ترفند

amirand

عضو
اکثر کاربران ویندوزxpبا قابلیت Hidenیا مخفی کردن فایل ها از طریق گزینه Folder Optionآگاهی دارند. هنگامی که شما فایل یا فولدری را مخفی میکنید کافی است از طریق Folder OPTION<viewقابلیت دیده شدن فایلهای Hiddenرا فعال کنید تا این این فایلهای مخفی شده به سادگی بار دیگر دیده شود.اما دراین ترفند قصد دارم روشی بسیار کار آمد را به شما معرفی کنم که همواره فایل های را که مخفی کرده اید مخفی نگه می داردبه طوری که حتی با فعال کردن گزینه show hidden files and Foldersهم فایلها هم چنان مخفی باقی ماند . بدین منظور از منوی startوارد runشوید و عبارت regeditرا تایپ کنید وenterبزنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود . حالا به آدرس زیر بروید
HKEY­­_LOCAL_MACHINE/
SOFTWARE/Microsoft/windows/ Current
Version/explorer/Advanced/Folder/Hidden/SHOWALL
اکنون از قسمت دیگر صفحه روی CheckedValueدو بار کلیک کنید . در پنجره باز شده Valueرا از 1به0تغییر دهید . حالا ok کنید و خارج شوید .اکنون در my computerاز منویViewوارد Folder option شوید سپس گزینه View بروید ؛در قسمت Hiden Files And Folders تیک گزینه show hidden filse and foldersرابزنید و خارج شوید ؛ هنگام بازگشت مجدد خواهید دید که این گزینه لغو خواهد می شود و همواره فایلهای شما به صورت مخفی (Hiden)باقی خواهد ماند . در صورتی که بخواهیم تغییرات انجام شده را به حالت اول برگردانیم مقدار کلید گفته شده رااز 0به1تغییر میدهیم.
 

eman-pro-10101

عضو جدید
سلام
وقتي روي Registry edit كليك ميكنم اين پيغام ظاهر ميشه:Registry editing has been disable by your administrator .
لطفا در مورد فعالسازي Registry edit كمكم كنيد.
باتشكر %%%
 
سلام
وقتي روي Registry edit كليك ميكنم اين پيغام ظاهر ميشه:Registry editing has been disable by your administrator .
لطفا در مورد فعالسازي Registry edit كمكم كنيد.
باتشكر %%%
شما کاربر administrator نیستید و چنین اجازه ای از طرفadmin به شما داده نشده است . فقط admin توانایی تغییر و دست کاری ویندوزتان را دارد .
 

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...
فکر کنم یه بخش در مورد ترفندهای ویندوز داشتیم..بی زحمت مبحثتون رو اونجا مطرح کنید...
با تشکر........
 

Similar threads

بالا