ما خیلی صاحب نظر نیستیمبچه ها نظرشما چیه؟
کنکور88
زبان30
ریاضی33.33
جامدات21.67
ساخت36.84
معدل16.23
رتبه416
قبولی روزانه بیرجند-شبانه فردوسی-شبانه بابل-شبانه بیرجند
بچه ها این درصدا مال کنکور88هستش ببینیدبااین درصدارتبه 416 اورده درصورتی که سایت مهستان با این درصدارتبه 165 تخمین میزنه این نشون میده که واقعاسوالای پارسال سخت بوده وهمتون درجریان سوالای سخت تر امسال هستیدمن فکرمیکنم رتبه های همه باید بهتراز رتبه ای باشه که سایت مهستان تخمین میزنه چون سوالای امسال از پارسال سخت تر بوده
حسین آقاشما قبول نداری سوالای امسال سخت تر ازپارسال بوده؟مهستان نزدیک 400 گفت
نمیدونم شاید شبانه بشه, ولی امیدم به تغییر کلیده, حتی 1 سوال ساخت هم که غلط زدم درست بشه حله
جوش امیرکبیر 2 سال پیش با رتبه 40 یکی رفته بود
دیگه نمیدونم چه دانشگاهی جوش و تسلیحات داره
اگر دانشگاهش خوب باشه زود پر میشه
من خیلی دوست دارم این طور باشه, یعنی امسال سخت تر از پارسال باشهحسین آقاشما قبول نداری سوالای امسال سخت تر ازپارسال بوده؟
این میشه حداقل از روی درصدریاضی امسال وپارسالت فهمید43.3و30؟
این عکسا نشون میده کارنامه اولیه کنکور 88 و 89 کی اومده
فکر نمی کنم امسالم زودتر بیادمشاهده پیوست 52831مشاهده پیوست 52832
یه کم صبر میخواد!! برا منم اول سیاه میاد بعد درست میشه چه اینترنت اکسپلورر! چه فایر فاکس! البته فایر فاکس به مراتب سریعترو بهتر باز میکنه هرچند توصیه سنجش برخلاف همه سایتها استفاده از اینترنت اکسپلوررهسلام
معلومه این عکسو دیروز گرفتی
یه سوال خارج از بحث برام پیش اومده
من سازمان سنجش رو که باز میکنم و میرم تو قسمت کارشناسی ارشد یه صفحه سیاه دیده میشه که نمیشه متنشو خوند
فقط رو متن سلکت میکنم تا کمی قابل خوندن بشه
ولی واسه شما خیلی قالب و رنگ و بوی بهتری داره
باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنم؟
در ضمن من حتی کافی نتم که رفتم صفحه سیاه بود
به نظرتون مشکل چیه؟
سلامیه کم صبر میخواد!! برا منم اول سیاه میاد بعد درست میشه چه اینترنت اکسپلورر! چه فایر فاکس! البته فایر فاکس به مراتب سریعترو بهتر باز میکنه هرچند توصیه سنجش برخلاف همه سایتها استفاده از اینترنت اکسپلورره
ضمنا شما که اینقد تیز بینی که تاریخ عکس انداختن منو دیدی متوجه چیز جالب دیگه ای تو عکسا نشدی؟
من گفتم بچه ها حتما متوجه اون میشن!
نمیدونم چرا اینجوریه! مال منم اول همین طوری سیاهه ولی خیلی سریع درست میشهسلام
منظورت اون تاریخی هست که نوشتی 89؟؟
در ضمن هر چی وایسادم درست نشد
اینم یه عکس کوچیک از صفحه اینترنت اکسپلورر
سلام
منظورت اون تاریخی هست که نوشتی 89؟؟
در ضمن هر چی وایسادم درست نشد
اینم یه عکس کوچیک از صفحه اینترنت اکسپلورر
بچه هاکلید نهایی منتشر میشه که ما متوجه بشیم احتمالا سوالی حذف یا گزینه تغییر کرده؟مشکل از سرعت اینترنت هست و مرور گر هم کمی تاثیر داره
من اون موقع که دیال آپ استفاده میکردم و اینترنت اکسپلورر بیشتر وقتا سیاه میموند و همون طور که گفتی باید متن رو سلکت میکردم تا یه چیزایی معلوم بود
الان یا اینترنت سرعت بالا تا میزنم صفحه کامل باز میشه و از سیاهی خبری نیست
ضمنا اینترنت اکسپلورر رو بندازید دور مگر در مواقعی که بعضی سایت ها فقط با اون کار میکنن, از فایرفاکس استفاده کنید, خداست
نه دیگه فقط کارنامه میادبچه هاکلید نهایی منتشر میشه که ما متوجه بشیم احتمالا سوالی حذف یا گزینه تغییر کرده؟
منم میخواممن نتایج کنکورو میخواااااممممممممممممممممم
زنگ زدم به سازمان سنجش گفت خیلی زود بخوایم اعلام کنیممنم میخوام
همین هفته بزنن نتایجو خیالمون راحت بشه بره
بچه هاکلید نهایی منتشر میشه که ما متوجه بشیم احتمالا سوالی حذف یا گزینه تغییر کرده؟
نه دیگه فقط کارنامه میاد
جرات نمیکنن کلیدو بدن
دوباره سیل اعتراضات روانه میشه و ....
فقط کارنامه .............
اول جزوه هایی که معرفی میشه بعد این کتابها! کلا هرچی کتاب بخونی برا سراسری کمهسلام دوستان
من یه سوال داشتم می خواستم بدونم کتابای نشر طراح برای ارشد ساخت چه جوریه کسی خونده اینارو یا نه؟
یا جزوه اساتید که همه میگن بهتره؟
والا من تنها چیزی که ندارم وقتهاول جزوه هایی که معرفی میشه بعد این کتابها! کلا هرچی کتاب بخونی برا سراسری کمه
اگه وقت داری هرچی گیرت اومد بخون
ساخت، اطلاعات عمومی رشته ماست. من خودم همه جزوه های امیرکبیرو تبریزو پارسه و ارشد سپاهانو مدرسان شریف و .... خوندم آخرش 23 درصد بیشتر ساخت نزدم>اما یکی از دوستان همینجا با خوندن یکی دوتا کتاب خلاصه مثل پارسه 60-70 درصد زدن . خب مسلما ایشون اطلاعات عمومی ساختشون بالا بوده! ما 100 تا جزوه هم بخونیم به ایشون نمیرسیم!!1والا من تنها چیزی که ندارم وقته
من شاغلم خوش به حال اونایی که وقت دارن می خونن
مهندسین محترم ؛
آزمون خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساخت، اطلاعات عمومی رشته ماست. من خودم همه جزوه های امیرکبیرو تبریزو پارسه و ارشد سپاهانو مدرسان شریف و .... خوندم آخرش 23 درصد بیشتر ساخت نزدم>اما یکی از دوستان همینجا با خوندن یکی دوتا کتاب خلاصه مثل پارسه 60-70 درصد زدن . خب مسلما ایشون اطلاعات عمومی ساختشون بالا بوده! ما 100 تا جزوه هم بخونیم به ایشون نمیرسیم!!1
منظورمن ازون یه نفر خودشما بودیدقیقا
منم یکی زا رفیقای دانشگامون که ترم بالایی بود
همه درسا رو مثل زیاضی و زبان و...منفی زد ولی ساختش 75 شد و رتبش 270 شد
ولی هر سوالی از ساخت میپرسیدی حالیش بود
انگار تو صنعت بزرگ شده بود
البته بازم میگم هنرستانی بودد و عشق ساخت و تولید
ببخشید اینجا تاپیک ساخته شما روی سیالات چرا حساب وا کردی؟با سلام
سيالاتش واقعاً مزخرف بود من كه رو 80 90 حساب كرده بودم شايد منفي بشه