سلام بچه ها
کجایین؟
نیستین چرا؟
من ج تمرین هامو میزارم
کجایین؟
نیستین چرا؟
من ج تمرین هامو میزارم
سلام ودرودسلام بچه ها
کجایین؟
نیستین چرا؟
من ج تمرین هامو میزارم
با سلام ودرودسلام به همگی
اینم تمرینای من البته اینم بگم یکیشو به کمک بچه ها انجام دادم
نمیدونم چرا نمیفهمم اصل سوال چیه؟خر شدم؟یا اثرات امتحاناست؟!!!3- یک برنامه تحت ویندوز با یک کنترل TextBox و یک کنترل Button ایجاد کنید. در رویداد Click کنترل Button سه کادر پیغام را نمایش دهید. کادر پیغام اول باید طول رشته ی درون TextBox را نمایش دهد.کادر پیغام دوم باید نیمه ی اول رشته و کادر پیغام سوم نیمه ی دوم رشته را نمایش دهد.
4-یک برنامه ی تحت ویندوز با 3TextBox و یک کنترل Button ایجاد کنید. در رو یداد Click کنترل Button رشته های وارد شده در 2 TextBox را به متصل کرده و در TextBox سوم نمایش دهید.
5- یک برنامه ی تحت ویندوز با یک Button ایجاد کنید . 3 متغیر رشته ای را تعریف کنید. در رویداد Click کنترل Button آنگاه آنها را به هم متصل کرده و عبارت به باشگاه مهندسان جوان خوش آمدید را در یک کادر پیغام نمایش دهید.
منظورت چیه؟؟این واسه من نیومد
این طوری جواب ندیدن خب
میدونم چی میگی اصلا" وقت نکردم ویرایش کنم الان هم وقت ندارم آخر شب میام سوالات رو روشن میکنمنمیدونم چرا نمیفهمم اصل سوال چیه؟خر شدم؟یا اثرات امتحاناست؟!!!
میشه واسه سوالا مثال هم بزنی ببینم یعنی چی اصلا...........
نمیفهم سوالو.........
منظورت چیه؟؟
جواب سوالات 1 و 2 هست دیگه دانلودشون کن ولی 2010 هست
میدونم چی میگی اصلا" وقت نکردم ویرایش کنم الان هم وقت ندارم آخر شب میام سوالات رو روشن میکنم
با تشکر
ویرایش شدنمیدونم چرا نمیفهمم اصل سوال چیه؟خر شدم؟یا اثرات امتحاناست؟!!!
میشه واسه سوالا مثال هم بزنی ببینم یعنی چی اصلا...........
نمیفهم سوالو.........
توی پست سوالات هست.سوالات در پست مورد نظر ویرایش شد.کو پس ویرایشش؟
توی پست سوالات هست.سوالات در پست مورد نظر ویرایش شد.
سلام و درود بر شماسلام و درود برای دوستای گلم .
بــــــــــــــــرپــــــــــــــــــا ........ استاد تشریف آوردن
نبینم تاپیکمون بی رونق شه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
این هفته برنامه #C چیه ؟؟ تا کدوم صفحه میخونیم ؟؟ خلاصه کدوم قسمت ها رو میزاریم ؟؟
برای پنجره ای که گام ها رو میگیره اینُ تعریف کنید :
در رویداد load فورم x=inputbox رو قرار بدین .
از msgbox.keychar برای گرفتن کد دکمه ها استفاده کنین و خاصیت kyepreviewرو true کنین .
درودبله که هست
خودت هر جور مایلی برام پخ کن تا شروع کنیم.... من هر وقت بگی آمادم.... زبانشم یا سی پلاس باشه یا جاوادرود
چی کار کنیم و کی و چجوری؟
vb چطور کار نکنیم؟خودت هر جور مایلی برام پخ کن تا شروع کنیم.... من هر وقت بگی آمادم.... زبانشم یا سی پلاس باشه یا جاوا
البته دوتایی تنها نمیشه.... باید زیاد شیم
به vb.net توهین کردی؟وی بی که منسوخه و ارزش یادگیری نداره... باز visual c بگی یه چیزی..... شبکه ام تو کار من نیست.... بیشتر واسه آی تیا خوبه
والا انتخاب بین سی شارپ و جاوا سلیقه ایه.... منم با جاوا حال میکنم..... در کل حالم از چیزایی که ماکروسافت اسمش روشه بهم میخورهبه vb.net توهین کردی؟
حشس سی شارپ کار کنیم خوبه؟
چکار کنیم حالا؟؟والا انتخاب بین سی شارپ و جاوا سلیقه ایه.... منم با جاوا حال میکنم..... در کل حالم از چیزایی که ماکروسافت اسمش روشه بهم میخوره
جاوا در خدمتم... ولی سی شارپ نهچکار کنیم حالا؟؟
سی شارپ دوست داری کار کنی بیا با هم برنامه بریزیم پیش بریم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |
A | درخواست کتاب برنامه نویسی VB مقدماتی | VB.NET | 1 | |
M | برنامه نویسی پورت usb با ویژوال بیسیک | VB.NET | 1 | |
آموزش برنامه نویسی VB.net (بررسی سئوالات و مشکلات) | VB.NET | 5 | ||
آموزش برنامه نویسی VB.NET (برنامه های پيشرفت کار) | VB.NET | 20 |