خوب بعضی افراد این کارا را انجام می دند .من که اهل تقلب نیستم این روش ها را نمی دونمنوشتن و لوله کردن تقلب و جاسازی آن در سوراخ های مختلفی از جمله دماغ، دهن، فک پایین، دریچه ی آئورت و ..
تو دماغ مثلا چه جوري؟
راستی تاریخچه ی تقلب را هم بخون اونم همون صفحه ی اولهفكر كن پشت مانتو دختر جلويى تقلب بنويسى.........
مثل اینکه کسی خوشش نیومد .
خواهش . قابلی نداشت .چرا اتفاقا خیلی قشنگ بود مرسی
خوب نتیجش خوب بود ؟؟من تقلب كردم تا حالا....
خوندم.اتفاقا واسه دوستامم خوندم خنديدن گفنن اينم انداختن گردن حسن كچل بدبختراستی تاریخچه ی تقلب را هم بخون اونم همون صفحه ی اوله
این تایپیک را زدم از ناراحتی در بیایخوندم.اتفاقا واسه دوستامم خوندم خنديدن گفنن اينم انداختن گردن حسن كچل بدبخت
تایید میشهتقلب فقط بعضی وقتا حال میده....
وقتی همه پایه باشن
واقعا خندیدی یا همین طوری؟؟
یارو خیلی تابلو تقلب میکنه .بهترین روش تقلب ومطمین ترینش رو برگه های به ابعاد 6در 8.
معلومه خیلی واردییارو خیلی تابلو تقلب میکنه .بهترین روش تقلب ومطمین ترینش رو برگه های به ابعاد 6در 8.
راستی رشتت چیه ؟یارو خیلی تابلو تقلب میکنه .بهترین روش تقلب ومطمین ترینش رو برگه های به ابعاد 6در 8.
زیاد نه ولی از تقلب بدم نمیاد.رشتم مخابرات.راستی رشتت چیه ؟
اوکی این رشته رشته ی خوبی هستش موفق باشیزیاد نه ولی از تقلب بدم نمیاد.رشتم مخابرات.
خواهش قابلی نداشت . من هم به بچه ها خیلی تقلب دادم اما خیلی هیلی کم تقلب کردممرسی جالب بود
من که تو دانشگاه تاحالا تقلب نکردم آخه درسای مهممون که اکثرا پروژه ست درسای عمومیم استادامون خودشون میرسونن
اما مدرسه مخصوصا دبیرستان و پیش خیلی میرسوندم خیلی حال میداد
یه روش معلم فیزیکمون گفته بود با کاغذدراز و خلال دندون. تو پیش دانشگاهی خیلی جواب داد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تقلب در امتحان...!! | تالار عکس | 7 | ||
پسرها و تقلب در امتحان | تالار عکس | 3 | ||
تقلب حرفه ای!! | تالار عکس | 27 | ||
تقلب بسیار حرفه ای در انتخابات افغانستان | تالار عکس | 0 | ||
قیافه مراقبا بعد از گرفتن تقلب | تالار عکس | 7 |