mahtabi
مدیر بازنشسته
چرا یکی از دروس مورد سوال هست و گرایش تحلیل هم جز درساشه.مگه درس کنترل موجودی یکی از درسایی نیست که تو کنکور ارشد ازش سوال میاد؟
پس چرا گرایش تحلیل این درسو نداره؟
کی گفته نیست؟
چرا یکی از دروس مورد سوال هست و گرایش تحلیل هم جز درساشه.مگه درس کنترل موجودی یکی از درسایی نیست که تو کنکور ارشد ازش سوال میاد؟
پس چرا گرایش تحلیل این درسو نداره؟
چرا یکی از دروس مورد سوال هست و گرایش تحلیل هم جز درساشه.
کی گفته نیست؟
آره علی جان برای تولید 2تا فکر کنم اجباریه اما برای تحلیل موجودی1 اجباریه.یعنی فکر کنمااا.آخه یادم نیست دقیق.
من الان باز چک کردم
تو دروس اجباریشون که اصلا نیست
ولی تو دروس اختیاری کنترل موجودی 2 رو دارن !
آخی . خودشون باید بشینن بخونن
خدا رو شکر واسه ما دوتاشم اجباریه![]()
عزیزم تو ارشد فقط از ک موجودی 1 سوال میاد
البته موجودی 2 هم خیلی درس قشنگیه و بد نیست دوستان سیستم هم بخونن
سلام دوستان کسی میتونه به من بگه ترم 2 ازبین دروس زیر کدومو انتخاب کنم خیلی سردرگمم..........کمک
استاتیک
فیزیک 2
معادلات دیفرانسیل
ریاضی 2
برنامه نویسی
اقتصاد1
نقشه کشی 2
زبان
فارسی
تفسیرقران
احتمالا ریاضی 1!!!
روی دروس تخصصی خیلی وقت بذار سعی کن پروِژه هاتم عالی باشه و روشون زحمت بکش واقعا خودتو یه مهندس صنایع فرض کن و دیدت همیشه روی بهبود مستمر باشهسلام بر دوستان بخصوص گروه صنایع
من تازه وارد این رشته شده ام اگر ممکن است مرا راهنمایی کنید که چگونه برنامه ریزی کنم تا در این رشته موفق شوم .![]()
شیمی روترم قبل پاس کردم آز هم این ترم ارایه نشده به جای این دوتا چی بردارم مرسیمن که اگه این ترم همه رو پاس کنم ترم بعد اینا رو ورمیدارم
فیزیک 2
ریاضی 2
شیمی
استاتیک
برنامه نویسی
نقشه کشی
یه درس عمومی
یدونه آزمایشگاه
شیمی روترم قبل پاس کردم آز هم این ترم ارایه نشده به جای این دوتا چی بردارم مرسی
عه
یه سوال؟
میشه بگید کلا از هر درس چندتا میاد؟
سلام دوستان کسی میتونه به من بگه ترم 2 ازبین دروس زیر کدومو انتخاب کنم خیلی سردرگمم..........کمک
استاتیک
فیزیک 2
معادلات دیفرانسیل
ریاضی 2
برنامه نویسی
اقتصاد1
نقشه کشی 2
زبان
فارسی
تفسیرقران
احتمالا ریاضی 1!!!
نحوه رسم نمودار تنش-کرنش مربوط به درس مقاومت مصالح هست؟
میشه یه مقدار درباره ی درس علم مواد توضیح بدید که درباره ی چی هست!
سلام
بچه ها به نظرتون من ریاضی 2 و معادلاتو با هم بردارم یا ریاضی 2 و برنامه نویسی؟
اخه میگن تو معادلات از همون اول انتگرال دوگانه هست و قبلش باید ریاضی 2 رو بلد باشی
اممسلام
بچه ها به نظرتون من ریاضی 2 و معادلاتو با هم بردارم یا ریاضی 2 و برنامه نویسی؟
اخه میگن تو معادلات از همون اول انتگرال دوگانه هست و قبلش باید ریاضی 2 رو بلد باشی
امم
سلام
منم با نظر بیزنس من موافقم.
ترمای پایین درسایی مثل معادلات رو پاس کنی که خیلی خوبه.
معادلات شیرینه از ریاضی 2 خیلی بهتره به نظرم.ریاضی 2 هم میره توی مباحث مختصات و قطبی و ...تا جایی که یادمه.
برنامه نویسی هم فوق العاده خوبه و یه نوع تنوع توی درسات میشه.
در کل بستگی به پیشنیاز بودنش داره.(اوناش دیگه یادم نیست)
سلام بر دوستان بخصوص گروه صنایع
من تازه وارد این رشته شده ام اگر ممکن است مرا راهنمایی کنید که چگونه برنامه ریزی کنم تا در این رشته موفق شوم .![]()
سلامسلام،
این چند روزه همه جا رو برای پیدا کردن wbs و برنامه زمانبندی یه پروژه( فرق نمی کنه عمرانی باشه یا از نوع دیگه) زیر و رو کردم، اما آنچه یافت می نشود، آنم آرزوست.
چون همه می گن جزء اسناد پروژه است و نمی تونن بروز بدن.
منم خسته شدم چون برای نمره عملی باید wbs یه پروژه رو که بوسیله msp 2007 نوشته برای استاد تشریح کنم.
حالا از بین شما مهندسین و فعالان، کسی هست که بتونه یه همچین چیزی رو حتی خیلی ساده و ابتدایی دستم برسونه؟؟؟![]()
اقایون و خانما
من از یکی دیگه از دانشجویای تحلیل دانشگاه های دیگه پرسیدم اونا هم کنترل موجودی ندارن
احتمالا جدیدا این درس از چارت گرایش تحلیل حذف شده
سلام.
خیر, کنترل موجودی(1) از چارت درسی رشته مهندسی صنایع گرایش تحلیل سیستم حذف نشده است.
مهر افزون باشید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |