چقدر اینجا سوت و کور خلوت شده امتحانات شروع شده فکر کنم. دلم گرفت از این سکوت
بههههههههههههههههههههههه ببین کی اینجاست. چطوری شیخ اجل چه عجب برگشتی دلم برات یه ذره شده بود. خوب رفتمم دیگه الان از جایی که رفتم دارم بات حرف میزنم.فردام تعطیلم به همین خاطر تا الان بیدارمسلام!مگه نرفتی ؟
عجب!
این چه کاریه که هرروز اینجاها چتری؟
الهم الرزقنا از اینجور کارها!!!!!!!
![]()
بههههههههههههههههههههههه ببین کی اینجاست. چطوری شیخ اجل چه عجب برگشتی دلم برات یه ذره شده بود. خوب رفتمم دیگه الان از جایی که رفتم دارم بات حرف میزنم.فردام تعطیلم به همین خاطر تا الان بیدارم
کی؟ شمارتو ندارم من که یه تک بزن الانچرا جواب اس نمیدی؟
سعیددددددددددددددددددددددد دیدم خیلی سالاری ما مخلصیم شیخ. پندی مرا ده در این نصفه شب
سلام دوست عزیزم خوبی خوشی سلاممتی من کوچیکتم .دلمون یه ذره شده بودسلام بر جمع رفقامیبینم که یوسف ها به کنعان برگشتند.![]()
![]()
اینم میآن کیست کز روی کرم با ما وفاداری کند//بر جای بدکاری چو من یک دم نکوکاری کند
اول به بانگ نای و نی آرد به دل پیغام وی//وان گه به یک پیمانه می با من وفاداری کند
دلبر که جان فرسود از او کام دلم نگشود از او//نومید نتوان بود از او باشد که دلداری کند
چون من گدای بینشان مشکل بود یاری چنان//سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند
زان طره پرپیچ و خم سهل است اگر بینم ستم//از بند و زنجیرش چه غم هر کس که عیاری کند
شد لشکر غم بی عدد از بخت میخواهم مدد//تا فخر من شهرام جان، باشد که غمخواری کند
سلامسلام دوست عزیزم خوبی خوشی سلاممتی من کوچیکتم .دلمون یه ذره شده بود
خاک بر سری چیه شیخ؟!کارای خاک برسری اونم تو تالار م. شیمیها!
![]()
خاک بر سری چیه شیخ؟!![]()
اینها دلستره.![]()
سلاااااااااام.شب همگی بخیر.
خسته نباشید دوستان![]()
علیک سلامسلاااااااااام.شب همگی بخیر.
خسته نباشید دوستان![]()
مخلص شیخم هستیم اینم انارمن دلستر انار می خوام!
سلام همشهری خودم خوبی مهندس دیدی چه گرد و غباریه؟ دومین باره دام تجربه میکنم:دیسلاااااااااام.شب همگی بخیر. خسته نباشید دوستان![]()
سلام
شب شما هم به خیر و نیکی!
سلام همشهری خودم خوبی مهندس دیدی چه گرد و غباریه؟ دومین باره دام تجربه میکنم:دی
سلاممممممممممممممممممممممممممممم
خوبید شما چه خبراااااااااااااااا
خوب تعریف کنید بینیم چه خبر؟ کار و بار خوش میگذره؟ شهرام حقوق گرفتی؟ شیخ این چند ماه چه ها بر تو گذشت؟ همشهری شهرام شما چطوری؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |