اباحه گري چرا.؟

فدايي رهبر

عضو جدید
اباحه گري چرا.؟
در شريعت مقدس اسلام اصل بر عدم اختلاط زن و مرد نامحرم و حتي گفتگو با يکديگر جز در مواردضرورت است. صحنه اي هولناک تر از واقعه عاشورا براي هيچ فردي متصور نيست ليکن در اوج اين مصائب نيز حضرت زينب کبري(س) از جانب برادر مامور به وقوف در خيمه ها است.
 

فدايي رهبر

عضو جدید
از اساسي ترين عواملي که به تضعيف پايه هاي عفاف و حيا و اباحه گري در جامعه دامن زد اختلاط گسترده زن و مرد در ادارات و دانشگاه ها تحت بهانه ، ضرورت حضور فعال زن در عرصه هاي اجتماعي بود
و بدين ترتيب بود که کانون زیادی از خانواده ها از وجود محوري , همسر و مادر محروم گرديد. البته اين قلم به دنبال تخطئه حضور موثر زنان در برخي عرصه هاي علمي و فناوري نيست
اما به راستي چه رسالت تاريخي وغيرقابل جايگزيني با حضور يک زن در يک اداره وانجام امور روزمره و روتين اداري از سوي وي قابل تصور است؟!
هرچند که فعاليت ناگزير زنان درادارات نيز معلول فشارهاي ناشي از زندگي پرهزينه بود، اما کمبود اشتغال براي مردان (به عنوان نان آور اصلي خانواده
= فاصله گرفتن زن از رسالت حقيقي خود در تربيت نسلي متعهد،وپويا
= گسست در پيوندها و روابط عاطفي خانواده از ديگر تبعات اختلاط زن و مرد علاوه بر ترويج اباحه گري بود.
عامل ديگر داخلي در بحث استحاله فرهنگي، ادبيات گفتماني متوليان فرهنگي بر مبناي مدرنيته (برپايه اصالت فرد واصالت لذت)
 

فدايي رهبر

عضو جدید
= و سايه افکندن صنعت ترجمه و واردات محصولات فرهنگي غرب در قالب هاي گفتاري و نوشتاري بود.
- اباحه گري در حوزه فيلم، سريال، کتاب، موسيقي و ... چنان در دوره اصلاحات واضح است که به سهولت مي توان پي به يک اختلال فرهنگي برد

= ظهور مطبوعات زنجيره اي که بي محابا احکام اسلامي را به سخره مي گرفتند، بخش ديگري از پروژه استحاله بود.
مطبوعاتي که از سوي مقام معظم رهبري “پايگاه دشمن” نام گرفتند. (ديدار مقام معظم رهبري با جوانان- ارديبهشت 79)
=
در اين دوره وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اساسا به بحث
ارشاد اعتقادي ندارد
 

فدايي رهبر

عضو جدید
= و صدا و سيما نيز که به جهت فرهنگ شفاهي عامه مردم سطح کمي فراواني از مخاطب را در اختيار دارد ضمن عملکرد ضعيف در بحث الگوسازي با تبليغ تجمل گرايي و مصرف محوري، عادي جلوه دادن اختلاط زن و مرد، به تصوير کشيدن معاشقه هاي لفظي و ... در ميدان مبارزه با تهاجم فرهنگي موفق ظاهر نمي شود.
= تعطيلي معاونت پرورشي وزارت آموزش و حذف امور تربيتي از ساختار مدارس، از عوامل ديگر موضوع اين نوشتار است. بي ترديد بخش عمده اي از شکل گيري و رشد شخصيتي يک فرد در دوره تحصيل وي در مدرسه صورت مي پذيرد. وجود بخش کم هزينه و در عين حال موثري نظير امور تربيتي (يادگار شهيدان رجايي و باهنر) اغلب در زمينه پروراندن فضايل اخلاقي دانش آموزان و بسط فضاي معنوي محيط آموزشي عملکرد قابل قبولي داشت که با بي مهري دولت اصلاحات از ساختار وزارت آموزش و پرورش حذف گرديد.(اخيرا اخبار خوشي در مورد احياي معاونت پرورشي توسط دولت جديد مطرح گرديده است.)
 

فدايي رهبر

عضو جدید
= اصلاح طلبان به دانشگاه ها ومراکز آموزش عالي به عنوان سنگر استراتژيک خود مي نگريستند و لذا سکولاريزه و سياست زده نمودن فضاي دانشگاه ها از اهداف برجسته جريان مروج اباحه گري بود.
روايت شريفه اذا فسد العالم فسدالعالم به درستي براين نکته انگشت تدقيق مي نهد که با انحراف يک دانشمند وعالم، انحراف و فسادي در گستره اي بسيار وسيع بايد متصور شد
. برگزاري اردوهاي مختلط، فستيوال هاي موسيقي، انتشار نشرياتي که عبور از خط قرمزها و انجام حرمت شکني ها را در دستور کار خود قرار داده بودند، جشنواره دختر برگزيده دانشگاه علم و صنعت و ... نمونه هايي از خط پروژه استحاله فضاي علمي- فرهنگي دانشگاه به سمت فضايي غيرعلمي، سياست زده و مبتذل بود.
اين ديدگاه که نگاه عامه مردم به سوي دانشگاه هاست و در مسائل سياسي- فرهنگي روز، آرا ونظرات دانشگاهيان شاخصي براي تصميم گيري مردم است، انگيزه اي قوي براي ترويج بي بند وباري در اين محيط ها در اختيار اباحه گران سازمان يافته قرار مي داد.
خلاصه آنکه در حال حاضر 22 دستگاهي که در آيين نامه مصوب بهمن 1376 شورايعالي انقلاب فرهنگي مامور به انجام وظايفي مشخص شدند، اغلب يا متهم به اهمال و کم کاري هستند و يا ناباورانه بايد گفت که برخي از اين دستگاه ها با هزينه فراوان از بيت المال مسلمين در جهت عکس احکام و چشم اندازهاي نوراني شريعت مقدس اسلام گام برداشته اند.
 
بالا