تاپیک که مهمه؟@
من مهمش کردم!!

تاپیک که مهمه؟@
تاپیک که مهمه؟@
من مهمش کردم!!البته با اجازهـ شما اقای مدیر!!
به به میبینم که تاپیک مهم شده
بازم میشه اینجا بحث های تخصصی کنیم
دست کسانی که برای مهم کردنش کار کردن ( آرش گل ) و کسانی که مهمش کردم ( زیبا خانوم ) درد نکنه
دست منم درد نکنه
اصلا چه کاریه دست کسی درد بکنه ؟؟؟؟؟؟؟ پس دست همه درد نکنه
اینم برای عوض شدن روحیه تالار![]()
یعنی دست منم درد نکنه ....؟
مهندسا هوووووووووووی........
حالتون خوبه هوووووووووووووووووووووووووووووووی..........؟
![]()
آره دیگه دست دو هم درد نکنهیعنی دست منم درد نکنه ....؟
مهندسا هوووووووووووی........
حالتون خوبه هوووووووووووووووووووووووووووووووی..........؟
![]()
دیدم بساط تشکر و ... بازه گفتم بیام خیلی شاد و طوری که کسی نفهمه ببندمش ، آخه همه زدن تو کار تشـــــــــکراينجا همش شد دستون درد نكنه كه..!!![]()
سلام به همه ی دوستای گلم خیلی دلم براتون تنگ شده بودمن دوباره اومدم
امتحانا همین امروز تموم شد و دوباره حماسه آفرینی کردم
امروز داشتم توی تالار می گشتم،اول اینکه از همه ی دوستان تشکر می کنم که خیلی زحمت کشیدند ولی یه مقداری سردرگم شدم همینطوری تاپیک هایی درست شده که هیچکدوم سر جاشون قرار ندارند
و یک چیز دیگه اینکه یک سری هم به تالار معماری زدم و دیدم که داخل اکثر تاپیکا همه ی فعالان باهم تاپیک رو تکمیل می کنند و هر کسی مطلبی داره که به اون تاپیک مربوط میشرو همونجا قرار میده اینطوری هم از پخش شدن مطالب جلوگیری میشه و هم اینکه در یک جا جمع آوری میشه و افراد می تونند استفاده کنند
موفق باشید![]()
سلامسلام به همه ی دوستای گلم خیلی دلم براتون تنگ شده بودمن دوباره اومدم
امتحانا همین امروز تموم شد و دوباره حماسه آفرینی کردم
امروز داشتم توی تالار می گشتم،اول اینکه از همه ی دوستان تشکر می کنم که خیلی زحمت کشیدند ولی یه مقداری سردرگم شدم همینطوری تاپیک هایی درست شده که هیچکدوم سر جاشون قرار ندارند
و یک چیز دیگه اینکه یک سری هم به تالار معماری زدم و دیدم که داخل اکثر تاپیکا همه ی فعالان باهم تاپیک رو تکمیل می کنند و هر کسی مطلبی داره که به اون تاپیک مربوط میشرو همونجا قرار میده اینطوری هم از پخش شدن مطالب جلوگیری میشه و هم اینکه در یک جا جمع آوری میشه و افراد می تونند استفاده کنند
موفق باشید![]()
خواستی انصراف بدی بگو تا من کاندیدای جانشینی بشم
جانا سخن از دل ما میگویی!!
اقا معین ، باور کنید ،منم اینارو میگم(تایپیک هارو پخش و پلا نزنید، هرکدوم تو بخش مربوطه اش بزنید ) زبونم مو دراورد بس که گفتم و کسی حرفم رو نشنید و گوش نکرد!!
منم تصمیم گرفتم در یک حرکت کاملا جدی و البته خشن !!
صفحه ی اول تالار عمران رو دست نزنم !! ببینم تاکی میخوایین به این بینظمی ادامهـــــــــــــــ بدیــــــن
فکر کنم این چند روز متوجهـــ شدن دوستان !!
آخر کاری میکنید من استعفا بدم ، بعدش برید دنبال مدیر بگردید!!![]()
سلام خدمت دوستان عزيز و مهربون
هان چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!
ميبينيم اين روزا بعده هشدار مديران تالار بدجوري افتاديد به جون تالار ((((((((((شوخي)))))))))
از همه شما ممنونم و از همين جا به همه دوستان خسته نباشيد ميگم كه به جاي دوستان غايب مخصوصا
خودمبه مشكلات بقيه دوستان رسيدگي ميكنند ببخشيد واقعا اين روزا سرم خيلي شلوغه تو كارگاه اين روزا
بتون ريزي هستش كم كم ميام تو باشگاه انلاين ميشم..
ولي در كل دوستان خودمو تنها نميزارم ميام
اميدوارم مديران عزيز ناراحت نش
------------------------------------------
آرش جان از یه طرف میگی این چه وضشه چرا هیچکی فعالیت نمیکنه از یه طرف میگی چه خبره؟بابا ما به چه ساز تو برقصیم.بگو همونجوری میرقصیم دیگه![]()
معين جان عزيز اختيار داري من دوستان مثل شما رو تو تالار دارم خيلي به خودم ميبالم اما خدايش وقتي ميبينم كه تو تالار بچه ها دارن به همه چيز رسيدگي ميكنن يا دارن درباره يه موضوعي نظرات خودشون رو ارائه ميكنن خيلي خوشحالم در ضمن من گفتم چه خبره يعني خوشحال شدم كه ميبينم دوباره تالار افتاده رو قلتك راستي من ساز بلد نيستم كه بزنم ... اما ساز دهني استادمتو دوران خدمت سربازي براي پچه مي زدم اونجا هم ياد گرفتم
![]()
سلام
امیدوارم همه استقبال کنن
سلام
امیدوارم همه استقبال کنن
غلتک آرش دادامعين جان عزيز اختيار داري من دوستان مثل شما رو تو تالار دارم خيلي به خودم ميبالم اما خدايش وقتي ميبينم كه تو تالار بچه ها دارن به همه چيز رسيدگي ميكنن يا دارن درباره يه موضوعي نظرات خودشون رو ارائه ميكنن خيلي خوشحالم در ضمن من گفتم چه خبره يعني خوشحال شدم كه ميبينم دوباره تالار افتاده رو قلتك راستي من ساز بلد نيستم كه بزنم ... اما ساز دهني استادمتو دوران خدمت سربازي براي پچه مي زدم اونجا هم ياد گرفتم
![]()
از چی استقبال کنن ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟سلام
امیدوارم همه استقبال کنن
سلام دوست عزيز البته با كمك شما هم.......![]()
سلام خوش اومدینمن تازه اومدم
نمیدونم چی به چیه
اما تالار دوست دارم
فقط باید به من بگین چیکار کنم![]()
برای وارد شدن به تالار باید اول وارد سایت بشی ، که احتمالا نمیشدی و اون اخطارو میدادهمن 100 بار خواستم وارد تالار عمران بشم
اما نشده و اخطار میده
الان دقیقا نمیدونم چی به چیه؟
- ممكن است اين موضوع فقط مخصوص مدیران سایت باشد
- ممكن است نام كاربري شما توسط مديريت سايت فعال نشده باشد
- ممكن است اين موضوع به دليل رعايت نكردن قوانين بسته شده باشد
منظور از تاپیک چیه؟منظور همون پسته؟
منطور از تالار چیه؟
تالار یستای علمی یا تالار چت؟
واقعا درگیری دارم!!!!![]()
الان ی حس خبیثی منو گرفته ک نگوو آهان یه نکته خیلی مهم
پایین هر پستی که گذاشته میشه یه علامت ستاره هست ک کارش کامنت گذاشتن و امتیاز دادن به کاربراست و یه گرینه تشکر هست که هر کسی بهت جواب داد باید اونو براش بزنیمثلا من به دوتا پست شما جواب دادم باید اول امتیاز بدی بعد تشکر کنی
![]()
برای وارد شدن به تالار باید اول وارد سایت بشی ، که احتمالا نمیشدی و اون اخطارو میداده
تاپیک همین چیزیه که شما داری الان توش پست میدی
پست همین نوشته ایه که شما نوشتی
تالار همین جاییه ک توش تاپیک میزنن
در ضمن اینجا تالار چت نداره ، خدا به دور![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |