بچه ها درصد اسکیس ها اومد من که هیچی انرژی امید داشتم که 5 تا کم آوردم اما برای دوستم:
رتبه اولیه نزدیکه 250
اسکیس : d
قبولی: معماری داخلی دانشگاه تهران خوش به حالش دست راستش رو سر من برای دکتری
اسکیس D ? یعنی a.b.c.d ؟
بچه ها درصد اسکیس ها اومد من که هیچی انرژی امید داشتم که 5 تا کم آوردم اما برای دوستم:
رتبه اولیه نزدیکه 250
اسکیس : d
قبولی: معماری داخلی دانشگاه تهران خوش به حالش دست راستش رو سر من برای دکتری
ای روزگار...من کی به این مرحله میرسم!؟
من از اسکیس متنفرم!!! چیکار کنم این حس بدم بره؟ همش تقصیر استاد ترم پیشمونه که هر هفته حداقل 5 تا سیحون می داد بکشیم!
اسکیس D ? یعنی a.b.c.d ؟
خوش به حالتون من تازه تو ابتدای کارشناسی هستم.تازه رفتم کلاس اسکیس ثبت نام کردم.بهمن میشم ترم 5.کاش بتونم عین شما رتیه خوبی بیارم.موفق باشین. راستی عرض 2 سال میشه اسکیس قوی کرد؟سلام
رتبه اولیم 15 بود
اسکیس 64
رتبه نهایی 4.
باباااااااااااااااااااااااااااااااااا.....چها......ر.سلام
رتبه اولیم 15 بود
اسکیس 64
رتبه نهایی 4.
این یعنی تراز اسکیس طراحی شهری امسال بالاتر بوده؟ طراحی شهری علم و صنعتو چی ؟چقدر فاصله بودهرتبه اولیه 680 اسکیس 65 درصد رتبه نهایی حدود 90 قبولی روزانه علم و صنعت
ظراحی شهری :رتبه اولیه 270 اسکیس 75 رتبه نهایی 80 غیر از دانشگاههای تهران بقیه جاها قبول می شدم
این یعنی تراز اسکیس طراحی شهری امسال بالاتر بوده؟ طراحی شهری علم و صنعتو چی ؟چقدر فاصله بوده
9231 | 34 | 22 |
9228 | 84 | 16 |
9229 | 83 | 29 |
سلام. شما 2 تا شیت اسکیستونو گذاشتین سومیشو ندارین؟رتبه اولیه 680 اسکیس 65 درصد رتبه نهایی حدود 90 قبولی روزانه علم و صنعتظراحی شهری :رتبه اولیه 270 اسکیس 75 رتبه نهایی 80 غیر از دانشگاههای تهران بقیه جاها قبول می شدم
سلام به همه
ببين كار من به كجا كشيده چه سوالايي مي كنم...
تربيت معلم سبزوار آخرش آدم بايد معلم بشه؟يا استاد بشه؟ چرا اسمش اينجوريه ...؟ فرقي داره با بقيه ؟كلا كسي راجع بهش چيزي مي دونه؟
ممنون ميشم
سلام. شما 2 تا شیت اسکیستونو گذاشتین سومیشو ندارین؟
بعد میگن چرا کسی شیتاشو نمی زارهاسکیساییه سر جلسه امتحان کشیده می شه با خارج از امتحان خیلی فرق داره سر امتحان باید یه چیزی بکشی که سریع به چشم مصحح بیاد یه نفر هم تو تالار بود که ایده طراحیش خیللی خوب بود چون موضوع پایان نامش همین بود ولی نتیجه نگرفت ظاهرااین اسکیسی که من دیدم 60 بگیر نبوده.چون جز ایده تابلو بادگیر چیزی نداره. یا من اشتباه میکنم یا مصححای اسکیس سلیقه شون عوض شده
سلام
رتبه اولیم 15 بود
اسکیس 64
رتبه نهایی 4.
به هر حال ممکنه کسی پیدا بشه که به کار ما انتقاد کنه ولی شما کار خیلی خوبی کردی که طرحتو برامون گذاشتی .بعد میگن چرا کسی شیتاشو نمی زارهاسکیساییه سر جلسه امتحان کشیده می شه با خارج از امتحان خیلی فرق داره سر امتحان باید یه چیزی بکشی که سریع به چشم مصحح بیاد یه نفر هم تو تالار بود که ایده طراحیش خیللی خوب بود چون موضوع پایان نامش همین بود ولی نتیجه نگرفت ظاهرا
نه با... نرفتم ثبت نام . من هدفم ارشد نيس . دانشگاه خوبه.تربيت معلمم نزدم چون سبزوار خيلي دوره . البته شنيدم سطح علميشم زياد جالب نيس.حالا ميگم من اگه با يكي از دانشگاه هاييي كه تو تكميل اعلام كردن 30 نفر فاصله داشته باشم احتمالش چقده كه بيارمش؟سلام.تو مشحصه خیلی ریختی بهم.آزاد اراک حوبه برو نمیدونم چطور حوصله خونه موندن داری
تربیت معلم سبزوار دانشگاهه الزامی به معلم شدن نیست و معلممتم نمیکنن
بعد میگن چرا کسی شیتاشو نمی زارهاسکیساییه سر جلسه امتحان کشیده می شه با خارج از امتحان خیلی فرق داره سر امتحان باید یه چیزی بکشی که سریع به چشم مصحح بیاد یه نفر هم تو تالار بود که ایده طراحیش خیللی خوب بود چون موضوع پایان نامش همین بود ولی نتیجه نگرفت ظاهرا
این متود ها رو از کجا باید یاد گرفت؟ من لیسانس فیزیکم می خوام فوق معماری بخونم میشه منو راهنمایی کنید ممنوناسکیس زدن با اسکیس کنکور ارشد زدن خیلی فرق می کنه . اسکیس کنکور ارشد یه سری متود خاص خودش رو داره که اگه بر اسا اون متود ها اسکیس بزنین راحت درصد خوبی می گیرین.اموزشگاه ها روی سرعت و قدرت اسکیس شما خوب کار می کنن ولی از گفتن اون متود ها خود داری می کنن تا کار همه شبیه هم نشه.
میتونی کتابای چگونه معمارانه طراحی کنیم احسان طایفه یا کتابای آرتور امید آذری رو بگیری و بخونی و کار کنی، یواش یواش دستت میاد چی مهمه چی مهم نیستبچه ها کسی نمی خواد جواب بده؟؟؟؟؟