ini
عضو جدید
شما کدوم دانشگاهی؟:دییکی شما یکی من انگار هم دانشگاهی نداریم)))) : دی
شما کدوم دانشگاهی؟:دییکی شما یکی من انگار هم دانشگاهی نداریم)))) : دی
2ساعته دارم ثبت نام میکنماااااا یهو صفحه هنگ کرد پرید همش![]()
2ساعته دارم ثبت نام میکنماااااا یهو صفحه هنگ کرد پرید همش![]()
سلام!
من امروز ثبتنام رو انجام دادم!
چقدر مراحلش زیاد بود!![]()
مال شماها اینرنتیه؟؟
ما باید حضوری بریم.حالا به من که نزدیکه زیاد دور نیست.بیچاره اونایی که از راههای دور میان
هم اینترنتی هم حضوری هست
هم اینترنتی هم حضوری هست
شما شنبه میرید اصفهان؟
جریان ایمیل جدید چیه؟مال ما اینتریش که فقط همین ثبت مشخصات تو پرتال و ایمیل جدید گرفتنه
بقیش حضوریه
اره.شما هم شنبه اید؟
جریان ایمیل جدید چیه؟
واسه من آخر ثبت نام شماره دانشجویی رو داده!حالا اگه بخوام برم تو پیجم با اون باید برم یا دوباره شماره داوطلبی و کد ملی بزنم؟
ش دانشجویی رو بزن اگه نشد همون داوطلبیا بزن
حال میکنی بهت راهکار میدما
سلام!
من امروز ثبتنام رو انجام دادم!
چقدر مراحلش زیاد بود!![]()
مرده شور ببره اینترنت ایرانو
اقا ی فرمی به ما دادن دانشگاه محل تحصیل رو میخاد.کدش رو هم میخاد
یکی ادرس به ما بده کدش رو از کجا گیرر بیارم.با تشکر
سلامdoostan,sabte nam kodoom daneshgahha shoroo shode?!
نمیدونید تا کی وقت داره؟
سلام منم امروز ثبت نام اینترنتیم شروع شد برعکس شما خیلی چیزها نداره یه صفحه که بیشتر اطلاعات رو خودش داشت فقط چندتا سوال آبکی نه پول و نه فرم های خاص فقط یه قسمت عکس داره هر چی میزنم قبول نمی کنه و ثبت نهایی نمی شه لطفا اگه کسی انجام داده به منم بگه
حجم عکستو کم کن!
این مشکل رو نداره اول که عکس تو اون قاب مربوط نمی یومد اما الان هم که اومد تایید میزنم میگه عکس رو وارد کن!!! نمیدونم خارج که میشم دوباره وارد میشم اطلاعات هست بازم نمیدونم!!! کلا چیز خاصی نداره یه صفحه هست که یه سری اطلاعات بی مورد پرسیده!!
من مدارکو اپلود میکنم بعد خطا میزنه تایید نشده .چطوری تایید کنم؟واسه من آخر ثبتنام یه صفحه اومد که بالاش نوشته بود:پذیرش با موفقیت انجامشد!
ببین مال شما هم اینو داره؟اگه نه!پس هنوز تکمیل نشده!
من مدارکو اپلود میکنم بعد خطا میزنه تایید نشده .چطوری تایید کنم؟
همه اطلاعاتو ثبت نهایی کردم ولی دانشگاه قبلیم اشتباه خورده چیکار کنم؟امکان تغییر هم نیس![]()