شدیدا پایه ام!
موضوع پیشنهادیم "پروژه پایانی" دانشگاه هست.هرچند که شاید به دلیل مربوط بودنش به دانشگاه زیاد مورد پسند نباشه...
اینکه دوست دارین پروژه اتون چجوری باشه؟ کار عملی انجام بدین یا تحقیقی؟ یه چیز کاربردی بسازین یا ایده ای بدین؟
اگه میخواین چیز کاربردی بسازین،آیا فکر نمیکنین که این میتونه یه کار مونتاژی باشه؟ مثلا شما میخوای یه میل سرور پیاده کنی : قسمت های مختلف رو از نت میگیری و سر هم (وتنظیم) میکنی دیگه! کار جدیدی نکردی!
یا اگه دوست دارید تحقیقی باشه، فکر نمیکنید که کار عملی باعث افزایش تجربه اتون میشه؟
امیر. من میدونم خواستی یه بحثی رو شروع کنی که من نتونم واردش بشم.
البته تا پروژه پایانی من زمان زیادی باقی مونده. واسه همین شاید نتونم پاسخی به این سوال ها بدم. ولی اجازه بده نظرم رو بگم.
اول یه مقدمه ای بگم.
به نظرم انتخاب موضوع و زمینه پروژه دانشجو ها باید بستگی زیادی به این داشته باشه که برای ارشد چه گرایشی رو میخوان انتخاب کنن.
فکر میکنم دانشجو هایی که میخوان ارشد بخونن تا شروع ترم 7 باید زمینه علاقه مندیشون رو مشخص کنن و 1 سال پایانی رو به این امر اختصاص بدن و تحقیقاتی در این مورد داشته باشن و پروژه و پایان نامشون هم در همون زمینه باشه. این خیلی میتونه بهشون در پیشرفتشون کمک کنه.
اونایی هم که نمیخوان ارشد بخونن و میخوان وارد بازار کار بشن هم که بهتره در زمینه علاقه مندیشون باشه.
این از مقدمه که البته نظرات شخصی من بود و چون تجربه ندارم نمیدونم در عمل چقدر میتونه تحقق پیدا کنه.
در مورد خودم ترجیح میدم کار عملی همراه با تحقیق باشه. یعنی این اکادمیک بودن همراه با عمل پیاده سازی بشه چون ذهنم واقعا از مباحث تئوری دوری میکنه.
در مورد مونتاژی بودن هم چیزی که مشخصه این هست که قرار نیست چرخ رو دوباره اختراع کنیم. به هر حال یه چیز هایی مشخص هست. شخصا عقیده دارم هر کار جدیدی هم میتونه 80 درصدش مونتاژ شده باشه و از نظر من مشکلی نیست .
به هر حال چون در دوره لیسانس بیشتر درس ها رو به صورت 1 یا 2 درس 3 واحدی میخونیم. شاید ریز شدن تو درس ها خیلی سخت باشه و امکان پذیر نباشه. به جز اینکه دانشجو واقعا یه زمینه رو با علاقه انتخاب کنه و مطالعات گسترده ای در اون زمینه داشته باشه.