مواد به کار رفته در ساختمان ماشین آلات غذایی
مواد به کار رفته در ساختمان ماشین آلات غذایی
مواد به کار رفته در ساختمان ماشین آلات غذایی باید با توجه به نوع نیازمندی ها تعیین و استفاده شود . مواد در تماس با محصول باید تحت شرایط عملیات ، حالت خنثی و یا بی اثر ( Inert) داشته باشد . همچنین نباید هیچگونه واکنشی هنگان فرآیند در برابر مواد پاک کننده و ضد باکتری شیمیایی ( ضد عفونی کننده ها یا مواد شوینده بهداشتی ) بروز نماید . علاوه بر این سطوح باید در برابر خورندگی مقاوم و دارای ثبات مکانیکی و غیر رسمی باشند . سطح در تماس ماشین آلات باید به خوبی پرداخت شود تا هنگام استفاده ، رفتاری مخالف فرآیند را از خود نشان ندهند .
تمام سطوح مماس باید به آسانی قابل دید و تمیز کؤدن دستی باشد و لازم است موثر بودن حذف تمام رسوبات در سطوح ، قابل اثبات باشد .
به دلیل غیر قابل قبول بودن حضور هر گونه ماده سمی در مواد غذایی ، طراح باید در انتخاب مواد بکار رفته در ساختار ماشین آلاتی که در تماس مستقیم با محصول است دقت لازم را بکار گیرد . طراح به هنگام استفاده از استیل زنگ نزن ( stainless steel ، انواع پلاستیک ، الاستومرها
( پلمیر ) ، مواد روان کننده ، چسبنده ، انتقال دهنده جریان ( سیگنال ها ) و غیره قوانین مربوطه را مراعات نماید .
سطوح غیر قابل تماس با محصول نیز باید دارای ثبات مکانیکی ، پرداخت بسیار خوب و قابلیت تمیز کردن آسان باشند . به طور معمول از فولاد زنگ نزن نوع AISI -316 - AISI -316L–AISI-304 ، که به خوبی در برابر خورندگی مقاومت دارند به طور گسترده استفاده می شود در مواردی بسته به نوع کاربرد آن ممکن است از بعضی پلاستیک ها استفاده شود . پلاستیک ها در مقایسه با فولاد برتری هایی از جمله : هزینه پایین ، وزن کمتر و مقاومت بهتر در برابر مواد شیمیایی را دارند .
در بعضی کشورها از کدهای کاربردی خاصی برای مواد در تماس با مواد غذایی استفاده می شود . معمولاً در این موارد قانون ِ، تعیین کننده محدوده کاربردهای آن ها است .
مواد به کار رفته در ساختمان ماشین آلات غذایی
مواد به کار رفته در ساختمان ماشین آلات غذایی باید با توجه به نوع نیازمندی ها تعیین و استفاده شود . مواد در تماس با محصول باید تحت شرایط عملیات ، حالت خنثی و یا بی اثر ( Inert) داشته باشد . همچنین نباید هیچگونه واکنشی هنگان فرآیند در برابر مواد پاک کننده و ضد باکتری شیمیایی ( ضد عفونی کننده ها یا مواد شوینده بهداشتی ) بروز نماید . علاوه بر این سطوح باید در برابر خورندگی مقاوم و دارای ثبات مکانیکی و غیر رسمی باشند . سطح در تماس ماشین آلات باید به خوبی پرداخت شود تا هنگام استفاده ، رفتاری مخالف فرآیند را از خود نشان ندهند .
تمام سطوح مماس باید به آسانی قابل دید و تمیز کؤدن دستی باشد و لازم است موثر بودن حذف تمام رسوبات در سطوح ، قابل اثبات باشد .
به دلیل غیر قابل قبول بودن حضور هر گونه ماده سمی در مواد غذایی ، طراح باید در انتخاب مواد بکار رفته در ساختار ماشین آلاتی که در تماس مستقیم با محصول است دقت لازم را بکار گیرد . طراح به هنگام استفاده از استیل زنگ نزن ( stainless steel ، انواع پلاستیک ، الاستومرها
( پلمیر ) ، مواد روان کننده ، چسبنده ، انتقال دهنده جریان ( سیگنال ها ) و غیره قوانین مربوطه را مراعات نماید .
سطوح غیر قابل تماس با محصول نیز باید دارای ثبات مکانیکی ، پرداخت بسیار خوب و قابلیت تمیز کردن آسان باشند . به طور معمول از فولاد زنگ نزن نوع AISI -316 - AISI -316L–AISI-304 ، که به خوبی در برابر خورندگی مقاومت دارند به طور گسترده استفاده می شود در مواردی بسته به نوع کاربرد آن ممکن است از بعضی پلاستیک ها استفاده شود . پلاستیک ها در مقایسه با فولاد برتری هایی از جمله : هزینه پایین ، وزن کمتر و مقاومت بهتر در برابر مواد شیمیایی را دارند .
در بعضی کشورها از کدهای کاربردی خاصی برای مواد در تماس با مواد غذایی استفاده می شود . معمولاً در این موارد قانون ِ، تعیین کننده محدوده کاربردهای آن ها است .