از نظرات همه دوستان ممنون،سعی کنید بحث رو ادامه بدید.
یه نکته که شاید لازم باشه بگم اینه که جوابهایی که به نظرات ارزشمند دوستان دادم الزاما نظر خودم نیست،صرفا سعی شده از زاویه های مختلف به مسئله نگاه بشه.با خیلی از دیدگاه هایی که مطرح کردید موافق و همسو هستم اما ممکنه جوابهایی چالش انگیز داده شده باشه.
بعضيا هر چند كه به رشتشون نميخوره ولي واقعا استادن
بعضيا هم رشتشون هست ولي استاد نيستن
كدومشون بهتر كارو پيش ميبره؟
خب،اونی که رشته اشه،بعد از فارغ التحصیلی رقیب استخدامیش میشه اونی که رشته اش نیست ولی مهارت داره...آینده شغلی فارغ التحصیلان آی تی به نظر شما به خطر نیفتاده؟
خب اینجوری همه میرن هرچی دوست دارن میخونن بعد میان مشاغل آی تی رو پر میکنن.
دقیقا همینطوره هزاران بار افرادی رو دیدم که به شددت رشتشون بی ربط به شغلشونه وبی نهایت مهارت دارن تو شغلشون.
آیا اون افراد در رشته خودشون هم به همین اندازه مهارت دارن؟! چرا نرفتن مهارت های تخصصی و ویژه رشته خودشون رو فرا بگیرن؟ مهارت هایی که در دانشگاه آموزش داده نمیشه.
وقتی من خودم شخصه می بینم کسی با علاقه چند دوره تخصصی یاد گرفته و با سواد هست (فرق نمی کنه رشته اش چی باشه ) دوست دارم با این جور اشخاص بحث کنم تا اطلاعاتم زیاد بشه تا افراد بی انگیزه ای که صرف مدرک اومدن دنبال این رشته (البته سعی می کنم به این جور افراد هم چند آموزش جالب یاد بدم شاید علاقه ای داشت جذب این رشته شد )
البته بحث ما سر ارتباط با افراد یا کسب اطلاع از اونها نیست،سر شغله.
آیا وقتی مدرس مثلا CCNP شما فردیه که رشته درسیش شیمی بوده فکر نمیکنید جای یه نفر مهندس کامپیوتر گرفته شده؟
یا بیایم قضیه رو شخصی کنیم،اگر شما که رشته اتون اینه و علاقه داشتید و چهار سال رو روش گذاشتید در مسابقهی استخدامی از یک نفر که رشته اش کشاورزی بوده جا بمونید احساس بی عدالتی نمیکنید؟
من کاملا ریلکسم و خطری حس نمیکنم...
همونطور که قبلا در جایی دیگه هم گفته بودم:
ادم در هر رشته و تخصصی باید سعی کنه بهترین باشه
الان همه دنبال بهترین ها هستند
ولی اینکه دم سالن اجلاس اون دوتا ماشین و گذاشتن واقعا جای تحسین داره...عجب کار جالبی
من که خیلی ذوق کردمو خوش حال شدم
البته سعی کنید طوری نباشه فقط وقتی در موقعیت قرار میگیرید بهش فکر کنید! از الان به این فکر کنید که روزی باید رزومه اتون رو برای یه شرکت بفرستید و رقبایی هم خواهید داشت ...
بله بهترین باشه.اما یکی از دوستای ما که رشته اش ریاضیه توی شبکه یکی از بهترین ها هست،شما هم یه پله کوچیک از اون کمترید و مثلا توی یه ماه بهش میتونید برسید.اما وقت استخدام اون استخدام میشه نه شما.نظرت چیه؟
کدوم دوتا ماشین؟! سندروم پایتخت نشینیتون فعال شد فکر کردید همه از در سالن اجلاس رد شدن؟! حالا توضیح بدید ببینیم جریان چیه.
البته ما هرچی خواستیم هیچی از این اجلاس نگیم که سیاسی نشه مثل اینکه نمیشه...در مورد
جنبش عدم تعهد میدونید؟ البته عدم تعهد برخلاف چیزایی که این روزها گفته میشه حتی یک "سازمان" بین المللی هم نیست.یک نگاهی به کشورهای عضو بندازید آدم حالش گرفته میشه،مشتی از خروار : جیبوتی ، گابون ، لسوتو ، کره شمالی، سائوتومه و پرنسیپ، سوازیلند، توگو، تیمور شرقی، وانواتو ... . اسم
گروه ۲۰ رو شنیدید؟ گروه ۲۰ رو از کل دنیا کم کنی اینا میمونن!
اون دوستمون رو یادتونه میگفت ایران به زودی امریکا رو میگیره؟ اسم این کشورها رو که میبینم بیشتر متقاعد میشم که هم پیمان های بسیار قدرتمندی داریم و این کارا ازمون بر میاد.
انشاالله اونی که صلاحته رخ بده امیر جان
یه جورایی به آدمش برمیگرده .. اگر آدم تنبلی باشی این رو ترس و خطر حساب میکنی ولی اگر آدم پرتلاشی باشی این رو حتی یه فرصت میدونی
یه قانون دوست داشتنی دارم که این هست:
"هر کس یه موجودیت داره که بدنیا اومده جایگاهش رو پیدا کنه .. پس بجای اینکه جای دیگران رو بگیریم یا تنگ کنیم بهتر هست جا و جایگاه خودمون رو پیدا کنیم .."
اگه قبول نشم خیلی حالم گرفته میشه.مستقیم میرم سراغ دفترچه خدمت و اینا.اولین اعزام.
-------------------
اصلا این مسئله تنگ کردن جای دیگران یا گرفتن جای اونا حساب میشه؟ مگه در یک جامعهی آزاد نباید فرصت ها برای همه برابر باشه؟ هرکس در هر موردی که خواست مطالعه کنه،یاد بگیره و متخصص بشه.
اینکه گفتی آدم تنبل باشه و ... درست،اما آیا فرصت برای همه رشته ها برابره؟ یعنی دو نفر رو در نظر بگیر : a رفته کشاورزی خونده و b رفته کامپیوتر خونه.a میره و دوره های طراحی وب میگذرونه و یاد میگیره.b هم میره و یاد میگیره.a میتونه در کنار تحصیل یا بعد از تحصیل به صورت حرفه ای یا تا وقتی کار پیدا کنه طراحی وب انجام بده و درآمد معقولی داشته باشه.اگه هم روزی طراحی وب جواب نده میتونه بره و به عنوان مهندس کشاورزی استخدام بشه.اما b چطور؟ اون میتونه به عنوان طراح وب باشه،اگه جواب نداد بیکار باشه!
اینکه عقیده دارید فرصت های شغلی برای متخصصین این رشته ها زیاد میشه منم باهات موافقم،اما موضوع این بحث نیست.بیا تصور کنیم موقعیت همینی که هست مونده باشه،در مورد امروز حرف میزنیم.
خدا هیچکس رو بی روزی نمیزاره. فقط به خود شخص بستگی داره
بالاخره خداست که اون رو بی روزی نمیذاره یا خود شخص؟!
حرف شما تا حدی درسته.توی جوامعی حتی در حد جامعهی ما،کسی که دانشگاه رفته باشه و چیزی بلد باشه از گرسنگی مسلما نمیمیره و در حالت عادی میتونه یه زندگی متوسط داشته باشه.اما کسی که ۴ سال (حداقل) زندگیش رو صرف کرده به این متوسط نباید راضی باشه! (ممکنه راضی باشه اما حقش نیست!)
IT Engineer2;5463351
*از اینکه برای بحثها تاکید میکنید که همه شرکت کنن، متشکرم. اما فکر نمیکنم نیازی باشه؛ چون قطعا همه کسانی که اینجا عضو هستن میتونن آزادانه نظرشون رو بگن.[/QUOTE گفت:
بله،میتونن اما گاهی بعضی مسائل یا شرایط باعث میشه که افراد از شرکت در بحث ها ابا داشته باشند.خود من مگه نبودم؟ ترم های پایین آدم فکر میکنه بی تجربه است و ممکنه حرفش خام باشه،اما به نظرم بهترین راه برای یاد گرفتن نظر دادن و جواب گرفته.
پس ما با همون یه خطی که مینویسیم تاکید میکنیم که در این بحث تجربه،مهارت یا سابقه مهم نیست.