sungirl5
عضو جدید
چطوری بفهمم ثبتنام تکمیل شد؟
جالبه! منم نمیدونم واس من اصلا تایید شده یا نه!
ولی خودمسولای دانشگاه چک می کنن، اگه کم و کسری یا اشتباه داشتی تو سایت می زنن. واسه ما 1گزینه به اسم بررسی آخرین وضعیت دانشجو داره
چطوری بفهمم ثبتنام تکمیل شد؟
امیرکبیر 22 شهریوردوستان؛کی کلاسها شروع میشه؟!!
کارنامه نهایی گذاشتن ...
سیستم های انرژی گرایش محیط زیست روزانه صنعتی شریف
الان من فقط از همون قسمت الف باید پرینت بگیرم؟
گفتن دو نسخه از کارنامه رو بیارم
دقیقا نمیدونم از کجا باید پرینت بگیری ولی کلا پرینت بگیر دیگه هر کدومو خواستن اونو بده![]()
رتبه اون بالاتر شده !!سلام توی ی کد رشته زده رتبه ی من 8 و رتبه اخرین قبولی 28 میخام بدونم اون نفر اخر رتبش چنده دقیقن چ جوریاس؟
اره دیگه تابلوه ک بالاتر شده : )رتبه اون بالاتر شده !!
دقیقا نمیشه مشخص کرد !!
براساس تعداد افرادی که ان دانشگاه انتخاب کردن !!
عجیبه اینجور یعنی تعدادی که گرفتن بیشتر از ظرفیت رشته بوده؟؟؟اره دیگه تابلوه ک بالاتر شده : )
میخام بدونم چ فرمولی داره چ جوریه
طرفیتش هم 14 نفره
اره دیگه تابلوه ک بالاتر شده : )
طرفیتش هم 14 نفره
اره این رو هم میدونم مثلن تو یکی دیگه اینجوره رتبه من 11 رتبه ی اخر 149 این حرفت درسته ولی چجور باید اخرین رتبه رو دونست فضولیم گل کرده : )آها! نه میدونی چچوره؟ بخاطر این تعدادش بیشتره، چون از این 28 نفر، تعدادی تو انتخواب های قبلشون قبول شدن ولی رتشون هم به این می رسیده
اره دیگه تابلوه ک بالاتر شده : )
طرفیتش هم 14 نفره
نه دیگه فک نکنم انقد پیچیده شده باشهبه نظرم تو گرایش های مختلف درسا تاثیر متفاوتی نسبت به ضرایب کنکور داره مثلا میزنن با ضریب یک شاید این طوری رتبه بندی داره
دقیقا نمیدونم از کجا باید پرینت بگیری ولی کلا پرینت بگیر دیگه هر کدومو خواستن اونو بده![]()
نفست از علف خرس بلند میشه ها![]()
اون روز رفتم پیش ی خدماتی ی برگه پرینت گرفتم.پولش کم شد فک کنم یا خرده نداشت گفت برو پول نمیخادبابا کلا 2 3 صفحست که اگه دوبار هم پریینت بگیری میشه 6 صفحه، اونم تو 50تومن ضرب کن میشه 300تومن
خسیس بازی در نیار که هزینه ت بیشتر از این حرفاست![]()
نه دیگه فک نکنم انقد پیچیده شده باشه
کلن یه رتبه داریم ک با اون انتخاب میکنیم
درسته دیگه نه؟
یه نفر در مورد اینکه اگه انتخاب های بعدی رو قبول شده باشیم توضیح بده
یعنی باید چی کارکنیم؟
یه نفر در مورد اینکه اگه انتخاب های بعدی رو قبول شده باشیم توضیح بده
یعنی باید چی کارکنیم؟