بدبختانه منم پیام نور قبول شدم با رتبه 360 به احتمال زیاد اسکیس رو خراب کردم!
اول از همه بهت تیریک میکم بابت قبولی و از طرفی هم برات ناراحت شدم که با این رتبه خوب اسکیس رو خراب کردی....پارسال یکی از دوستان خوبم با رتبه شما و اسکیس 15 تهران پیام نور اوردن آموزش محور....شما پژوهش محور هستید دیگه؟؟؟؟ من خودم با رتبه اولیه 1367 تهران شرق پیام نور قبول شدم
ببین خیلیها میگن پیام نور بده و از این حرفها....اما تا امروز من خودم از خیلیها تحقیق کردم....هر کسی که نظر میده یا کارشناسی پیام نور بوده یا هر چیز دیگه که ازش راضی نبوده اما اما حاصل تحقیق من و اینکه تصمیم قطعی گرفتم و میرم.....
از رئیس دانشگاه پپام نور یه شهرستان که فامیلمون هست(تا امروز نمیدونستم پسر عمه ام رئیس پیام نوره

متاسفانه اینقدر از فامیلمون خبر دارم)ایشون گفت بسیار سخته البته برای ما که عملی داریم....اما مدرکش بین المللیه و هر کی میگه نیست چرت گفته....یعنی بعدا میشه باهاش دکترا امتحان داد و از آزاد خیلی بهتره....گفت که هر شهرستانی که هستی میتونی برای آزمون پایان ترم شهر خودتو بزنی و دیگه نری تهران و نیای
این از این.....
حالا از دوستم که ظراحی شهری مشغول به خوندن هست....شاید اگر برم از محیطش راضی نباشم اما استادهاش البته برای ظراحی شهری از دانشگاه تهران و ....هستن....اسم برد و گفت یکی از استادهاش اولین استاد توی ظراجی شهری کشور هست.....گفت بچه هاش به غیر 5-6 نفر که خیلییییییییییییی تاپ هستن بقیه نه متاسفانه...که من گفتم اگه قرار به رقابت باشه همون 5 نفر هم کافیه....گفت همه چی بستگی به خودت داره هستن پسرهای فعالمون که الان دارند توی پروژه های بزرگ تهران کار میکنند....خودت باید به نوعی آویزون استاد باشی....گفت برای ما که شهرستان هستیم به هیچ وجه اجازه ندارند به خاظر نبودنمون در سرکلاسها سخت بگیرند چون اصل پیام نور برای شاغلین هست....گفت از بین کتابهایی که برای مظالعه معرفی میکنند با دانشگاه تهران یکی هست ولی اگه دانشگاه تهران 3 تا کتاب معرفی میکنه پیام نور 1 دونه از اون 3 تا رو معرفی میکنه....گفت دانشجوها میرن دانشگاه تهران با استاد کورکسیون میکنند.....یعنی به نظر من واقعا ارزش داره....هر چی باشه تهرانه کافیه با دو تا استاد خوب باشی تا پات توی دانشگاههای روزانه باز بشه و از اونها میتونی استفاده کنی........
از دوست دیگه ای که واحد بندرعباس هست هم سئوال کردم گفت تاپ نیست اما خیلی مزیتها داره....اینکه همون روز انتخاب واحد بهت تاریخ آزمون و کتب رو معرفی میکنند و برنامه ریزیت راحتتر...موقع ثبت نام شهریه ثابت رو میدی و بقیه اش هم تا روز آزمون ترم فرصت داری تازه وام هم میدن که بین 700 تا 1 تومن متغییره.....
و از یه دوست واقعا واقعا خوب که بهم خیلی راهنمایی مفیدی رسوند و دومین نفری بود که تشویقم کرد برم کسی بود که با هئیت علمی تهران در ارتباط هست و گفت دیدم کسی که دانشگاه تهران بوده و برای دکترا دانشگاه تهران قبولش نکرده اما پیام نور رو قبول کردن.....
و از کسی که مشوق اصلیه منه و واقعا اگه اون نبود شاید من الان همینم قبول نشده بودم اونم گفت ربطی به مدرک نداره...تو الان هم میتونی کارتو توی شهر خودت حفظ کنی هم درس بخونی ...خودش الان طیه 3 سال زحمت مداوم هئیت علمی و بعدش هم معاون دانشگاه شده و تا یه سال دیگه احتمال زیاد رئیس دانشگاه میشه ...جالب اینجاست که ایشون ارشدش غ انتفاعی شمال آمل بوده اشت....
اینها و خیلی دلایل دیگه که توی این 2-3 روز به دست آوردم منو مصمم کرد که حتما پیام نور تهران رو برم....
اینها تحقیق من بود...حالا شما هم بهتره تحقیق کنی هر چی باشه هر کسی یه دلایلی داره....و البته اهدافی