مقابل تیم جوون فولاد....جون به جونتون کنن کیسه کشین و بی جنبه و عقده دیده شدن دارین ...بابا دیدیمتون اینقد خودتونو به ما نچسپونین...
 

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس در ورزشگاه آزادی و در مقابل طرفداران تراکتورسازی شکست تحقیرانه ای را متحمل شد.........

پرسپولیسای عزیز دوباره سلام .... من بابت این حرفم از شما معذرت میخوام...شرمنده که جو رو مشوش کردم قصد توهین نداشتم... شب همگی خوش :gol:
 

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
پرسپولیس اول بشی، آخربشی، ببری یا ببازی دوست داریم.

فوتبال از این بردها وباخت ها زیاد داره و ما هوادارانی نیستیم که یک یا دو روز باشه که طرفدار این تیم شده باشیم. ما از کودکی پرسپولیس رو دوست داشتیم. و هیچ وقت پشت تیم خودمون رو خالی نمی کنیم. بچه ها لطفا جواب این استقلالی های بی جنبه رو ندید. اصلا در شان ما نیست که با اینا کل کل کنیم.
 

Similar threads

بالا