1-
1- خوشحال میشیم به صورت خلاصه وار و تیتر وار هم بیانشون کنید.
2- البته من نمیدونم شما کجا هستید که امکان دسترسی به شیلتر بشکون . شی پی ان. vps ندارید. و کلا یکم عجیبه برام دسترسی نداشتن به گزینه های زیر در این زمونه !!!!
به هر حال اگه خیلی دوست دارید تو چنین دوره ای شرکت کنید :
محل کارتون امکان دسترسی به گزینه های فوق رو نداره.
کافی نت های اون شهر رو که احیانا خراب نکردن؟ کافی نت رو برای همین چیزها ساختن که شما نیاز به رفت و آمد نداشته باشید !!
حتما براتون حتی شده بقول خودتون تیتروار میذارم.یکیش اینه
یکی از همکلاسی های دختر بخاطر علاقش به تجارت الکترونیکی ، ای تی - ای تی امیرکبیر رو انصراف داده و الان تو خواجه نصیر داره ای تی - تجارت میخونه . تو رنکینگ دانشگاه های صنعتی ، خواجه نصیر بعد امیرکبیر قرار داره و کار این خانوم نشون میده که چقدر خواسته خودش براش مهم بوده که حاضر شده هزاران حرف و حدیث بشنوه ولی باز بگه حرف خودم . وقتی بچه های کلاس اینو شنیدن میگفتن که واقعا کار اشتباهی کرده اخه میدونید براساس اسم دانشگاه قضاوت میکردن ولی واقعا نمیدونستن که علاقه و نظر شخصی خیلی مهمه .
شاید در ادامه چیزایی براتون بنویسم که از نظر خیلی از شما دوستان 1 چیز ساده بنظر بیاد ولی همین چیزای به ظاهر ساده کمک میکنن ادم بهتر راه رو ببینه . برام تو ارشد خیلی چیزا داره ملموس میشه .
چقدر منم از خوندن وب پلتفرم خوشحال شدم. امیدوارم زودی راه اندازی شه . دقیقا مشکل اساسی رو حل میکنه.
من کار نمیکنم . تو خوابگاه دانشکده از پروکسی استفاده میکنیم برای وصل شدن به اینترنت که تو این پراکسی هیچ *****شکنی جواب نمیده . بعضی ادرس ها رو اجازه دسترسی نمیده . جالبه که من مسنجر 11 نتونستم تو این پروکسی کار کنم . وقتی به مسئول سرور گفتم ، خنده داره بهم گفت که از ورژن های قدیمی استفاده کن . به زور تونستم با ورژن 9 وصل شم . ای بابا با این پروکسی فعلا باید ساخت و سوخت.
من میدونم که کافی نت هست ولی واقعا اون لذتی که پشت لپ تاپ خودت داری رو حس نمیکنی. به هر حال ممنون بابت پیشنهادتون. تهران جایی نیستش که بتونی تو 2 قدمی خودت یه چیزی رو پیدا کنی، باید اونقدر بگردی تا مثلا 1 کافی نت ببینی. من تو ونک اصلا به چشمم نخورده ولی مثلا تو چهارراه ولیعصر کلی کافی نت به چشمم میخورد .
پ.ن: منظورم این نیست که تو ونک کافی نت نیست ، شاید باشه ولی تاحالا به چشمم نخورده
سلام چرااکثر دانشگاههای پیام نور و آزاد رشته ی مارو دارن ولی کم هستن دانشگاههای دولتی که رشته ی ما رو دارن مثلا دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه یزد رشته ی ما رو ندارن؟
لطفا بگین از چه دانشگاهی هستین من دانشگاه دولتی روزانه ITمی خونم
ببینید دوست محترم دانشگاه های بقول شما دولتی رشته ها رو بر اساس توانایی دانشکده هاشون اضافه میکنن . اگه میبینید که مثلا دانشگاه یزد رشته ای تی نداره میتونه دلیلش این باشه که هنوز دانشگاه کشش رشته ای تی رو نداره یعنی امکانات دانشگاه جوابگوی رشته ای تی نیست ولی بنظر بنده دانشگاه های ازاد و پیام نور مساله امکانات رو نمیدونم کی در نظر میگیرن که همینجوری فرت فرت رشته میریزن تو دانشگاه. اصلا توجه نمیکنن که مثلا رشته برق واقعا با امکانات مثلا دانشگاه پیام نور اصلا هم خوانی نداره و اگه دانشجو بگیرن ، خب با این تعداد جلسات کم ، دانشجو ضرر میبینه . الان دانشگاه پیام نور مرکز زنجان کلی رشته اورده . توروخدا اعتماد به نفس رو حال میکنید !!!!!! رشته مهندسی پزشکی هم که جدیدا به رشته ها اضافه شده . حالا میتونه دلایل دیگه هم داشته باشه.
خوش اومدید.
انشالله تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید که ازتون چیزهای جدیدی یاد بگیریم.
پ ن : خیلی وقته پیش بینی نکردم. پیش بینی : موندگار نمیشه
فکر کنم پیش بینیتون درست از اب دربیاد.
برام گاهی خیلی جالب و 100 البته عجیب هستش که دوستانی هستن که میان خودشونو معرفی میکنن و میگن از فلان دانشگاه هستیم. کلی تحویلشون میگیرن ، بعد میبینی اصلا ازشون خبری نمیشه .
پس قضیه معرفی خودشون چیه !!!!!!!!!
شاد و پیروز باشید