تمرکز
1-اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم و اکرمنی باانور الفهم اللهم افتح علینا ابواب رحمتک و انشر علینا خزائن علومک. این دعای قبل از مطالعست که فوقالعاده زیبا و ارامش بخشه. من همیشه میگم وهم و توهم و خیال همون فیلم سینمایی هایی هستش که آدمو سرگرم میکنه همون خیالاتی که نمیذاره درست فکر کنی و ساعتها وقتتو میگیره و نتیجه ایم نداره. و جز نجوای شیطان به قول یه دوستی نیست. و البته تخیل مثبت و سازنده بحثش جدائه.
2- یه کش به دستتون ببندید و هرموقع متوجه حواس پرتی شدین بکشینش و بعدش بگین که حواستو جمع کن
3-بلند بلند خوندن و توضیح دادن برای خودتون خ کمک میکنه
4- سعی کنید اگه خیلی تخیلی هستین جای تنها نمونیدو کتابخونه برینو زود به زود جاتونو عوض کنین
5-گوش دادن به یه موسیقی لایت و آروم یا حتی آیه های قرآن میتونه موثر باشه
6-مدام به هدفتون فکر کنید. خودتونو ببرید چن ماه جلوتر مثلا اعلام نتایج یا اینکه سال دیگه دوس دارین تو چه دانشگاهی باشین
7-هر چیزی که حواستونو پرت میکنه دور از محل مطلاعتون بذارین
8-هر موقع حس کردین ذهنتون افسارش خیلی از دستتون خارج شده شروع کنید از یه عدد سخت به عقب شمردن و وقتی کنترلش دست خودتون اومد شروع کنید به مطالعه
9-فیلم های دنباله دار نبینید
10- حرفای خارج از گود کنکور رو سعی کنید گوش ندید. مثلا این اسید پاشی جدیدا

و هزار تا مصیبت دیگه که ذهنو مشغول میکه
11-ورزش و ورزش و ورزش
12-اگه چیزی خیلی درکیرتون کرد بنویسدیش یه جایی بگید بعدا بهت فکر میکنم و یه زمان مشخص براش تعیین کنید
13-به دیدن دوستا و فامیل برید تا با واقعیت زندگی باشید نه با توهمات خودتون
14-شبا با خستگی ناشی از مطالعه به خواب برید
15-
در نهایت آنچه به انسان آرامش میدهد و او را از اضطراب و نگرانی نجات میدهد ایمان حقیقی به خداوند است
فعلا همینا
ایشالا که همیشه موفق باشین
التماس دعای فراوان
.