گرمایش و سرمایش خورشیدی

s_morad_i

عضو جدید
از دوستان اگر کسی مطلبی در مورد سرمایش و گرمایش خورشیدی داره برام
بفرسته.
سعی میکنم جبران کنم.
با تشکر سعید.:gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

masoodvahidi

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستان اگر کسی مطلبی در مورد سرمایش و گرمایش خورشیدی داره برام به ادرس
S_morad_i@yahoo.com
بفرسته.
سعی میکنم جبران کنم.
با تشکر سعید.:gol::gol::gol::gol:
با سلام دوست عزیز
پروژه ای با عنوان
آبگرمکن های خورشیدی جهت آب مصرفی موجود است (پروژه شماره 16)

http://masoodvahidi.blogfa.com/post-191.aspx

hvacps

عضو جدید
سلام بعضی از شرکتهای خارجی کولرهای گازی تولید کردند که تا حدود 70 درصد اانرژی رو از انرژی خورشیدی تامین می کنه

morteza1360

عضو جدید
یک شرکت داخلی هم این کار رو کرده بود که تو کنفرانس شرکت کرده بود

سلام بعضی از شرکتهای خارجی کولرهای گازی تولید کردند که تا حدود 70 درصد اانرژی رو از انرژی خورشیدی تامین می کنه

mr.rahjou

کاربر فعال
این دستگاه با استفاده از سیکل رانکین کار میکند.

ثبت اختراع این نوع کولرها دست چینی ها میباشد و به هیچ وجه سیکل کاری استاندارد آن را در اختیار بنده قرار ندادند.

ولی دستگاه جالبیه!

meyboty

عضو جدید
دوست عزیز این دستگاه رو چینی ها هرگز اختراع نکردند بلکه طرح آقای مهندس نعمتی مدیر عامل برق منطقه ای بندرعباس رو که برای یک سخنرانی به چین رفته بود در یک هفته اجرا کردند و پتنتش رو در واقع محترمانه دزدیدند.

mr.rahjou

کاربر فعال
بنده با آقای مهندس نعمتی نیز صحبت هایی داشتم ولی ایشون تعریف میکردند که مدتی که در چین حضور داشتند برای چینی ها تعریف میکردند که چه نوع دستگاهی میخواهند . آنها با تیم مهندسی که در اختیار داشتند توانستند براحتی این دستگاه را بسازند.

ایشون فقط ایده داشتند و حتی به نظر بنده نتوانسته بودند پتنت اختراع رو ثبت کنند.

پس باید امتیاز این دستگاه برای چینی ها باشد دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته برای شرکت ایشون بد نشد چون کار پایلوتی را برای اولین بار در ایران اجرا میکنند به هر حال.......

meyboty

عضو جدید
دوست من آقای نعمتی کسی نیست که تو غرفه نمایشگاهی این محصول حضور پیدا کنه. مگر تو بندرعباس دیده باشیدشون. چون ایشون اصلا تو شرکت ترشک نیست و خیلی هم به نفع ایشون نشد. مشاوره و ابداع این طرح با سازمان بهره وری انرژی ایران بوده و آقای نعمتی نامی هم اونجا متولی این طرح شده. تا اونجایی هم که بنده خبر دارم خیلی کم ایشون به تهران سفر می کنه. احتمالا با کسی غیر از آقای نعمتی صحبت کرده باشین.
ضمنا چینی ها این ایده رو اکه داشتند خوب خودشون زحمتشو میکشیدند. خیلی وقت ها یک ایده اونقدر ارزشمنده که می تونه یک بیزینس جدید رو راه بندازه

mr.rahjou

کاربر فعال
دوست من آقای نعمتی کسی نیست که تو غرفه نمایشگاهی این محصول حضور پیدا کنه.
تا اونجایی هم که بنده خبر دارم خیلی کم ایشون به تهران سفر می کنه.

خیر بنده از طریق دیگری ایشون را میشناسم و صحبت کردم به خودتون زحمت اینکه چجوری میشناسم را ندهید.

meyboty

عضو جدید
شناختن یا نشناختن مسئله این نیست. مسئله اینه که خود ایشون شاکی بود که چینی ها با فقط .... دلار ناقابل طرح بنده رو به نام خودشون ساختند.

mr.rahjou

کاربر فعال
یه ضرب المثل معروف هست که میگه:

هرکه از ما برده است ما برده ایم!

meyboty

عضو جدید
در رابطه با اینکه حق ایشون پایمال شده بنده شک ندارم. چون چند سالی هست که شخصیت این آدم رو می شناسم. اهل لاف زدن و خالی بندی نیست.

mohsen881

عضو جدید
بررسي سيستم هاي سرمايش خورشيدي(solar absorption)

بررسي سيستم هاي سرمايش خورشيدي(solar absorption)

سلام به همگي دوستان پروژكارشناسي من بررسي سيستم هاي تبريد خورشيدي با دكتر جهارطاقي بوده يه خلاصه اي از اشناي با سرمايش و گرمايش خورشيدي و يه مقايسه فني هست اگه كسي خواست يه ايميل بم بزنه واسش بفرستم

mersad20

کاربر فعال
دوستان در مورد ممیزی انرژی و میزان زمان بازگشت سرمایه و مقایسه با سیستم های دیگه کسی فایلی یا مطلبی داره ؟