[مسابقه] اگه گفتی ...؟

ormuzd

عضو جدید
سوال بعدي: درجهء الكلي شير چيه و چه كاربردي داره؟

تست الکل (تست تازه یا کهنه بودن شیر ):
يكي از آزمايشهاي متداول بر روي شير در كارخانجات صنايع لبني و سكو هاي جمع آوري شير ؛ تست الكلي شير مي باشد.
معمولاً ، افزودن الكل به شیر ترش شده ، موجب انعقاد آن می شود . از این خاصیت می توان برای تعیین كیفیت شیر استفاده كرد . البته عواملی مانند بیماری ورم پستان گاو ، وجود رنین و كلستروم (آغوز = ماك) نیز باعث انعقاد شیر می شود.
معمولاً تست الكلي در دو رقت 72 و 68% در كارخانجات صنايع لبني انجام مي شود.
مواد شیمیایی
محلول الكل 68% ( 71.4 قسمت الكل 95 % و 28.6 قسمت آب مقطر ) ،
محلول الكل 72% ( 75.6 قسمت الكل 95 % و 24.4 قسمت آب مقطر ) ،
روش آزمایش
1- هر رقت از محلول الكل و شیر مورد آزمایش را با حجم های مساوی در یك لوله آزمایش بریزید .
2- لوله ازمایش را به خوبی تكان دهید ، اگر شیر لخته شد ، جواب آزمایش در آن رقت مثبت است .
براي مطالعهء بيشتر مي توانيد به لينك زير مراجعه كنيد:
http://www.cloob.com/club/article/show/clubname/food_technology/articleid/52445
 

ormuzd

عضو جدید
كسي مي دونه اين جوجه چشه؟؟؟

كسي مي دونه اين جوجه چشه؟؟؟

بيماري بصورت تك گير در گله بوده و اصلي ترين تظاهرات باليني آن تجمع گاز زير پوست حيوان مي باشد به صورت عكس زير:

 

zhenik

عضو جدید
دوستان تو رو خدا این تاپیک و تعطیل نکنید.:crying: خیلی با حاله.:crying: من تازه واردم. خیلی چیزها از ین تاپیک یاد گرفتم.:crying:
اما جواب سوال آخر رو نمی دونم.:(:crying:
اما اگه بخواین می تونم سوال جدید بذارم:w20::question:
 

zhenik

عضو جدید
بچه ها من یه سوال جدید می پرسم و امیدوارم که این تاپیک دوباره راه بیفته. امیدوارم پیشکسوتان عزیز من رو به خاطر این جسارت ببخشند.

اگه گفتی چرا علوفه های کپک زده رو به تغذیه حیوان نمی رسانند؟ چه ضرری داره؟:que::que:
 

yakuza

عضو جدید
فکر کنم به خاطر سم آلفاتوکسین باشه که در تولیدات دام مثل شیر و گوشت میمونه و باعث نارسایی کبئ ،سقط جنین، مرده زایی و... میشه. درسته؟
 

ormuzd

عضو جدید
بيماري بصورت تك گير در گله بوده و اصلي ترين تظاهرات باليني آن تجمع گاز زير پوست حيوان مي باشد به صورت عكس زير:


خب سلام خدمت دوستان عزيز! بايد عرض كنم كه خودمم اطلاعات جامعي در مورد اين بيماري نتونستم پيدا كنم اما چنين حالتي رو هم در دام و هم در طيوري مانند مرغ ديدم كه علت هم مربوط به فعاليت يه نوع باكتري بي هوازي از جنس كلسترديومها هست كه با فعاليت و توليد گاز و تجمع اون در زير جلد حيوان باعث بوجود اومدن چنين حالتي مي شه! البته اين حالت اغلب كشنده نيست و فقط باعث بروز ظاهر بادكنكي در حيوان مي شه!
 

broiler

عضو جدید
با سلام
افلاتوکسین ماده ای سمی است که توسط قارچ ها تولید می شود. افلاتوکسین انواع مختلفی داره و خطرناک ترینش هم افلاتوکسی B1 هست. افلاتوکسین در بدن پرنده منجر به جراحات شدید کبدی شده و غلظت آنزیم های کبدی مثل آلکالین فسفاتاز رو بالا میبره.
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
اوه اوه اوه ...چه گردوخاكي اينجا رو گرفته .....يكي نيست يه دستي به سرو روي اينجا بكشه...

بچه هاي علوم دامي كجاييد...اينجا خيلي داره خاك ميخوره هاا....خوبيت نداره...

حميد كجايي كه يادت بخير...
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بچه ها دیدین چی شود.
سوال امشب
امگا3چیست وچه کاربردی دارد؟

امگا 3 نوعی اسید چرب غیر اشباع است كه در زنجیره اتصالی كربن آن یك گروه كربوكسیل (COOH) و چندین پیوند دوگانه وجود دارد. علت نامگذاری آن، قرار گرفتن اولین باند دوگانه در بین اتم كربن های 3 و 4 در ساختمان شیمیایی مولكول آن است و همین محل قرارگیری باند دوگانه باعث پیداشدن خواص بیوشیمیایی خاص امگا 3 می شود.
اولین بار دو دانشمند به نام های دكتر بنگ (Dr. Bang) و دكتر دایربرگ (Dr. Dyerberg) پس از تحقیقات علمی بر روی چربی های ماهی ، نام
اُمگا 3 (OMEGA-3 ) را بر آن نهادند و آن را اولین بار در هنگام بررسی روش تغذیه اسكیموها در سال 1979 میلادی كشف كردند. آنها با مطالعه بر روی خون اسكیموها مشاهده كردند، با وجود اینكه اسكیموها همراه غذای اصلی خود ( ماهی ) از گوشت حیوانات پرچرب شكاری نیز استفاده می كنند،اسیدهای چرب موجود در خون آنها مانع از تجمع پلاكت و در نتیجه مانع از رسوبات و گرفتگی رگ ها می شود.
سه اسید چرب معروف از خانواده
امگا 3 كه بر روی آن ها تحقیقات و مطالعات بیشتری انجام شده است عبارت اند از:

1. آلفا لینولئیك اسید با نام اختصاریALA.

2. ایكوزا پنتانوئیك اسید با نام اختصاریEPA.

3. دوكوزا هگزانوئیك اسید با نام اختصاریDHA.




سه اسید چرب ذكر شده از خانواده امگا- 3 در چه موادی یافت می شوند؟
مهم ترین مخزن آلفالینولئیك اسید ( ALA) روغن بذركتان است كه حاوی مقدار قابل توجهی از اسیدچربALAاست. پس از آن روغن گردو، جوانه گندم و سویا حاوی این اسید چرب هستند. سایر موادغذایی فاقد این اسید چرب هستند یا مقداری بسیار جزئی از اسید چربALA را دارند.
مخزن دو اسید چرب دیگر از خانواده امگا 3 یعنی ایكوزا پنتانوئیك اسید (EPA) و دوكوزا هگزانوئیك اسید (DHA) فقط و فقط ماهی است و در هیچ ماده غذایی دیگری تا به حال یافت نشده است. این دو اسید چرب نقش مهمی را در تغذیه دارند و در چند سال گذشته، مطالعات فراوانی بر روی آنها انجام شده است.

خواص معجزه آسای این دو اسید چرب ( DHAوEPA) در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها شناخته شده است . با توجه به این كه این دو اسید چرب فقط در ماهی و روغن ماهی یافت می شود، سعی كنید ذائقه خود و خانواده خود را به این سرمایه پربهای الهی یعنی ماهی كه بركت و هدیه ای ارزنده از طرف خداوند به بندگان خود است، عادت داده و آن را جزء برنامه غذایی خود قرار دهید.
متأسفانه در كشور ما به
ماهی و فراورده های دریایی كمتر اهمیت داده می شود و آن را از غذاهای تشریفاتی و یا محدود به ایام خاص مانند شب عید می دانند و تنها نقاط خاصی از كشور ما ( مناطق شمالی و جنوب كشور ) آن را در برنامه غذایی خود قرار می دهند.




نقش اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از بیماری ها
بر اساس مطالعات فراوان ثابت شده كه هر چه مصرف ماهی بیشتر باشد ، اثرات مفید آن در جهت جلوگیری از امراض زیادتر خواهد بود. اگر به كشور ژاپن توجه كنیم می بینیم كه ژاپنی ها نیز مانند اسكیموها مصرف ماهی بالایی دارند. به طوری كه مصرف سرانه ماهی در ژاپن حدود 66 كیلوگرم در سال است. از طرفی ژاپنی ها برعكس اسكیموها در برنامه غذایی خود از چربی بسیار كمی استفاده می كنند. بررسی انجام شده نشان می دهد كه افراد ساكن ژاپن دارای متوسط عمر حدود 88 سال هستند. این تحقیق تأیید كننده اثرات بسیار مفید امگا 3 است. همچنین علت مرگ و میر و كوتاهی عمر در اسكیموها را مرتبط به حوادث و صدمات می دانند نه بیماری ها و سكته های قلبی و تنگی عروق.
در ایران مصرف سرانه ماهی حدود 5 كیلوگرم است كه تفاوت فاحشی با كشور ژاپن دارد و متأسفانه عمر متوسط در ایران حدود 67 سال است كه با عمر متوسط ژاپنی ها یعنی 88 سال فاصله زیادی دارد.
پژوهشهای انجام شده در كشور پرتغال نیز نشان می دهد كسانی كه درسواحل این كشور ساکنند و به طور مرتب از ماهی استفاده می كنند، در مقایسه با افرادی كه درنقاط دیگر كشور هستند و ماهی كمی می خورند، بسیار کمتر دچار
چربی خون و سكته های قلبی می شوند. افرادی كه در ساحل دریا زندگی می كنند، ده برابر بیشتر از گروه دیگر ماهی می خورند و سطح امگا 3 خون آنها نیز در اندازه گیری های انجام شده بسیار بالاتر از گروه دیگر بوده است . همچنین بررسی آزمایشگاهی انجام شده نشان می دهد كه این افراد علاوه بر سطح بالای امگا 3 ، دارای مقدار HDL( كلسترول خوب ) بالاتر وLDL( كلسترول بد ) كمتری از سایر افراد بوده اند. گروهی كه در سایر نقاط كشور زندگی می كردند مصرف گوشت آن ها بالاتر از ماهی بوده و در این گروه سكته قلبی نسبت به گروه ساكن كنار دریا چهار برابر بیشتر بود.
همان طور كه می دانید
فشار خون بالا یكی از علل مهم بیماری های قلبی- عروقی و آتروسكلروز ، سكته های قلبی و مغزی است. اگر فشار خون فردی به مدت طولانی بالای عدد 160-140 میلی متر جیوه بر روی 95-85 میلی متر جیوه باشد ( البته این اعداد به سن هم بستگی دارد ) خطر ابتلاء به بیماری های قلبی- عروقی افزایش می یابد.
ناگفته نماند برای محافظت از قلب و عروق باید به فشار خون اهمیت زیادی بدهید. خوشبختانه نتایج جالبی در تحقیقات علمی اخیر در پایین آوردن فشارخون با اسید چرب امگا 3 به دست آمده و بررسی های انجام شده نشان می دهد كه كمبود این چربی با افزایش فشار خون رابطه دارد.
امروزه ثابت شده كه انجام ورزش های سبك به همراه مصرف اسید چرب امگا 3 به صورت یك برنامه دائمی و منظم می تواند در كاهش فشار خون بالا و تنظیم آن بسیار مفید باشد و این كار برای هر گروه سنی قابل اجراست.
در تحقیقات علمی فراوان كه بر روی تنگی نفس بزرگسالان انجام گرفته ، نتایج مثبتی از تأثیرات آن مشاهده شده است. بررسی بافت جدار ریه و مجاری تنفسی در بیماران مبتلا به آسم نشان داده كه این افراد دارای عوامل التهاب زا در جدار ریه و مجاری تنفسی خود هستند كه همگی به علت افزایش اسید چرب آراشیدونیك مربوط به خانواده اسید چرب امگا 6 بوده است.
در نتایج آزمایش هایی كه بر روی 8960 مردی كه قبلاً سیگار می كشیدند ولی در حال حاضر آن را ترك كرده بودند، دیده شد كه پس از ترك سیگار تعداد 667 نفر آنها مبتلا به برونشیت مزمن شده اند. هم چنین 185 نفر آن ها دچار آمفیزم ریوی و 197 نفر دچار صدمات مزمن و تنگی ریه ها شده بودند. متخصصان ریه در اروپا، در پی تحقیقات انجام شده پی بردند كه با اضافه كردن اسید چرب امگا 3 در تغذیه بیماران می توان تعداد امراض، راه های هوایی و تنفسی، شدت امراض، تعداد دفعات عود آن و یا تعداد مرگ و میر حاصل از آن را كاهش داد.
تغذیه سرشار از امگا 3 كمك فراوانی به بهبود مشكلات تنفسی بیماران می کند و از طرف دیگر باعث كاهش داروهای مصرفی می شود. محققان علم تغذیه به اثبات رسانده اند كه مصرف اسید چرب به فرم ترانس باعث افزایش مشكلات تنفسی مثل آسم می شود. به عبارت دیگر تغذیه نادرست و افزایش مصرف اسیدهای چرب به فرم ترانس به همراه آلودگی هوا، عاملی مهم در جهت افزایش احتمال ابتلا به بیماری های مزمن تنفسی است.
همچنین محققان نشان داده اند كه مصرف اسید چرب امگا 3 نه تنها بیماری های مزمن تنفسی را بهبود می بخشد، بلكه در بیماران با تنگی نفس حاد و شدید كه در بخش های مراقبت ویژه ( ICU) بستری هستند نیز تأثیر داشته است. نتایج این تحقیقات و بررسی ها در مجله علمی آمریكایی به نامCritical Care Medicine در شماره نوامبر 1999 میلادی به چاپ رسیده است. در این تحقیق دانشمندان مشاهده كردند كه حتی پزشكان بخش مراقبت ویژه اورژانس توانسته اند با كمك این اسید چرب، زمان توقف بیماران را در زیر دستگاه تنفس مصنوعی تا پنج روز كاهش دهند.
طبق آمار جهانی یك چهارم زنان بالای پنجاه سال مبتلا به
پوكی استخوان هستند. این آمار در كشورما بسیار بالاتر است و متأسفانه خانم های ایرانی از سن پایین تری مبتلا به پوكی استخوان می شوند. پوكی استخوان نوعی اختلال حاصل از كاهش بافت استخوانی محسوب می شود. اگر تعادل بین ساخت و تجزیه بافت استخوانی به هم بخورد، به مرور از تراكم بافت استخوانی كاسته می شود و اگر روند كمبود مزمن كلسیم و ویتامینD( به ویژه مصرف لبنیات ) ادامه داشته باشد، باید از موادی مثل داروی كورتن، سیگار پرهیز كرد و به طور مرتب فعالیت ورزشی مناسب داشت.
محققان پی برده اند كه اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از پوكی استخوان نقش بسیار مهمی به عهده دارد. اگر مصرف دائمی و منظم اسید چرب امگا 3 ادامه یابد، جذب كلسیم از روده ها بیشتر می شود.
با مصرف ماهی علاوه بر افزایش جذب كلسیم، سلول های استخوانی تحریك شده كلسیم را بهتر در خودشان رسوب می دهند.
این اسید چرب علاوه بر پیشگیری، به عنوان درمان كمكی در كنار درمان با داروهای شیمیایی در مبتلایان به پوكی استخوان، بسیار موثر است .

منبع
 

milad gholami

عضو جدید
سلام باز دوباره سوال​
دوستمون مطالب کاملی ارائه کرد. ازش ممنونم امروز نه چون گفتم ولی از حالا 48ساعت.​
:w33::w33::w33::w27::w14::w14::w14:

سوال امشب؟؟؟​
این یک نوع دستگاه ای است که معروف به روش مرتنز حالا شما کاملش کنید کاربرد آن کجاست و چکونه کار میکند​
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
فكر ميكنم پاسخ رضا جان...خيلي كامل بود و احتياج به توضيح بيشتري نيست.


خب يه توضيح كوچولو...روال اين تاپيك هم مثل بقيه مسابقات هست...براي واژه 24 ساعت و براي سوال تصويري 48 ساعت در نظر گرفته شده...


ممنونم آقا ميلاد همت مجدد فرموديد...دست خوش عزيز.
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
دوستان جوابهاي بنده اصلا از روي آگاهي نيست و تنها بر اساس گشتي در اينترنت مطرح ميشود....پيشاپيش از جوابهاي ناقص و بعضا اشتباه پوزش ميطلبم.

هنگامی که معده با مقدار زيادی اسيد مواجه می شود، اسيدوز بروز ميکند. اين اسيدها باعث آسيب بر ديواره شکمبه می شوند. که در نهايت باعث می شود که اسيد توليد شده توسط باکتريها وارد سيستم گردش سياهرگی می شوند، که سمی هستند و سبب ايجاد ورم چرکی کبد می شوند. انباشته شدن اين اسيدها، در سيستم گردش سياهرگی موجب لنگش ميگردد. همچنين اسيدوز شکمبه ای باعث کاهش پروتئين ميکروبی می شود چون در نتيجه اسيدی شدن معده،فعاليت ميکروارگانيسم ها متوقف ميشود. زيرا ميکروارگانيسم ها در PH پائين از بين می روند، در نتيجه باعث کاهش پروتئين های ميکروبی می شود، بنابراين نياز به مکملهای پروتئينی در جيره افزايش می يابد. که موجب افزايش هزينه های خوراک ميگردد .(Donovan, 2001) از اثرات فيزيکی فيبر می توان به افزايش فعاليت نشخوار، افزايش مقدار ترشح بزاق وکاهش مقدار اسيدهای تخميری در شکمبه اشاره نمود، وجود نشخوار طبيعی از طريق ارائه خوراك با سطوح کافی فيبر در جيره گاو شيری از کاهش چربی شير و مشکلاتی همچون از خوراک افتادن، اسيدوز و لنگش در دام جلوگيری می کند (Beauchmin, 2005). فيبر موثر فيزيکی علاوه بر کنترل PH شکمبه، موجب افزايش ترشح بزاق و حفظ ماهيت دو فازی محتوبات شکمبه ای ميشود. ديواره سلولی از همی سلولز، ليگنين و همچنين پکتين تشکيل ميگردد. که فقط با پروسه تخمير ميکروبی شکمبه هضم ميشوند. وجود فيبر در جيره، ميزان مصرف غذا، ميزان نشخوار، ميزان PH شکمبه و هضم را در حد مطلوب نگه می دارد (Penner, 2006). توصيه معمول انجمن تحقيقات ملی آمريکا (NRC)، در مورد استفاده از NDF در تغذيه دام 25 تا 28 درصد ماده خشك جيره ميباشد. لازم به ذکر است که از اين مقدار 75 درصد از طريق علوفه تأمين ميگردد.

اندازه گيری فيزيکی فيبر:
سيستمهای مختلفی برای اندازه گيری NDF پيشنهاد شده است. برخی از مهمترين اين روشها عبارتند از روش تجزيه رگرسيون و روش غربال با سوراخهای 18/1 ميليمتری. مرتنز سيستمpeNDF را با استفاده از تجزيه رگرسيون برای سنجش عوامل موثر فيزيکی pef برای گروههای NDF بر اساس فعاليت جويدن توسعه داده است. عامل موثر فيزيکی (Pef) خوراکها نسبت به فعاليت جويدن گاوهاي تغذيه شده با علوفه خشک گرامينه بلند، سنجيده می شود. نسبتی از ماده خشک (NDF) که روی غربال با سوراخهای 18/1 ميلی متری باقی می ماند بوسيله مرتنز به عنوان يک روش آزمايشگاهی پيشنهاد شده که ممکن است برای تجربه روزمره NDF موثر از لحاظ فيزيکی در خوراکها قابل کاربرد باشد. در نهايت مواد باقی مانده بر روی هر غربال و ته جعبه را وزن نماييد. که در اين حالت درصد ذرات با طولهای مختلف می تواند به صورت عددی مشخص شود ( بر اساس وزن تر)



البته بعداز خواندن چندين مورد مشابه...تقريبا نيمچه آگاهي هم پيدا كردم.....ممنونم.
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
خب حالا سوال واژه با منه؟!
سوال: در مورد حذف شاخ یا شاخ سوزی و روشهای اون توضیح بدین.
 

milad gholami

عضو جدید
خب حالا سوال واژه با منه؟!
سوال: در مورد حذف شاخ یا شاخ سوزی و روشهای اون توضیح بدین.
شاخ در دام های بزرگ(گاو)یک عضو زائد می باشد(در پرورش صنعتی)که مواد مغذی مصرف شده را برای رشد خود مورد استفاده قرار میدهد.
1-یکی از بهترین روش : خمیر شاخ سوز ناتریوما است,شاخ زدایی گوساله در سنین پائین (14-5 روزگی)
صورت میگیرد.

2-سوزاندن : به وسیله دستگاه برقی که به صورت یک المنت کار میکند در سنین پایین که شاخ حالت دکمه ای دارد انجام می شود.
3-سیم شاخ بر:مانند سیم ترمز یا کلاج می ماند و برای شاخ های بزرگ استفاده می شود.(این روش آخری نامردی ست)
4-حلقه انداختن:اما این روش ضریب خطای بالای دارد.در قسمتی که مو میروید انداخته و باعث جلوگیری از خونرسانی به شاخ شده
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
شاخ در دام های بزرگ(گاو)یک عضو زائد می باشد(در پرورش صنعتی)که مواد مغذی مصرف شده را برای رشد خود مورد استفاده قرار میدهد.
1-یکی از بهترین روش : خمیر شاخ سوز ناتریوما است,شاخ زدایی گوساله در سنین پائین (14-5 روزگی)
صورت میگیرد.

2-سوزاندن : به وسیله دستگاه برقی که به صورت یک المنت کار میکند در سنین پایین که شاخ حالت دکمه ای دارد انجام می شود.
3-سیم شاخ بر:مانند سیم ترمز یا کلاج می ماند و برای شاخ های بزرگ استفاده می شود.(این روش آخری نامردی ست)
4-حلقه انداختن:اما این روش ضریب خطای بالای دارد.در قسمتی که مو میروید انداخته و باعث جلوگیری از خونرسانی به شاخ شده


واي نشنيده بودم...چه ظالمانه...
 

milad gholami

عضو جدید
حالا اگر گفتین چرا کربوهیدراتها نسبت به چربی و پروتئین برای تامین انرژی توجه بیشتری بهش میشه؟؟؟؟
**در حالی که چربی ها 25/2برابر کربوهیدراتها انرژی تولید میکند**
 

maten110

عضو جدید
شاخ در دام های بزرگ(گاو)یک عضو زائد می باشد(در پرورش صنعتی)که مواد مغذی مصرف شده را برای رشد خود مورد استفاده قرار میدهد.
1-یکی از بهترین روش : خمیر شاخ سوز ناتریوما است,شاخ زدایی گوساله در سنین پائین (14-5 روزگی)
صورت میگیرد.

2-سوزاندن : به وسیله دستگاه برقی که به صورت یک المنت کار میکند در سنین پایین که شاخ حالت دکمه ای دارد انجام می شود.
3-سیم شاخ بر:مانند سیم ترمز یا کلاج می ماند و برای شاخ های بزرگ استفاده می شود.(این روش آخری نامردی ست)
4-حلقه انداختن:اما این روش ضریب خطای بالای دارد.در قسمتی که مو میروید انداخته و باعث جلوگیری از خونرسانی به شاخ شده

اصلا خوشمان نمیامد
نامردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
 

milad gholami

عضو جدید
حالا اگر گفتین چرا کربوهیدراتها نسبت به چربی و پروتئین برای تامین انرژی توجه بیشتری بهش میشه؟؟؟؟
**در حالی که چربی ها 25/2برابر کربوهیدراتها انرژی تولید میکند**
 

milad gholami

عضو جدید
حالا اگر گفتین چرا کربوهیدراتها نسبت به چربی و پروتئین برای تامین انرژی توجه بیشتری بهش میشه؟؟؟؟
**در حالی که چربی ها 25/2برابر کربوهیدراتها انرژی تولید میکند**

جواب : برای تولید ATPدرکربوهیدراتها , چربی و پروتئین به ترتیب به7/17 , 19 و 22کیلوکالری انرژی نیاز است.در حالی که هر ATP به میزان10کیلوکالری انرژی تولید میکند پس ما بهای کمتری برای تولید هر واحد ATPهزینه میکنیم.ومشکلات چربی ایجاد میکند که مورد بحث ما نیست
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
میلاد جان روال تاپیکهای مسابقه مثل این تاپیک اینجوریه که یه سوال تصویری داره و یه سوال واژه. سوال تصویری از زمانی که مطرح میشه 48 ساعت و سوال واژه 24 ساعت مهلت پاسخگویی داره. تو این زمان شخصی که سوالو پرسیده میتونه در مورد سوال راهنمایی کنه اما پاسخ نمیده. وقتی زمانش تموم شد میاد پاسخ کامل و برنده رو اعلام میکنه و اونوقت کسی که جواب درست داده و برنده شده باید سوال بعد رو مطرح کنه و به همین روال ادامه پیدا میکنه...
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بنابراین برنده سوال واژه در این قسمت: milad gholami

در مورد سوال تصویری هم آقا میلاد بیاد مشخص کنه که اگه پاسخ گلابتون درست بوده ایشون برنده هست و باید سوال بعد رو مطرح کنه اگر هم درست نبوده پاسخ صحیح رو بده و یه سوال دیگه طرح کن.
 

milad gholami

عضو جدید
:gol:ممنون:gol:
آری سوال تصویری گلابتون خانم جواب کامل ارائه دادند.؟؟؟
از قانون شکنی که کردم باید ببخشید​
:que::que:سوال جوش شیرین در تغذیه نشخوارگنندگان هرچه دلت تنگه بگو؟؟؟؟:que::que:
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
متشكرم دوستان....ولي من ترجيح ميدم پاسخ دهنده باشم تا طراح سوال....الانم كلي خودمو كشتم تا اين سوال رو تونستم طرح كنم اگه خيلي ناپخته بود ...ديگه شرمنده...


بفرماييد توي اين كندو چه اتفاق مهيبي افتاده....


 
بالا