مرسیامضای شما خیلی قشنگه![]()
از آبراهام لینکلنه
اتفاقا من خودمم از امضای شما خیلی خوشم میاد!

مرسیامضای شما خیلی قشنگه![]()
سلام من هستم بقیه مثل اینکه نیستن من و تو تنهاییمسلام دوستان.کجایید شیطونا؟؟ازین بمب و مواد محترقه و....نترکرونیدا!!!از شما بعیده![]()
بابا این چه وضعیه قرار بود زود تر بیاین
سلام
شب بخیر
خوبین همگی؟
سلام شما دختر خوبی بودی نرفتی اتیش بازی چه خبرا تهرون که شده front line
بابا ما از قشر تحصیل کرده ایم بابا از یه ارشد مکانیک این حرکات بعیده
کلا ترقه ترکوندن به گروه خونی ما مکانیکا نمیاد ما بیشتر موشک چند مرحله ای طراحی می کنیم
موشک ؟؟نه بابا همون ترقه بهتره
راستی چطور از تهران گفتین ؟مگه عسلویه نیستین؟
بابا من عسلویه نیستم که من تهرانم ارشد مکانیک می خونم بابا عسلویه کجاست تو اون گرما من که بوشهریم نمی کشم
من علم و صنعت می خونم فردا هم باید برم دانشگاه استاد التیماتوم داده باید بعد از عید پروژ] ها بره جلو خیلی
عید هم باید درس بخونم
خوبه موفق باشین هرجاهستین
ازدست این استادها
نمیدونم چجوری بچه های کلاس روپیداکردن واسه 20فروردین پروژه دادن
ای بابا هم دردیم می گم بقیه کجان این پسر ها نکنه رفتن ترقه بازی اینجا خیلی سوت و کوره ها
نمیدونم خبری ندارم
راستی چی شدشماتوگفتگوهای مهندسان شیمی شرکت میکنید؟
نمی دونم مکانیکا همش صحبت های علمی می کنن بابا من حوصله ام تو خوابگاه گرفته سوت و کور شده دم عیدی کلا جو اینجا دوستانه است
ترم دو ولی این ترم تقریبا واحدام تموم می شه می مونه پروژه اصلی این ترم تموم بشه ارشدم سختی هاش گذشته بقیه اش سراشیبی هستخوبه خداروشکرکه تاپیک مارودوست دارین..........
خوابگاه همینه دیگه ترم چندین؟2یا4؟
سلام دوستان عزیزم..........اینا کجا رفتن؟به اینام میگن مهندس؟
امیر جان من خیلی گرفتار بودم امشب.الانم انقد خسته ام که خدا میدونه.دلم نیومد که نیام.سلام شب بخیر بقیه که نیستا خود شما هم که قرار بود قبل ده بیاین الان 10:40 دقیقه است
امیر جان من خیلی گرفتار بودم امشب.الانم انقد خسته ام که خدا میدونه.دلم نیومد که نیام.
امیر جان من خیلی گرفتار بودم امشب.الانم انقد خسته ام که خدا میدونه.دلم نیومد که نیام.
سپید شاید باورت نشه ولی چشمام باز نمیشه از شدت خستگی.....ولی عشق به باشگاست دیگه...عشق به بچه ها
می گم این اسم دود پردازان رو کی انتخاب کرده خیلی خفنه جان من چه قدر توش نکته ابتکاری هستسلام بر مهندسان ایران زمین......آقا وحید..سپیده خانوم و سایر اهالی که نمیدونم هستن یا نه
امشب یه شب کاملا رویایی برای شرکت دود پردازان آینده بود..همه کوچه ها و خیابونا پر از دود بود...آفرین به این همه حضور
سلام آقای مهندس.آره خب منم خیلی خسته ام.امروز نی نی واکسن زدنسپید شاید باورت نشه ولی چشمام باز نمیشه از شدت خستگی.....ولی عشق به باشگاست دیگه...عشق به بچه ها
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |