هه هه ....
چی خیال کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
من هستیدم!!!!
سلام
خیلی هم خوبه
چرا حالا رنگ نوشتنتو تغییر دادی؟
هه هه ....
چی خیال کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
من هستیدم!!!!
سلام شاه پسر خوبی محسن جان؟سلام دوستان....
سلام دوستان....
سلام
خیلی هم خوبه
چرا حالا رنگ نوشتنتو تغییر دادی؟
همینجوری...
واسه تنوع...
ولی چندان خوشمان نیامد!!
اها از اون لحاظ
خوب بگو ببینم درس مرسا خوب پیش میره؟
ممنون داداش شهرام.........سلام شاه پسر خوبی محسن جان؟
خوبم........
سلام عمو جون .
خوبی؟؟؟
سلام..........سلااااااااام به همه کجایید بابا؟؟؟
مرسی داداشی شرمندم نکنید دیگهسلام..........
بازگشت غرور آفرین آبجی ستاره رو به تایپیک تبریک میگم
ممنون آبجی............خب دیگه ما کم کم مرخص شیم.
داداش محسن خوشحال شدم از دیدنت.به بچه ها سلام برسون.شاد باشی و شبت خوش و خرم.
التماس دعا.
سلام علیکم
و علیکم السلاااااااااام..............
خوبی مامان بزرگ
خوب باز شما هستی
چه خبرا برف میاد اونجا؟
سلاام فرزندم..... آره ما هستیم..............چیکار کنیم دیگه وقتی آدم کاراش پیش نمیره مجبوره بیاد بگرده خوش باشه ....:دی................
شما خوبی؟ چه خبر مصاحبه؟
ای بابا همین الکی خوش بودن خیلی خوبه
مصاحبه هنوز نگفتن کی بیام ولی فکر کنم این هفته باید بهم زنگ بزنن برم اهواز
دعا کن واسمون زودتری کارمون درست شه بعد از 9 ماه در به دری فلاکت بالاخره بتونیم مشغول شیم
به خدا دیگه دارم دیوونه میشم از بس الاف گشتم
می دونم ولی من شرایطی دارم که خدا خیلی کمکم کرد اینجا داره واسم درست میشه و گرنه.....................ایشالا مادر.......................حتما درست میشه
بعدشم درسته که خیلیییی سخته اما خودتو هم خیلی اذیت نکن با خودت فکر کن که الان وضعیت خیلی از هم سنامون همینه. و اینکه تو هنوز کار پیدا نکردی مشکل تو نبوده............ بازم شکر که همین درسرو خوندیم حداقل پیش خودمون خوشحالیم که یه کاری کردیم تو این زندگی..............
چه شرایطی؟بند پپس شماهم دارین به سلامتی شاغل میشین؟تبریک میگم..می دونم ولی من شرایطی دارم که خدا خیلی کمکم کرد اینجا داره واسم درست میشه و گرنه.....................
ما انسان ها موجودات عجیبی هستیم .... نه طاقت دروغ را داریم ؛ و نه تحمل حقیقت ... !!
چه شرایطی؟بند پپس شماهم دارین به سلامتی شاغل میشین؟تبریک میگم..
خوبه الان شما پارتی داری ما که نداریم چه کنیم..البته ما حاصل دسترنج خودمونه..اومدن دنبالمون..سلام اره می دونی چقدر پارتی بازی شده تا دارم میرم سر کار
ببخشید سلام یادم رفت..سلام به شما دوست گرامی..سلام اره می دونی چقدر پارتی بازی شده تا دارم میرم سر کار
اره دیگه من همیشه تو هر مرحله ای از زندگیم یه پارتی بزرگ دارم.شما هم سعی کن پارتی داشته باشی همیشه نیاز میشهخوبه الان شما پارتی داری ما که نداریم چه کنیم..البته ما حاصل دسترنج خودمونه..اومدن دنبالمون..
منم همیشه پارتیم خدابوده که تونستم به این همه موفقیت توزندگیم برسم..خدارو شکر..الانم که به لطف خدا مشغول به کار هستم..اره دیگه من همیشه تو هر مرحله ای از زندگیم یه پارتی بزرگ دارم.شما هم سعی کن پارتی داشته باشی همیشه نیاز میشه
خدایا شکرت که بزرگترین پارتیم بودی تو تمام مراحل زندگیم
منم همیشه پارتیم خدابوده که تونستم به این همه موفقیت توزندگیم برسم..خدارو شکر..الانم که به لطف خدا مشغول به کار هستم..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |