shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #5 وااااااااااااااااای داداشششششششششششششششششششش من عاشقه اینمممممممممممم وااااااااااااای خدااااااااااااااااا
وااااااااااااااااای داداشششششششششششششششششششش من عاشقه اینمممممممممممم وااااااااااااای خدااااااااااااااااا
samira.nanas کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #8 منم خیلی خوشم اومدددددددددددددددددد .......من میخوامش.................
LEGEND.MM کاربر فعال تالار موبایل کاربر ممتاز Mar 7, 2012 #9 Girlicious گفت: مرسی داداش ولی دوست ندارم به نظرم یهو خیلی تیز شده کلیک کنید تا باز شود... آجی این فوق العاده ترین طراحی بوده که لامبورگینی انجام داده !!! به جرئت میتونم بگم که هیچ نقصی نداره . حتی شرکت های تیونر هم وقتی این ماشین رو تیونینگ میکنن کار خاصی نمیتونن روش انجام بدن ... shabnam... گفت: وااااااااااااااااای داداشششششششششششششششششششش من عاشقه اینمممممممممممم وااااااااااااای خدااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... منم همینطور ... تا قبل از اینکه این بیاد من عاشق ریونتون بودم ... متاسفانه این دو مدل رو نتونستم از نزدیک لمس کنم و بعید میدونم بتونم ببینمشون ... nastaran-20 گفت: من رفتم بمیرم خو کلیک کنید تا باز شود... دور از جون j0o0o0o0o0di گفت: وااااااای میسی داداش مهربون....خهلی گلی کلیک کنید تا باز شود... قابلت رو نداره آجیه گلم ...
Girlicious گفت: مرسی داداش ولی دوست ندارم به نظرم یهو خیلی تیز شده کلیک کنید تا باز شود... آجی این فوق العاده ترین طراحی بوده که لامبورگینی انجام داده !!! به جرئت میتونم بگم که هیچ نقصی نداره . حتی شرکت های تیونر هم وقتی این ماشین رو تیونینگ میکنن کار خاصی نمیتونن روش انجام بدن ... shabnam... گفت: وااااااااااااااااای داداشششششششششششششششششششش من عاشقه اینمممممممممممم وااااااااااااای خدااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... منم همینطور ... تا قبل از اینکه این بیاد من عاشق ریونتون بودم ... متاسفانه این دو مدل رو نتونستم از نزدیک لمس کنم و بعید میدونم بتونم ببینمشون ... nastaran-20 گفت: من رفتم بمیرم خو کلیک کنید تا باز شود... دور از جون j0o0o0o0o0di گفت: وااااااای میسی داداش مهربون....خهلی گلی کلیک کنید تا باز شود... قابلت رو نداره آجیه گلم ...
mariye.roshan عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #11 چرا این چیزارو میزارین مگه نمیدونین من ناراحتی قلبی دارم البته یکی توی حباط خونمون پارکه
LEGEND.MM کاربر فعال تالار موبایل کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #12 mariye.roshan گفت: چرا این چیزارو میزارین مگه نمیدونین من ناراحتی قلبی دارم البته یکی توی حباط خونمون پارکه کلیک کنید تا باز شود... بالاخره نفهمیدیم ما ! این توی حیاط تون پارکه یا گالاردو ؟!؟!!؟
mariye.roshan گفت: چرا این چیزارو میزارین مگه نمیدونین من ناراحتی قلبی دارم البته یکی توی حباط خونمون پارکه کلیک کنید تا باز شود... بالاخره نفهمیدیم ما ! این توی حیاط تون پارکه یا گالاردو ؟!؟!!؟
mariye.roshan عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #15 LEGEND.MM گفت: بالاخره نفهمیدیم ما ! این توی حیاط تون پارکه یا گالاردو ؟!؟!!؟ کلیک کنید تا باز شود... توی حیاطمون پارکه ، میخوای یکی بفرستم در خونتون ؟ مجانیا ، قابل نداره .
LEGEND.MM گفت: بالاخره نفهمیدیم ما ! این توی حیاط تون پارکه یا گالاردو ؟!؟!!؟ کلیک کنید تا باز شود... توی حیاطمون پارکه ، میخوای یکی بفرستم در خونتون ؟ مجانیا ، قابل نداره .
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #18 ddrraaggoonn گفت: ما یکی از اینا داشتیم انداختیمش سطل زباله.................. کلیک کنید تا باز شود... سطله زبالتون کجاست؟
ddrraaggoonn گفت: ما یکی از اینا داشتیم انداختیمش سطل زباله.................. کلیک کنید تا باز شود... سطله زبالتون کجاست؟
ddrraaggoonn عضو جدید Mar 8, 2012 #19 shabnam... گفت: سطله زبالتون کجاست؟ کلیک کنید تا باز شود... سر کوچمون!!!
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #20 ddrraaggoonn گفت: سر کوچمون!!! کلیک کنید تا باز شود... سره کوچتون به کجا میخوره؟