EECi
مدیر بازنشسته
ایشالله رتبتون خوب میشهدوست عزیز برای تبریک خیلی زوده![]()
تخمین رتبه نزدید ؟
ایشالله رتبتون خوب میشهدوست عزیز برای تبریک خیلی زوده![]()
نه متاسفانهایشالله رتبتون خوب میشه
تخمین رتبه نزدید ؟
میرسه نگران نباشیدنه متاسفانه
صبر کردیم تا رتبه خودش بیاد!
ممنون,میرسه نگران نباشید
صبر داشته باشید ایشالله متناسب با تلاشی که کردید رتبه خوبی بدست میارید
![]()
علی یارت
راستش در مورد منابع ،من با کمک بچه های همین تالار و پرس وجوی خودم،به این نتیجه رسیدم.
مدار : بیس رو کتاب کارو زرگر و تست کتاب تقوی .برای تثبیت مفاهیم و تمرین بیشتر ، کتاب رهیافت یا 300 تست کهن . البته بعضی ها کتاب پارسه رو بعد از اینکه کتاب کارو رو تموم کردیم پیش نهاد میکنند.میخوام نظر بقیه دوستان رو در این مورد بدونم.
ریاضی مهندسی: بیس کتاب مومن زاده. تست هم علاوه بر کتاب مومن زاده،کتاب کریمی
معادلات: کتاب کریمی
ماشین: کتاب مدرسان
بررسی: کتاب قاسمی
کنترل : کتاب رضایی و متدین(جهش) + تمرینات کتاب نایس . اگر خیلی بیکار بود کتاب رهیافت هم میگن بد نیست.البته جزوه شیرین آبادی رو هم دارم.اما کلا من جزوه خون نبودم از بچگی!
مغناطیس: کتاب پارسه.
حالا ی سوال تخصصی:
در دفترچه اول کدام درصد ها به نظرتون بهتره:
زبان: سفید ریاضی و مدار در حد 40
زبان بالای 70، ریاضی و مدار در حد 25 یا 30
خداکنه همه قبول بشیمضمن عرض سلام به همه ی دوستان خوب و عزیز و تبریک میلاد حضرت علی (ع)
دوستانی که ان شالله قصد دارند واسه کنکور سال بعد بخونند عجله نکنید و یادتون باشه اول از همه باید درست مسیر درست رو تشخیص داد و بعدش برنامه ریزی کرد و بعدش با اقتدار تا تهش ادامه داد و نتیجه رو هم به خدا واگذار کرد و جز تلاش به راهی که بهش ایمان اوردیم به چیزی فکر نکنیم...
خلاصه عجله نکنید بذارید ان شالله نتایج اعلام بشه بعدش با مشاوره از دوستان بهترین تصمیم رو بگیرید.
ضمنا دوستان اگه خدا بخواد و ان شالله فرصت بشه و دوستانی که پارسال کنکور دادند(با هر رتبه ای که کسب کردند) و اعلام موافقت بکنند و وقت بذارند تاپیکی زده خواهد شد که بسیار به دوستانی که میخوان تازه شروع کنند ایده میده وکمکشون میکنه توی درس خوندن برای کسب هر رتبه ای ... که نمونشو قول میدم هیچ جا ندید.
با ارزوی وفقیت.
نهخداکنه همه قبول بشیم((
نه که گفتین یعنی قبول نشیم؟نه
ایشالا هرچی صلاحه
اگه صلاحت نیس اره دیگه قبول نشینه که گفتین یعنی قبول نشیم؟
اگه صلاحت نیس اره دیگه قبول نشی
خب تجربه زندگیم اینطوری بم یاد داده
بیکار نبودیم یک سال شبانه روز درس بخونیم
این صلاح نیست و..... برای افرادی که تلاش نمیکنن بعد میگن صلاح نبود قسمت نشد و....
سلام کاردانی نبودم ولی فکر کنم مدار 1 و الکترونیک 1 ماشین1 و کنترل ومدار منطقی و ریاضی 1 فیزیک1 و چندتا درس دیگه باشهسلام دوستان کسی یادش هست تو مقطع کاردانی چ مباحثی از الکترونیک و مدار تدریس میشد? منظورم اینه سرفصل هایی ک مربوط ب دوره کاردانی میشه از دروس الکترونیک و مدار.
ممنون
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
بازم بحث منابع: یک توصیه دارم سریعتر منابع رو انتخاب کنید وزیادحساسیت به خرج ندهید که زمان از دست میره من خودم سال گذشته اینقدر دنبال منابع خوب بودم که دوماهی گذشت تا به جمع بندی درتهیه کتابها برسم به نظرم بهتره بین منابع مناسب که در هردرس چندتایی هستند سریعتر انتخاب کنید وشروع به خوندن کنید که مهمتر از منابع زمانه که داره هدر میره. بهترین منابع از نظرمن: مدار: 1- زرگر (تشریح کامل درسنامه و تستها)2-تقوی(برای دوران جمع بندی ویادگیری روشهای حل سریع مناسبه ودرسنامه جالبی نداره.) من ازجزوات زرگروکهن وکتاب تقوی استفاده میکنم. الکترونیک: 1- اسلام پناه:بهترین کتاب حاظر الکترونیک است که درسنامه وحل خوبی داره 2-اشرفیان ماشین: 1- حلم زاده 2- مدرسان شریف کنترل: 1- جهش یا پوران پژوهش برای درسنامه(کسانی که ازپایه شروع میکنند) 2- تقوی برای تست(البته درسنامه خوبی داره برای کسانی که این درس رو پاس کردند واشنایی با مباحث دارندبه تنهایی کفایت میکنه) سیگنال: 1- تقدیسی (درسنامه خوب وراه حلهای تستی عالی) 2- مومن زاده(تشریح گام به گام حل سوالات) ریاضیات: 1- کریمی (درنگاه اول کمی پیچیده است وراه حل ودرسنامه ان دشواره ولی اگه چند بار خوب خوانده شود نتیجه خوبی میتونید بگیرید.) 2- معتقدی(درسنامه وحل خوبی داره ولی مثل کتاب کریمی سوالات سایر رشته ها رونداره.) امار هم جزوه 90درصد پارسه کفایت میکنه.
سلام.. کسی اطلاع داره برای ازمون استخدامی در مقطع کاردانی الکترونیک چ دروسی و چ مباحثی سوال طرح میشه.. البته میدونم دروس الکترونیک و مدار و دیجیتال جز منابع هست اما کسی جزئیات بیشتری میدونه از سرفصلهای دروه کاردانی ?
عجله دارم کمک کنید رفقا
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
سلام
من قصد داشتم نمایشگاه کتاب الکترومغناطیس پارسه رو بخرم که دیروز که کتاب دست دوم پارسه گیرم اومد که برای سال 89 بود فکر کنم.میخواستم بدونم از نظر درس نامه، آیا تفاوتی کرده کتاب جدید پارسه؟
سلام
من قصد داشتم نمایشگاه کتاب الکترومغناطیس پارسه رو بخرم که دیروز که کتاب دست دوم پارسه گیرم اومد که برای سال 89 بود فکر کنم.میخواستم بدونم از نظر درس نامه، آیا تفاوتی کرده کتاب جدید پارسه؟
با سلام خدمت شماعلی یارت
راستش در مورد منابع ،من با کمک بچه های همین تالار و پرس وجوی خودم،به این نتیجه رسیدم.
مدار : بیس رو کتاب کارو زرگر و تست کتاب تقوی .برای تثبیت مفاهیم و تمرین بیشتر ، کتاب رهیافت یا 300 تست کهن . البته بعضی ها کتاب پارسه رو بعد از اینکه کتاب کارو رو تموم کردیم پیش نهاد میکنند.میخوام نظر بقیه دوستان رو در این مورد بدونم.
ریاضی مهندسی: بیس کتاب مومن زاده. تست هم علاوه بر کتاب مومن زاده،کتاب کریمی
معادلات: کتاب کریمی
ماشین: کتاب مدرسان
بررسی: کتاب قاسمی
کنترل : کتاب رضایی و متدین(جهش) + تمرینات کتاب نایس . اگر خیلی بیکار بود کتاب رهیافت هم میگن بد نیست.البته جزوه شیرین آبادی رو هم دارم.اما کلا من جزوه خون نبودم از بچگی!
مغناطیس: کتاب پارسه.
حالا ی سوال تخصصی:
در دفترچه اول کدام درصد ها به نظرتون بهتره:
زبان: سفید ریاضی و مدار در حد 40
زبان بالای 70، ریاضی و مدار در حد 25 یا 30
توی ده بیست روز اخیر شاید 4 - 5 بار تصمیم گرفتم که واسه ارشد بخونم اما هربار یه فرصت شغلی پیش اومد که باعث شد برم دنبالش ، در نهایت هم دیدم واقعا اون کارها انجام دادنش ارزش نداشت ، هم از نظر بدنی خیلی آدمو خسته میکنه و هم اینکه از نظر مالی جالب نبود . چیزی هم نبود که من بگم مورد نداره الان اینجوریه مثلا بعد یه سال اوضاع درست میشه (آینده دار نبود )
دروغ چرا من کار واسم تا ادامه تحصیل ارجح تر هستش.من ترجیح میدم الان درآمد داشته باشم.
اما یه سوالی داشتم مخصوصا از اون دوستانی که ارشد رو امتحان دادن و قبول شدن و الان یا سر کار میرن یا در آینده نزدیک خواهند رفت:
آیا قبولی در ارشد ، تقریبا داشتن شغلی آبرومند با درآمد مناسب رو تضمین میکنه ؟ اینکه من باید حتما از دانشگاه های تاپ کشور (شریف ، تهران ، تربیت مدرس، امیر کبیر..) حتما مدرکمو بگیرم تا به این هدف برسم ؟
یا احتمال داره بعد از اتمام دوره ارشد تنها چیزی که تغییر کنه اینه که الان کارشناس بیکارم و اون زمان کارشناس ارشد بیکار ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین و بگین آیا داشتن ارشد موقعیت شغلی بهتری پیش پای شما گذاشته؟
در آخر آیا واقعا ارزش داره ؟
توی ده بیست روز اخیر شاید 4 - 5 بار تصمیم گرفتم که واسه ارشد بخونم اما هربار یه فرصت شغلی پیش اومد که باعث شد برم دنبالش ، در نهایت هم دیدم واقعا اون کارها انجام دادنش ارزش نداشت ، هم از نظر بدنی خیلی آدمو خسته میکنه و هم اینکه از نظر مالی جالب نبود . چیزی هم نبود که من بگم مورد نداره الان اینجوریه مثلا بعد یه سال اوضاع درست میشه (آینده دار نبود )
دروغ چرا من کار واسم تا ادامه تحصیل ارجح تر هستش.من ترجیح میدم الان درآمد داشته باشم.
اما یه سوالی داشتم مخصوصا از اون دوستانی که ارشد رو امتحان دادن و قبول شدن و الان یا سر کار میرن یا در آینده نزدیک خواهند رفت:
آیا قبولی در ارشد ، تقریبا داشتن شغلی آبرومند با درآمد مناسب رو تضمین میکنه ؟ اینکه من باید حتما از دانشگاه های تاپ کشور (شریف ، تهران ، تربیت مدرس، امیر کبیر..) حتما مدرکمو بگیرم تا به این هدف برسم ؟
یا احتمال داره بعد از اتمام دوره ارشد تنها چیزی که تغییر کنه اینه که الان کارشناس بیکارم و اون زمان کارشناس ارشد بیکار ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین و بگین آیا داشتن ارشد موقعیت شغلی بهتری پیش پای شما گذاشته؟
در آخر آیا واقعا ارزش داره ؟