zahra_am68
کاربر فعال
اگر از لحاظ سطح علمی بخواید مقایسه کنید علم .صنعت بهتره یا صنعتی اصفهان یا شیراز؟ مدرک کدوم معتبرتره واسه تدریس؟
...بله امید داشته باشید ایشالا که بیارید...سلام من 180 بیو شدم!!!! امیدی هست شبانه بابل بیارم؟؟؟
رتبه م 290 شده؟؟ به نظر شما کجا بهتره//
سلام.واقعیتش من خودم نمیخواستم ارشد و کارشناسیم یه رشته باشند.اینجوری تقربیا چیز جدیدی یاد نمیگیرید.البته نظر شخصیمه.بیو و اینا هم خوشم نمیاد.با ابزار دقیق هم توسط یکی از دوستام آشنا شدم که اونم تصمیم گرفته بود ابزار دقیق بده.واقعیتش اینه که شرکت و برنامه ریزی برای کنکور ابزاردقیق ریسک بزرگیه،چون فقط صنعت نفت میگیره اونم 12 نفر و اکثر بچه های برق که 2 تا کنکور میدن ابزاردقیق رو به عنوان رشته شناور انتخاب می کنند مخصوصا کنترلی ها،بچه های مکانیکم خیلی شرکت میکنند بخاطر اینکه ابزاردقیق دراصل یکی از زیرشاخه های مکانیکه(تو دنیا).بازار کارش خیلی خوبه.مطلب دیگه اینکه برخلاف تصور خیلی ها ابزاردقیق که داریم درموردش صحبت میکنیم از ابزاردقیقی که به عنوان یکی از گرایش های مهندسی برق تو دفترچه هست بهتره.دلیلشم اینه که ابزاردقیق که به عنوان گرایش های مهندسی برق ارائه میشه فقط کنترلر های دیجیتالی رو مورد بحث قرار میده اما ابزاردقیقی که داریم درموردش حرف میزنیم کنترلر های نیوماتیکی که در صنعت پرکاربردتر هستند رو هم بررسی میکنهمن رتبم 953 شده. تصمیم گرفتم انتخاب رشته نکنم. واسه سال دیگه نمیدونم بازم شیمی بدم یا نه.میشه لطفا راهنمایی کنید شما سختتون نبود ابزار دقیق شرکت کنید؟ از شیمی سخت تره؟ بنظرتون از شیمی بهتره؟
پردیس خود گردان بهتره...چون فقظ شهریه می دین و اساتید اون دانشگاه بهتون درس میدن...پیام نور از غیر انتفاعی بهتره...مجازی رو هم آخر بزنسلام چرا کسی به من توجه نمیکنه
شیراز دانشگاهه خوبیه...سمنان اصلن خوب نیس...اگه می خوای به تهران نزدیک باشی صنعتی بابل رو بزن شبانه میاریسلام دوستان من رتبم 626شده روزانه شبانه واسم فرقی نداره .گیج شدم نمیدونم چیکار کنم خودم اولش به شیراز و فردوسی مشهد فکر میکردم چون اسم دانشگاه واسم مهمه که در سطح خوبی باشه ! ازطرفی اطرافیانم میگن سمنان بزنم که هم به تهران نزدیک باشم هم اینکه دانشگاه شیراز اذیت میکنه در حد همون صنعتی اصفهان مزخرفه که لیسانسمو توش زجر کشیدم شما چیزی از دانشگاه شیراز و سمنان میدونین؟
سلام بچه ها مجازی رو من توی دفترچه نمیبینم میشه بگید صفحه چند دفترچه رشته های مجازی اومده؟
و دانشگاه مالک اشتر شرایط انتخاب کردنش توی فرم انتخاب رشته چه جوریه؟ جای خاصی از100انتخاب باید قرار بگیره ؟چه شرایطی باید داشته باشیم تا انتخابش کنیم؟
شرايط خاصي نمي خواد واسه انتخابش... جاشم فرقي نمي كنه كجا بزنيد بر حسب اولويت هاتون بزنيد فقط تو خود مصاحبه يه برگه اي داده بودن كه نوشته بود مالك اولويت چندموتون بوده... بعدشم كه ميمونه شركت تو مصاحبه اش كه عقيدتيه باز مونده شانستون به كي بيفته كي ازتون مصاحبه بگيره..بعضياشون زودي ده ديقه اي ول ميكردن طرفو ولي كسي كه پارسال به پست من خورد نيم ساعت له كرد رسما منو...
دوستان من كه فبول شدن راضين از دانشگاهش
ممنون دوست خوبم از راهنماییتون. یه سوال دیگه ایکه توی دفترچه یه فرم هست که فرم تقاضای شرکت در دوره های کار شناسی این دانشگاه هست میشه نگاش کنید وبگید کی باید اینوپر کنم زمان انتخاب رشته اینترنتی ؟وهر توضیحی که خودتون میدونید که بهم کمک میکنه بدید؟ممنونشرايط خاصي نمي خواد واسه انتخابش... جاشم فرقي نمي كنه كجا بزنيد بر حسب اولويت هاتون بزنيد فقط تو خود مصاحبه يه برگه اي داده بودن كه نوشته بود مالك اولويت چندموتون بوده... بعدشم كه ميمونه شركت تو مصاحبه اش كه عقيدتيه باز مونده شانستون به كي بيفته كي ازتون مصاحبه بگيره..بعضياشون زودي ده ديقه اي ول ميكردن طرفو ولي كسي كه پارسال به پست من خورد نيم ساعت له كرد رسما منو...
دوستان من كه فبول شدن راضين از دانشگاهش
تا اونجا که بنده میدونم این دانشگاه نظامی هس از لحاظ استادی و اینا در حد مقایسه با صنعتی اصفهان و اصفهان نیستاره بچه ها لطفا هرکی راجع به مالک اطلاعات داره بزاره
صنایع غذایی ها رو من شنیدم با زیر 300 هم قبول میشیدسلام دوستان
می خواستم بدونم رشته های زیر کسی می دونه چطورن؟
محیط زیست(شریف تهران وامیرکبیر)
زیست پزشکی(تهران)
صنایع غذایی(شریف و امیرکبیر)
رشته های سیستم های انرژی و فناوری های انرژی (شریف و تهران)
و رتبه های چه محدوده ای میخواد
و اینکه آیا از رشته های شهرستان ها باید بالاتر زد
پیشاپیش ممنون از اینکه وقت شریفتون رو به من دادید
دوستان با 1265 امید به قبولی شبانه هست؟
کسی فایله قبولیهای پارسه 91 رو داره؟من ساله 90 رو دارم
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...شته-كنكور-92?p=6307212&viewfull=1#post6307212سلام.میشه این لیست سال 90 رو قرار بدید؟
مشاهده پیوست نمونه.pdfسلام.میشه این لیست سال 90 رو قرار بدید؟
صنایع غذایی ها رو من شنیدم با زیر 300 هم قبول میشید
محیط زیست ها هم تقریبا با ترموسنتیک پرمیشند.امیرکبیر پارسال تا 170 روزانه و تا 220 شبانه گرفته