43 دقیقه مونده به پایان صندلی داغ
از رو سوال پرسیدن ها . دقیقا به چه چیزهایی میشه پی برد ؟
سلام
امیر حسین جون
خسته نباشی
هنوز 20 دقیقه مونده
شما که به این همه سوال جواب دادی حالا اگه تو این 20 دقیقه اومدی به این سوالم جواب بده
سخت ترین سوالی که تو این تاپیک ازت پرسیده شد چی بود؟؟؟؟
خوب هنوز 5 دقیقه مونده پس آخرین سوال رو می تونم بپرسم:دوست داشتی چه سوال رو ازت می پرسیدن که نپرسیدن؟
2. یه سوال از خودت بپرس و جوابش رو بگو ؟
تموم شد![]()
نامردا چه فرصت طلبن
خب از طرز سوال پرسیدن میشه فهمید واسه طرفت چیا مهم هست ..
کدوم مطلب توی دنیا ذهنشو بیشتر مشغول کرد (+ بعضی سوالها که کیلویی هستند رو نمیگم)
نقاط قوت و نقاط ضعف طرف مقابل
سطح فکرش
طرز فکرش
و چه چیزهایی هست که دوست داره در موردشون صحبت بشه
.
.
خیلی چیزا میشه در کل
یه بازی شطرنچ دقت کن .. تو میشی مهره سیاه .. حرکت اول رو حریف میزنه و تو میفهمی چی میخواد بکنه و چه راه هایی رو بلده![]()
اجازه دارم قانع نشم؟![]()
خیلی از سوالات تو صندلی داغ ها کپی هست که باهاشون کاری نداریم. (سوال های عمومی)
یه سری سوالات دیگه هم هست که کپی نیست. مثلا خودم سوالاتی رو مد نظر قرار دادم که دلم میخواست نظر تو رو در موردشون بدونم . مطمئنا اگه شخص دیگه ای بود اون سوالات عوض میشد.
پس میشه یه جورایی به علایق و طرز فکر خود شخص هم سوالات رو ربطی نداد ؟
مثلا من از تو یه سری سوال پرسیدم چون دلم میخواست بدونم نظر شخص امیرحسین در موردشون چیه .
ولی وقتی دارم از امیر سوال میپرسم. سوالام فرق میکنه و الزاما چیزهایی که دوست دارم از امیر بشنوم تفاوت داره .
مقایسه ای هم که کردی به نظرم جالب نیست. و فرق زیادی با هم دارن. تو شطرنج از ناشناخته هات حرف نمیزنی و برطرفشون نمیکنی .با چیزهایی که میدونی بازی میکنی .
پ ن : البته صندلی داغ بود. نظر دادن فکر کنم خلاف قوانین باشه![]()
ارادتمند
ا1-اسم من JUMONG360 هستش.من اینجا با هویت مجازیم زندگی میکنم.اخ جون...مث اینکه اولین پستو من باید بزنم
.
.
.
1.یه بیوگرافی کامل از خودتون؟
2.مدل گوشیتون چیه؟
3.اهل سیاست هستی؟
4.چند ساله با امیر حسین دوستی؟
5.چی شد اومدی ای تی؟...ایا جز اولویت های اولت بود یا نه؟
6.اگه الان رشتت ای تی نبود دوست داشتی تو چه رشته ای تحصیل میکردی؟
7.چی شد با باشگاه اشنا شدی؟
8.نظرت در مورد:
مدیر امیر:
امیر حسین:
امیر دراگو:
دانیال:
9.از یک تا100 نمره بده:
مهربونی:
صداقت:
غرور:
کینه:
وفاداری:
خودخواهی:
10.از خودت انتقاد کن؟
11.یه جمله زیبا و تاثیرگذار در زندگیت؟
12.بهترین دوران زندگیت؟
.
.
.
خیلی سوالا هست که باید بپرسم...
من باز بر میگردم
فعلا...
1.زمانی که آین پروفایل رو ثبت کردم شخصیت مورد علاقم بود.جومنگ در این داستان فردی بود که توی زندگیش یه هدف داشت و اون خدمت به دیگران بود.در این راه از همه چیزش گذشت حتی خانوادش تا سرانجام تونست.سلام.
1.چرا جومونگ؟ چرا یه آی دی دیگه انتخاب نکردی؟ (دقت کن این سوال رو کسی میپرسه که حتی یه قسمت این سریال رو ندیده،پس اگه توضیحی میخوای بدی لطفا مفصل!)
2.قدیمها بیشتر میدیدمت،چرا انقدر دیر به دیر میای؟ ارشد؟
3.توی ارشد مقاله نوشتی؟ موضوع و عنوانش رو میگی؟ جایی چاپ شده؟
4.ناخوشایند ترین و خوشایند ترین استادی که در دوره کارشناسی و ارشد داشتی (هرکدام رو جدا) دلیل احساست نسبت بهشون رو بگو (الزامی به اسم آوردن نیست).
5.از خودت راضی هستی؟ به نظر خودت آدم خوبی هستی؟ تا حالا شده کاری کرده باشی یا اتفاقی افتاده باشه که این حس رو ازت بگیره؟
6.توی زبان انگلیسی Register یه فعل هست اما به عنوان اسم هم به کار میره(مثلا توی معماری کامپیوتر).مثالی از زبان فارسی بلدی که این خصوصیت رو داشته باشه؟
7.تهاجم فرهنگی چیه؟ اصلا این اصطلاح معنی داره به نظرت؟ بازی های کامپیوتری میتونه مصداق تهاجم فرهنگی باشه؟ اگه آره پس خود کامپیوتر چی؟ تجارت الکترونیک؟
8.آیا روحانیون قابل اعتمادند؟ (فارغ از مذهبی که تبلیغ میکنند) اگه آره اون روحانی که بیشتر از همه بهش اعتماد داری و حرفاش رو قبول داری نام ببر.
9. پنج موضوع علمی مورد علاقه (ترجیحا اسم کتاب رفرنسشون که خوندی رو بگو) و پنج کتاب غیر درسی مورد علاقه ات رو نام ببر.
10.از تفریحاتت بگو (منظورم همون سرگرمی یا Entertainment هست).چیکار میکنی؟ بازی؟ فیلم؟ سریال؟ پیاده روی؟ با دوستات بیرون میری؟ با دوست دخترت بیرون میری؟ یا هرچیز دیگه ای.توضیح بده،اسم سریالی که دنبال میکنی،بازی که بازی میکنی،جایی که میری یا ... .
11.آیا چیزی به اسم "فرهنگ استفاده از ... " وجود داره؟ یا فرهنگش رو کاربرانش تعیین میکنن؟ آیا این فرهنگ باید استاندارد باشه و همه دنیا یه جور باشه یا چون کاربران تعیین میکنن ممکنه هرجا به یه شکل باشه؟ اگه باید یه جور باشه خب این همون تهاجم فرهنگی نمیشه؟ اگه کاربرا تعیین میکنن باعث استفاده نشدن از بعضی ویژگی ها نمیشه؟ (اون چیز میتونه هرچی باشه : اتومبیل،موبایل،آسانسور،دانشگاه،لباس،کوهنوردی،آپارتمان و ... )
12.قصد ادامه دادن تحصیلات داری؟ یا ترجیح میدی تمام وقت جذب بازار کار بشی؟ از اینکه ارشد خوندی راضی هستی یا فکر میکنی بازار آپشن بهتری بود؟
13.یه جمله ای هست میگه "نپرسید کشور برای شما چه کرده است،بپرسید شما برای کشور چه کرده اید." اینو چقدر قبول داری؟ انتظارت از بقیه چقدره؟ بیشتر بقیه ازت انتظار دارن یا خودت از خودت؟
14.نظرت در مورد :
علی شریعتی
فرانتس کافکا
ژان پل سارتر
ابوالفضل حقیقت
عبدالکریم سروش
فرهاد دانشجو
محمود حسابی
حسین طباطبایی بروجردی
آلبرت انیشتین (آین اشتاین)
15.نظریه ی تکامل (بهتر بگم : فرگشت) رو قبول داری؟ اگه آره پس تکلیف آفرینش چی میشه؟
2-بهترین لحظه برای در رفتن خستگی آدم!سلام سوالهای من
1.نظرتون در مورد کلمات زیر
2 کارنامه
3نماز
4مشروطی
5خدا
6مادر
7پدر
8دنیا
نظرت در مورد اشخاص زیر یعنی کلا شناختتون در یه جمله
9آقا امیر حسین
10آقا امیر دراگو
11آقا امیر سایکیک
12فرشته
13من
14یه انتقاد از من بکن ( راحت باش ناراحت نمیشم )
15 کتاب مورد علاقه
16فیلم مورد علاقه
17آهنگ مورد علاقه
18یه جمله تاثیر گذار که دوست دارین رو بنویسین
تموم شد پیشاپیش بابت جواب ممنون
متقابلا سلامبا سلام خدمت جومونگ
1.سمینارت توی کدوم ترم بود؟
2.به نظرت مقاله برا کنفرانس بهتره یا ژورنال؟
3.صورتتو اصلاح میکنی یا ریش میذاری؟
4.کفش یا کتونی؟
5.کجاها تدریس میکنی؟
ممنون امیر جانSلام ..
من هم اومدم ..
خسته نباشی گل پسر![]()
1. میخوام برام دنیا رو به قلم تصور کنی .. (دنیایی که دوست داری باشه رو میگم )
2. میخوام سطل رنگتو برداری و همه چیز رو از دید خودت رنگی کنی .. رنگ بزن این پایینی ها رو :
خدا :
مهربونی :
عشق :
خودت:
خودم :
باشگاه مهندسان:
3. کتابایی که از نمایشگاه خریدم رو خوندی ؟؟ (من هنوز هیچ کدومش رو تموم نکرد) نظرت رو در مورد کتابای "مست هستی
" و "جهان هولوگرافیک
" بگو
======================
4. چه مجله علمی هایی میخونی .. ؟!! و بنظرت بهترینش کدومه ؟!!
5. یادته یبار پیشنهاد دادی برای ارشد بریم خارج ؟!! .. بنظرت حالا که نرفتیم و توی ایران خوندی .. خوب بوده یا الان هم ترجیح میدی ارشد رو خارج میگرفتی ؟!!
6. برای دکترا چقدر پایه ایی بریم خارج ؟؟ کدوم کشور رو پیشنهاد میکنی؟!! (من نروژ و سوئد رو پیشنهاد میکنم .. تو چیز دیگه بگو)
پیش پیش دستت درد نکنه
(باز برمیگردم)
1.این دیگه اینجا جاش نیست بگم ! خواستی بدونی پ.خ میدم!سلااااااام منم اومدممممممم
1:اسم اولين دختري كه احساس كردي دوسش داري؟
2:قيافه برات مهمه يا هيكل
3:وقتي مردي نفر اولي كه به خوابش ميري كيه؟از بچه ها باشگاه
4:دخترا چه رنگين؟پسرا چه رنگين؟
5:دوس داري لباس دوماديتو خودت انتخاب كني يا خانومت؟
6:تفاوت عشقت با خانومت؟
7:چرا در اين مملكت قانون جنگل حاكمه؟
1.نه خدایی این سوال یعنی چی واقعا!!!؟؟؟؟1:دلار يا ريال؟
2:فال حافظ زدنت از پي كيست؟(اسمش)
3:از چي ميترسي؟
4:از چي نميترسي؟
5:بدترين كاري كه كردي و هنوزم بخاطرش عذاب وجدان داري؟
6:جرات يا حقيقت؟
7:منو چقد ميشناسي؟
8:خودتو چقد ميشناسي؟
9:نظرت درباره ترانه الكي سياوش چيه؟
10:شيك ترين كادويي كه گرفتي؟
11:اول مامان گفتي يا بابا؟
12:اسم مستعار داري؟چيه؟
1-2-آره فک کنم بچه بودم یکی دو بار3.اون شبیه منه باید ازون بپرسی4.به خاطر اینکه دچار بحران خود شناسی شدن....اینو دوست دارم از خانما بپرسم.اگه این تیپ پسرا بین دخترا محبوب نبودن فکر میکردی بازم قیافشونو اینطوری میکردن؟؟ یه بخشیشم تقصیز شماهاس!5.به علم عشق میورزم-داشتن ثروت خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره.6.خوشبختی7.قبول دارم-کلا همیشه بین دوتا آدم نرمال باید اعتمادسازی و شفافیت وجود داشته باشه ولی خوب حق بدید با چیزایی که آدم میبینه گاهی رگ غیرتش بزنه بیرونو نسبت به آدمای دیگه حساس باشه8.منم همین سوالو راجع به دخترا دارم؟خوب دیگه میخوان یه جورایی برای شناخت بیشتر به فرد مقابل نزدیک بشن(اینو از دید یه آدم خبیث و بد چشم ولی جور دیگه ببین)9.چون دور دور خانماست و دارن زور میبینن.10.درسته گرگن چون روباه همیشه گرگ بیچاره رو گول میزنه و تو دام خودش میندازه(گرفتی منظورمو؟)11.حیوانات احمق نیستن و از نظر من خیلی عاقل هستن چون با پایگاه دانشی که دارن بهترین تصمیم رو میگیرن.12.تاریخ علاقه دارم و تا حدودی آشنا هستم.[FONT="]سلام [/FONT] [FONT="]من امدم زیر اجاق را زیاد کنم!!![/FONT] 1- [FONT="]این ........... یعنی چی؟ (مربوط به سوال خدا)[/FONT] 2- [FONT="]تا حالا خاله بازی کردی؟[/FONT] 3- [FONT="]چرا شبیه اون گرگ تو کارتون میگ میگی؟[/FONT] 4- [FONT="]چرا پسرا ابرو بر میدارند؟[/FONT] 5- [FONT="]علم بهتره یا ثروت؟ نه نظرم عوض شد عشق بهتره یا ثروت؟[/FONT] 6- [FONT="]خوشبختی بهتره یا شادی؟[/FONT] 7- [FONT="]حسادت یا غیرت؟ تا حالا دقت کردی وقتی یکی از زوجین با جنس مخالف حرف میزنه اون یکی ناراحت میشه، ولی اسمش برای اقا غیرت و برای خانم حسادت! این هم یکی از اون بی انصافی های که در حق خانمها کردند.[/FONT] 8- [FONT="]چرا پسرا از دخترا جزوء میگیرند اون هم وقتی که دوست خودشون جزوء می نویسه؟ واقعا برام سوال شده![/FONT] 9- [FONT="]چرا پسرا بنده خدا نیستند؟[/FONT] 10- [FONT="] چرا پسرا گرگند؟ [/FONT] 11 [FONT="] احمق ترین حیوان جهان؟[/FONT] [FONT="]چقدر تاریخ ایران را می دونی و چقدر برات اهمیت داره؟[/FONT]نه خستهموفق باشید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | تابستان نزدیک است! ۴ کمپین پیامکی داغ تابستانی | مهندسی فناوری اطلاعات | 0 | |
I | راهنمای عیب یابی و تعمیر لپتاپهایی که زیاد داغ میکنند | مهندسی فناوری اطلاعات | 0 |