پارسه تازگی کتاب کتربرد ریاضی در مهندسی شیمی کامل کامل(معادلات ریاضی مهندسی و کاربرد) چاپ کردسلام به همه بچه ها
میشه بگین شما ها چقدر خوندین تا الان یعنی چقدر پیش رفتین؟؟؟؟کنکور پارسه نوشتین یانه!!!
من سال اول که میخوام ارشد بدم
سال قبل نخونده بودم اصلا رتبه ام شد 2500.میدونم کمه اما خوب اصلا نخونده بودم دیگه
من سیالاتم قویه
حرارت و عملیات هم همینطور
اما....
ریاضیم رو لنگ میزنم
دوستان باید چی کار کنم؟
کدوم مباحث ریاضی مهمتره!!!!!
رو کدومش یشتر تمرکز کنم.
ممنون میشم کمکم کنین
نام گرايش | مبحث فوريه | مبحث مختلط | مبحث معادلات با مشتقات جزيي | تعداد كل سوالات | تعداد سوالات غلط |
مهندسي برق | 1 | 4 | 3 | 8 | 0 |
مهندسي مكانيك | 2 | 3 | 0 | 5 | 0 |
مهندسي كامپيوتر | 1 | 2 | 2 | 5 | 1 |
مهندسي هوا و فضا | 1 | 3 | 3 | 7 | 1 |
مهندسي ابزار دقيق | 3 | 8 | 3 | 14 | 2 |
مهندسي نانو مواد | 4 | 8 | 3 | 15 | 0 |
مهندسي مواد | 0 | 2 | 3 | 5 | 0 |
نام گرايش | مبحث فوريه | مبحث مختلط | مبحث معادلات با مشتقات جزيي | تعداد كل سوالات | تعداد سوالات غلط |
مهندسي برق | 1 | 4 | 3 | 8 | 0 |
مهندسي مكانيك | 2 | 3 | 0 | 5 | 0 |
مهندسي كامپيوتر | 1 | 2 | 2 | 5 | 1 |
مهندسي هوا و فضا | 1 | 3 | 3 | 7 | 1 |
مهندسي ابزار دقيق | 3 | 8 | 3 | 14 | 2 |
مهندسي نانو مواد | 4 | 8 | 3 | 15 | 0 |
مهندسي مواد | 0 | 2 | 3 | 5 | 0 |
بچه ها کسی می دونه تاثیر معدل تو کنکور ارشد چه شکلییه؟
ممنون ولی من که تو هیچ کدوم این گرایش ها نیستم که!!!![/QUOTE]QUOTE=nicenet1369;4037321]پارسه تازگی کتاب کتربرد ریاضی در مهندسی شیمی کامل کامل(معادلات ریاضی مهندسی و کاربرد) چاپ کرد
بعدم کتاب ریاضی مهندسی نصیرو خیلی تعریفشو شنیدم البته مبگن چاپ جدیدش 2جلده هنوز چاپ نشده
نام گرايش مبحث فوريه مبحث مختلط مبحث معادلات با مشتقات جزيي تعداد كل سوالات تعداد سوالات غلط مهندسي برق 1 4 3 8 0 مهندسي مكانيك 2 3 0 5 0 مهندسي كامپيوتر 1 2 2 5 1 مهندسي هوا و فضا 1 3 3 7 1 مهندسي ابزار دقيق 3 8 3 14 2 مهندسي نانو مواد 4 8 3 15 0 مهندسي مواد 0 2 3 5 0
مبحث مختلط > مبحث معادلات با مشتقات جزيي >مبحث فوريه |
سلام به همه بچه ها
میشه بگین شما ها چقدر خوندین تا الان یعنی چقدر پیش رفتین؟؟؟؟کنکور پارسه نوشتین یانه!!!
سال قبل نخونده بودم اصلا رتبه ام شد 2500.میدونم کمه اما خوب اصلا نخونده بودم دیگه
من سیالاتم قویه
اما....
ریاضیم رو لنگ میزنم
دوستان باید چی کار کنم؟
رو کدومش یشتر تمرکز کنم.
ممنون میشم کمکم کنین
میرسی نگران نباشمن یه فصل حرارت خوندم.خیلی می ترسم نرسم
بچه ها کسی میدونه دانشگاه گیلان مهندسی شیمی چه رتبه ایی میخواد و چه درصدایی
لطفا راهنمایی کنید
خوب امسال چه رتبه ایی داشتیناگه هدفتون اونجاست باید بگم کار ساده تری پیش رو دارین...سال 89 با رتبه 800 طراحی فرآیند زاهدان رو آوردم اونم شبانه....یعنی قبولیا خیلی خراب بود و هیچ کس راضی نبود نسبت به رتبه ها برعکس امسال.
وقتی کارنامه نهایی انتخاب رشته اومد تو کل رشته هایی که انتخاب کرده بودم پیشرفته شبانه گیلان رو تنها با اختلاف 4 نفر رد کرده بودم...رتبه های امسال دوستان برای قبولی تو این دانشگاه گواه خوبی برای این ادعاست...
من از تابستون شروع كردم با 4تا درس،انتقال حرارت،انتقال جرم و راكتور و رياضي. تا حالا 2 فصل انتقال حرارت ، 3فصل انتقال جرم و 3 فصل راكتور خوندم. ولي هر وقت به رياضي ميرسيدم حالم بد ميشد!!گذاشتم تو پاييز يه فصلاي مهم رو بخونم.سلام به همه بچه ها
من سیالاتم قویه
اما....
ریاضیم رو لنگ میزنم
دوستان باید چی کار کنم؟
رو کدومش یشتر تمرکز کنم.
ممنون میشم کمکم کنین
آرهمن از تابستون شروع كردم با 4تا درس،انتقال حرارت،انتقال جرم و راكتور و رياضي. تا حالا 2 فصل انتقال حرارت ، 3فصل انتقال جرم و 3 فصل راكتور خوندم. ولي هر وقت به رياضي ميرسيدم حالم بد ميشد!!گذاشتم تو پاييز يه فصلاي مهم رو بخونم.
منم خيلي ميترسم نرسم..دانشگاه ها هم كه شروع شده و وقت كم..
به نظر شما پيشرفت من خوبه؟!!
پوران مفهومیه اما راهیان نکته ای.راکتور و ترمو فقط راهیان به درد کنکور میخوره اما بقیه فرق نداره که هیچ حتی پوران بهتره به نظرممن کتابهای راهیان و خریدم,شنیدم با پوران فرقی نداره.حالا داره یا نداره؟
فقط 504سلام....
من دارم ميخونم
جرم 60 % ترمو 60% رياضيات50% و حرارت 50% خوندم. تست هم زدم . بچه ها بنظرتون خوبه؟ يه مشكليم كه دارم اينه كه اين ترم پروژه كارآموزيم دارم
دوستان كسي ميدونه براي زبان چي بخونيم؟ يك كتابي كه آدم بدونه وقتشو ميازره براش حداقل بشه 40 50 % تو كنكور بزني
آي گفتين فقط حرارت نيست كه همه جا هست... كسي ميدونه؟بچه ها برای LMTD تو حرارت ,بدون ماشین حساب چطوری Ln بگیرم؟؟
توی بعضی از تست های حرارت و راکتور ln به کار گرفته شدهبچه ها برای LMTD تو حرارت ,بدون ماشین حساب چطوری Ln بگیرم؟؟
بچه ها برای LMTD تو حرارت ,بدون ماشین حساب چطوری Ln بگیرم؟؟