TαβαTαβαξξ
عضو جدید
جناب مهندس شرمنده ولی فکر نکنم این جور باشه چون اولا دفترچه جدا کرده کلا حالا واسه خود ای تی دو گرایش مونده دوما اینگه دیگه ثبت نام شروع شده اگه می خواستن کاری بکنن تا حالا می کردن فکر نکنم دیگه کاری بکنن مجبوریم با این تغییر بسازیم و همون گرایش کامپیوتر رو بخونیم و اون مسیر بریم
دشمنتون شرمنده ولی اونا به فکر من و شما کاری ندارن. عقل ناقص خودشون هر چی بگه همون کارو میکنن.
در سالهای قبل هم دفترچه گرایش ۲ و ۳ رو که امنیت و شبکه بودن از گرایش ۴ که مهندسی فناوری اطلاعات بود جدا کرده بود، اما .... اما لاأقل دانشگاههای تهران و شریف که شبکه و امنیت و مالتیمدیا دارن، همه ظرفیتهاشونو در زیرگرایش ۴ داده بودن، و در زیرگرایشهای ۲ و ۳ حتی یک ظرفیت هم اعلام نکرده بودن (شریف از سال ۹۰ دچار این بیماری شد).
حدس من اینه که دانشگاه تهران امسال هم همین کارو بکنه ولی شاید شریف سر عقل بیاد و زیرگرایشها رو با دقت بررسی کنه.
سازمان سنجش هم بشکلی احمقانه همچنان اصرار به حفظ این زیرگرایشِ مبهم با عنوان مهندسی فناوری اطلاعات رو داره (زیرگرایش ۲ امسال). مثل اینه که مثلا کنکور مهندسی برق علاوه بر زیرگرایشهایی مثل قدرت، الکترونیک، و ... یه زیرگرایش به اسم مهندسی برق هم داشته باشه که هر دانشگاهی دلش نخواست بگه کدوم شاخهها رو داره، براحتی و بصورت فلهای تو این زیرگرایش اعلام ظرفیت کنه!!
دانشگاه تهران و شریف رو بنده میدونم، شاید جاهای دیگه هم این بیماری مزمن رو داشته باشن که من بیخبرم.
البته این دلیل نمیشه آدم دو تا کنکور رو بخونه ولی فقط محض اطلاع عرض کردم.
این هم شاهدی بر مدعا (دفترچه شماره ۲ کنکور ۹۲):