با سلام
دیشب وقت نکردم بیام.
مبحث بندی رو در در این تاپیک در پست سوم انجام دادم 15 مبحت اصلی وجود داره که توی 5 الی 6 هفته سعی میکنیم تمومش کنیم.(هر هفته 2 الی 3 مبحث) هر هفته مباحث رو میخونیم از روی کتاب سید محمد هاشمیان و میایم قسمت خوانده شده رو بحث و بررسی و رفع اشکال میکنیم و تمرینات برنامه نویسی رو حل میکنیم.
همزمان در همین تمرین های برنامه نویسی مرتبط با موضوع هر هفته رو میزارم (شما هم اگه داشته باشی بزارید) و اونا رو حل میکنیم.
در آخر هر هفته هم خلاصه هر بحث رو در تاپیک سعی میکنم بزارم.شما هم در این مورد همکاری بفرمایید.
بعد از تمام کردن این کتاب و مقدمات میریم سراغ پروژه های پیشرفته ی برنامه نویسی.
تاپیک هم همین تاپیک باشه فکر کنم بهتره. چون این تاپیک اختصاصی من هست. ولی تاپیک یادگیری سی شارپ (این تاپیک) یه مقدار شلوغ شده.
دانلود کتاب زبان اصلی http://www.persiadevelopers.com/Books/default.aspx
اول توی سایت ثبت نام میکنید بعد کتاب begining visual c# 2010 رو دانلود کنید. 20 مگا بایت حجم داره.
پروژه ها رو از تاپیک مربوطه بگیرید و کم کم شروع به حل کردن و بحث و بررسی اون ها بپردازیم یعنی همزمان با خوندن تئوری شروع به حل و بررسی برنامه های ساده کنیم.
اغراق میکنید.من ویبی رو زیاد کار کردم ولی سی شارپ رو به مقدار کمی کار کردم و زیاد توش تخصص ندارم من هم اومدم که در کنار دوستان یاد بگیرم.علی آقا استاد شمایین دیگه شکسته نفسی نفرمایید . چشم استاد کارایی که فرمودین انجام میشه . خیلی ممنون.
ببخشید من هنگ کردم طوری که با انگشت توی چشم هم ریست نشدم !!!! مبحث بندی در تاپیک اشاره شده در پست سوم یعنی این ؟؟؟ ( "
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/icons/icon1.gif سری اول پروژه ها
در این تاپیک تمرینات برنامه نویسی از آسان به سخت گذاشته میشود و سپس حل میگردندhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/images/smilies/icon_gol.gif
1- برنامه ای بنویسید که با کلیک بر روی فرم در همان نقطه کلمه ی test نوشته شود.
2- برنامه ای بنویسید که با کلیک بر روی فرم ، رنگ فرم آبی شود.
3- برنامه ای بنویسید که با هر بار کلیک بر روی فرم رنگ فرم بطور تصادفی عوض شود.
4- برنامه ای بنویسید که با حرکت ماوس بر روی فرم خط کشیده شود.
5- برنامه ای بنویسید که با کلیک بر روی فرم رنگ فرم سبز ، با کلیک بعدی رنگ فرم زرد و با کلیک بعدی رنگ فرم دوباره سبز شده و برنامه به همین ترتیب ادامه داشته باشد.
6- برنامه ای بنویسید که با حرکت ماوس ، بر روی فرم دایره های رنگی ، به شعاع 200 و مرکز دایره ها محل قرار گرفتن اشاره گر ماوس باشد را رسم کند. ")
منظورم اینه که من درست متوجه شدم ؟؟ آخه اون تاپیک پر از مطالب مربوط به بحث ماست .گفتم حتما من اشتباه کردم .
البته بعضی از همه قبلا خوش آمد گفتن به دوست جدیدشونمن به جای همه شون بهت خوش آمد میگم و امیدوارم در این برنامه موفق و موید باشی.
اگه آن نمیشه این که میشه![]()
با سلام
دیشب وقت نکردم بیام.
مبحث بندی رو در در این تاپیک در پست سوم انجام دادم 15 مبحت اصلی وجود داره که توی 5 الی 6 هفته سعی میکنیم تمومش کنیم.(هر هفته 2 الی 3 مبحث) هر هفته مباحث رو میخونیم از روی کتاب سید محمد هاشمیان و میایم قسمت خوانده شده رو بحث و بررسی و رفع اشکال میکنیم و تمرینات برنامه نویسی رو حل میکنیم.
همزمان در همین تمرین های برنامه نویسی مرتبط با موضوع هر هفته رو میزارم (شما هم اگه داشته باشی بزارید) و اونا رو حل میکنیم.
در آخر هر هفته هم خلاصه هر بحث رو در تاپیک سعی میکنم بزارم.شما هم در این مورد همکاری بفرمایید.
بعد از تمام کردن این کتاب و مقدمات میریم سراغ پروژه های پیشرفته ی برنامه نویسی.
تاپیک هم همین تاپیک باشه فکر کنم بهتره. چون این تاپیک اختصاصی من هست. ولی تاپیک یادگیری سی شارپ (این تاپیک) یه مقدار شلوغ شده.
دانلود کتاب زبان اصلی http://www.persiadevelopers.com/Books/default.aspx
اول توی سایت ثبت نام میکنید بعد کتاب begining visual c# 2010 رو دانلود کنید. 20 مگا بایت حجم داره.
پروژه ها رو از تاپیک مربوطه بگیرید و کم کم شروع به حل کردن و بحث و بررسی اون ها بپردازیم یعنی همزمان با خوندن تئوری شروع به حل و بررسی برنامه های ساده کنیم.
بله دوست عزیز، میشه .سلام دوباره به دوستان
ايا ميشه با c#يا vb با سخت افزار ارتباط برقرار كرد ، يعني ميشه براي سخت افزار مثل c برنامه نوشت
از ali_vb هم به خاطر پاسخ گويي متشكرم![]()
علی آقا شما استادیبا سلام بر شما
اگه امکانش هست خودتون رو معرفی کنید.
جوابتون رو دقیقا" نمیدونم ولی این رو میدونم که برای برقراری ارتباط با سخت افزار c زبان خوب و قدرتمندی هست. با سی شارپ و ویبی فکر نکنم با سخت افزار ارتباط برقرار کرد اگر هم بشه به قدرت و کارایی c نیست.
نظر شما چیه شقایق خانم؟؟
منم خوشبختم ساراجونسلام به روی ماهتون .منم سارام از آشنایی با شما و سایردوستان هم تیمی خوشحالم . ازخوشامد گوییتون ممنونم
سلام دوباره به دوستان
ايا ميشه با c#يا vb با سخت افزار ارتباط برقرار كرد ، يعني ميشه براي سخت افزار مثل c برنامه نوشت
از ali_vb هم به خاطر پاسخ گويي متشكرم![]()
دروووووودباسلام به تمام بر و بچه ها
حالتون خوبه؟؟
چه خبر؟
همه کتاب هاشمیان رو دانلود کردن و شروع به خوندن کردن؟؟
قرار بود تا جمعه برسیم به صفحه ی 200
الان تا کجا خوندید؟؟
lk,kدروووووود
مرسی، خوبی شما ؟
من که دانلود کرده بودم و امشب شروع کردم به خوندن
البته اگه نبود این سفر نسبتا کاری امروز اوضاع بهتر بود
کم خوندم، تا ص 50 همش
ولی میرسونم خودمو تا روز جمعه(به کجا نداره علی آقا، به صفحه 200 کتاب هاشمیان دیگه :دی)
شما تا کجا خوندی؟
تمومش کردی لابد، نه ؟
از گل مریم جون و سارا و آقا مسعود امشب خبری نیست، فکر کنم نشستن دارن می خونن![]()
سلام بر استاد گرامیlk,k
salam
mamkoon khoobam
man ham kam khoondam
aman az daste in viroosha 2ta windows dashatm roo system 2tashoon be rahmate khoda raftan az daste in virusha
man ta 25 khoondam
vali dishab windows ro nasb kardam emrooz shooroo mikonam be khoondan hesabi ta 200 miresoonam
oona khabidan![]()
مسعود تو هنوز گیر دانلود کتاب هاشمیان هستینه بابا
چی چی میخونند؟!
کتاب هاشمیان دانلود کردم ولی ارور داد..........
عجب !!!نه بابا
چی چی میخونند؟!
کتاب هاشمیان دانلود کردم ولی ارور داد..........
سلام و درود بر شماسلام بر استاد گرامی
علی آقا خواب کجا بود . این روزا درس ها و پروژه های دانشگاه خواب رو از ما که گرفته![]()
استاد فایل کتاب ( فارسی) پسورد داره ؟؟؟؟ WINRAR منو بیچاره کرده باز نمیکنه پسورد میخواد![]()
عجب !!!
سلام و درود بر شما
چطوری سارا خانم؟؟
کتاب فارسی هاشمیان که من دارم پسورد نمیخاد ولی اگه از لینکی که در صفحه ی قبل پست 396 هست دانلود کردید پسوردش اینه www.arashdownload.com
نه خیر کسی صداتو نمیشنوه فقط نوشته ات رو میبینه !!!!آهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای کسی صدامو میشنوه ؟؟؟!!!!!!
دوستای خوبم لطفا تایم شروع جلسه بحث و رفع اشکال #C رو بگید . اینجا میاین یا یاهو ؟؟؟
سپاس
ولی اگه یاهو باشه بهتره که، سریعتر هم هستنه خیر کسی صداتو نمیشنوه فقط نوشته ات رو میبینه !!!!
اگه تا صفحه 100 یا بیشتر خوندی فردئا شب ساعت 11 بیا همین جا
بچه ها هم بیاین بحث و بررسی داریم.
با تشکر
نه خیر کسی صداتو نمیشنوه فقط نوشته ات رو میبینه !!!!
اگه تا صفحه 100 یا بیشتر خوندی فردئا شب ساعت 11 بیا همین جا
بچه ها هم بیاین بحث و بررسی داریم.
با تشکر
سلام و درود بر سارا خانم
مشکلی نیست.در هر جایی اگه سوال یا اشکالی داشتید میتونید تو این تاپیک یا توی تاپیک سوالات و مشکلات سی شارپ بپرسید.
سلام سارا جونمن اوووووووووووووووووووووووومدم . اما مثله اینکه زود اومدم کسی نیست ؟؟؟
سلام سارا جون
شبت خوش، خوبی عزیزم؟
من هم اومدم، من تا صفحه 160 خوندم
سرعت نتم افتضاحه(شکلک گریه)، هستین شما ؟
شما برین عزیزم، من باز هم یاهوم مشکل پیدا کرده، "آن" نمی شه، ببخشین که نمی تونم بیام.بریم یاهو شقایق جون
شب خوش
سارا آیدیت چیه؟؟
کجایی؟؟[/QU
هم اینجا هم یاهو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |
A | درخواست کتاب برنامه نویسی VB مقدماتی | VB.NET | 1 | |
M | برنامه نویسی پورت usb با ویژوال بیسیک | VB.NET | 1 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.net (بررسی سئوالات و مشکلات) | VB.NET | 5 | |
![]() |