zahra_1992
عضو جدید
من هنوز به فکر گواهینامه
گرفتن نیافتادم!!!
گرفتن نیافتادم!!!
خدایی چند بار رد شدین تا گواهینامه رانندگی رو گرفتین ؟![]()
بعد از .....سال بالاخره قبول شدمممممممممممممم![]()
بالاخره قبول شدم![]()
![]()
![]()
چشم ندارین موفقیت ما رو ببینین؟
باریک باریک
واسه آبجیامون که ایشالا 11 بار خاموش ؛ 7 بار شروع قورباغه ای ؛ 6 بار حرکت با دستی بالا ؛ 20 بار اشتباه گرفتن گاز و ترمز ؛ و.............1000 ران سوتی دیگر............. نداشته بودن بزن دست قشنگه رو![]()
قبولی دیگه نبود ؟
همه چه یدفه قبول شدن :دی 100% یه جای کار ایراد داره حالا ببین کی گفتم
بالاخره قبول شدم![]()
![]()
![]()
به به مبارکهبعد از .....سال بالاخره قبول شدمممممممممممممم![]()
اینه هارو یادت رفت :ی
باریک باریک
واسه آبجیامون که ایشالا 11 بار خاموش ؛ 7 بار شروع قورباغه ای ؛ 6 بار حرکت با دستی بالا ؛ 20 بار اشتباه گرفتن گاز و ترمز ؛ و.............1000 ران سوتی دیگر............. نداشته بودن بزن دست قشنگه رو![]()
قبولی دیگه نبود ؟
ممنونبه به مبارکه![]()
یعنی می خوای بگی پارک دوبلت از پسرا بهتر بوده ، می خوای رانندگی مارو زیر سوال ببری ، هدفت ازین تخریب چیه، ما از بدو تولد راننده متولد میشیمممنون
پ.ن: امروز هر پسری میومد امتحان بده پارک دوبل رو خراب میکرد![]()
افسره باهام خصومت شخصی داشت ۲ تا دوبل ازم گرفت منم هر ۲ تا رو عالی رفتمیعنی می خوای بگی پارک دوبلت از پسرا بهتر بوده ، می خوای رانندگی مارو زیر سوال ببری ، هدفت ازین تخریب چیه، ما از بدو تولد راننده متولد میشیم
بعله
خواسته از پشت بزنی یاشایدم بخوای با دنده یک پارک دوبل کنی یه خورده شاد شهافسره باهام خصومت شخصی داشت ۲ تا دوبل ازم گرفت منم هر ۲ تا رو عالی رفتم![]()
آخی آخی![]()
خوشبختانه نشدخواسته از پشت بزنی یاشایدم بخوای با دنده یک پارک دوبل کنی یه خورده شاد شه
چشم ندارین موفقیت ما رو ببینین؟
ممنون
پ.ن: امروز هر پسری میومد امتحان بده پارک دوبل رو خراب میکرد
افسره باهام خصومت شخصی داشت ۲ تا دوبل ازم گرفت منم هر ۲ تا رو عالی رفتم
آخی آخی![]()
میســـــــــیتبریکــــــــــــــــ ...![]()
شما کی باشی اون وقت؟این قبولی از نظر من باطله ! :دی
بای خودم آزمون بگیرم![]()
اونا پسرای قدیم بودن. از پسرای ابرو کمون امروزی چه توقعی دارین؟
دیگه استغفرالل کفر نگو![]()
یعنی تو از پسرا میخای بگی دوبل بهتر میزنی؟ من خودم میرفتم آموزش با مسئولمون میشنستیم فقط به دوبل زدن دخدرا میخندیدیم![]()
یعنی تو از پسرا میخای بگی دوبل بهتر میزنی؟ من خودم میرفتم آموزش با مسئولمون میشنستیم فقط به دوبل زدن دخدرا میخندیدیم![]()
مهم اینه که گوووووووواهینامه داریم......
باریک باریک
قبولی دیگه نبود ؟
امتحان آیین نامه مقدماتی:دفه اول قبول شدمخدایی چند بار رد شدین تا گواهینامه رانندگی رو گرفتین ؟![]()
آقایی که به دوبل خانوما میخندی عایا خودت میتونی تو مجلس با کفش پاشنه 20 سانتی برقصی؟