اینها و همچنین simulia, 3d via بخش هایی از کتیا نیستند بلکه هر یک نرم افزاری جداگانه هستند که الته می توانند با کتیا داده های مهندسی را تبادل کنند.
Delmia: برنامه ای است که مدیریت ساخت و تولید محصول را انجام می دهد. از فرآیندهای ماشین کاری گرفته تا طراحی خط تولید، مدیریت منابع انسانی و تک تک گام هایی که برای ساخت یا تولید یک محصول لازم است را می توان توسط این برنامه شبیه سازی کرد.
Enovia یک برنامه plm است یعنی برای product life cycle managment بکار می رود. به زبان ساده تمام آنچه مربوط به طراحی و توسعه محصول لازم است و انجام می گیرد در دل این برنامه تعریف و کنترل می شود. از تعریف اولیه محصول، نقشه ها، مدل ها، محاسبات مهندسی، فرآیندهای ساخت، زمان بندی و کنترل پروژه، تعریف منابع انسانی پروژه و مدیریت آنها (تیم طراحی، تیم ساخت، تیم تامین، بازاریابی و فروش، تست، ....)، همه درون این برنامه انجام می شود. کنترل در نسخه 6 آن که همزمان با catia v6 منتشر شد به قدری است که حتی کتیا 6 در زیر مجموعه این برنامه اجرا می شود. بنابراین طراح یا هر کسی که مثلا قرار قطعه جدیدی ایجاد کند در ابتدا باید این برنامه را اجرا کرده و تمام الزامات و البته دسترسی های لازم برای آن رعایت کند و پس از آن مثلا به طراحی قطعه در کتیا بپردازد و بدون انجام این مراحل امکان شروع طراحی وجود ندارد. این فرآیند برای افزایش ایمنی و حفاظت اطلاعات و داده های مهندسی و البته افزایش سرعت، کارایی و کیفیت در فرآیند توسعه محصول طراحی شده است که البته خوشایند شرکت هایی که دارای سیستم plm در ساختارشان نیستند و البته مهندسان ایرانی نیست.
نسخه 5 برنامه enovia که با کتیا 5 کار می کند در سطح پایین تری نسبت به نسخه 6 است. این نسخه در بخش DMU خود کتیا قسمتی را اضافه می کند که بیشتر به مفاهیمی مثل کنترل محصول از دیدگاه هندسی (مباحث ارگونومی، برخورد، مکانیزمها و عملکرد حرکتی محصول، ...) می پردازد. در ایران، مهندسان بیشتر با این بخش کوچک enovia آشنایی دارند.