سلامسلام احوال الهام عزیز خوبی ؟ خوش اومدییییی دلمون برات تنگ شده بودد سرتم شلوغ باشه واسه ما قبول نیست ما دوست داریم ببینیمت به این بهانه ها قانع نمیشیم
دوستان یک راهنمایی ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن من بهمن درسم تموم میشه می خوام ازاد ثبت نام کنم آیا لازمه دانشگاه معدل رو تایید کنه یا نه خودم بزنم میشه دفترچه چیزی ننوشته فقط نوشته معدل آخرین وضعیت تخصیلی از مسئول گروه هم می پرسم میگه دفترچه هرچی نوشته اونه میگم اخه چیزی ننوشته میگه من نمی دونم :| حالا نمی دونن بعد اون طرف بگم گردن نمیگیرن میگن چرا نیاوردی واقعا چه قدر ادما روز به روز مسئولیت پذیر میشن!!! دو ترمه کلا مسئولامون این جوری شده هرچی می پرسی جواب دو پهلو و غیر معلوم میدن برداشت ازاد بعدم بگی میگن نه ما کی گفتیم .مثلا نمونه اش یکی از دوستام تک درس داشت کلا هی پیگیر بود گفته بودن اول ماه بیا اینم 4 ام ماه رفته بود مسئوله گفته بود دیروز بوده امتحان من گفتم اول ماه منظورم 1-2 میشه نه 4 ام ما یک هفته هست زدیم بولتن در حالی که نزده بودن و در کم تر از یک هفته اعلام کرده بودن و امتحان رو گرفته بودن و بعد کلی بحث ازش امتحان گرفتن اونم با کلی منت .خلاصه کلام اینکه به نظرتون من حالا چی کار کنم ؟ یک خبر جدیدمم به دسوتان پیام نوری فارغ التحصیل بدم پیشرفت پیام نور رو حال کنن این ترم پیام نور 35 تومن شهریه اضافه کرده واسه خدمات فرهنگیش جالبه نه ؟ دیگه از این خدمات فرهنگی فارغ التحصیل شدین بی نصیب شدین ))
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.اگر صفحه ای تو دفترچه هست مبنی بر معدل تا تاریخ فلان (مثلا تا 93/6/31) پرینت بگیر و همونا پر کن و بده معاونت آموزش مهر امضا کنه.