BaBak.Turk
اخراجی موقت
دوستان کسی در مورده نحوه درس خواندن ارشد ساخت و تولید و مکاترونیک و سرفصلها و .... می تونه اینجا بیان کنه تا راهنمایی اش کنیم .
چقدر وقت دارین؟؟چند ماه؟سلام
دوستان من کارشناسی جامدات خوندم و الان کنکور ارشد ازاد رو ساخت و تولید ثبت نام کردم.
میخواستم راهنماییم کنید که چه کتاب و منبعی بخونم،یعنی کتاب و منبعی بهم معرفی کنید که برای آمادگی و شرکت در ارشد ازاد ساخت و تولید در این مدت باقی مانده مناسب باشه. مثلا تست و درس باشه و گیر بیاد در بازار.
همچنین پیشنهاد دیگه ای اگر دارید که در این مدت باقی مانده میتونه مفید باشه، بنده و امثال بنده رو بی نصیب نذارید.
پیشاپیش از لطف شما ممنونم.
من هم با شما موافقم ..یعنی من خودم شاغلم و بیشتر برای پول مایه میزارم تا ارشد..دوست عزيز بابت اطلاعات كاملت ممنون.....من چند وقت وقت پيش اين اطلاعاتو جمع كردم اما الان بيشتر به كار و پول فك ميكنم....
اما اطلاعاتتون واقعأ كامله...اميدوارم بهترين جا قبول شين.
آره واقعأ همين طوره كه شما ميگيد....خيلی دوست دارم ارشد بخونم اما فك ميكنم ديگه ظرفيت بيش از اينو ندارممن هم با شما موافقم ..یعنی من خودم شاغلم و بیشتر برای پول مایه میزارم تا ارشد..
تو ایران ارشد یه نوع سرگرمی برای جوونها شده واقعا هم همینه ...
به نظر من همه بهتره بعد از کارشناسی برن سره کار تو داخل کار ارشد رو بخونن.
من هم با شما موافقم
شما الان به همین بچه های باشگاه بگین که دنبال کلید سوالات هستند ازشون بپرسین چند درصدتون تو کارشماسی متخصص شدین؟ اصلا چی بلدین؟ انگیزه تون برای ارشد چیه؟آره واقعأ همين طوره كه شما ميگيد....خيلی دوست دارم ارشد بخونم اما فك ميكنم ديگه ظرفيت بيش از اينو ندارم
من یه چیزی رو بگم نمی خام ناراحت بشین برای دانشگاه آزاد زیاد وقت نزارین بدونید کمی بلد باشین قبولین.ممنون از راهنماييتون.
پيجور ميشم،اميدوارم اين كتاب گيرم بياد.
ميخواستم بدونم نظرتون در مورد كتاب راهيان ارشد چيه؟ تا به حال اين كتاب رو بررسي كردين، براي شرايط من خوبه؟
سلام دوستان
من امسال ارشد ساخت دادم، همه ی منابع و رفرنسهای موجود در زمینه ی ساخت رو خوندم جزوه ها کتابای رفرنس کتاب ارکان، سپاهان،جهش و و و،خلاصه نویسی هم کردم 4دور هم دوره کردم و همه ی تستهای 10سال پیش رو چندین دور زدم،آزمون جامع آزمایشی سنجش هم درصد ساختم 60 بوده.ولی نتیجه ی کنکورم خیلی بد شد،البته همونطور که میدونید ساخت 91 غلط زیاد داشته.
از همه ی دوستانی که ساختشونو خوب زدن میخوام که راهنماییم کننمن دوباره میخوام واسه ارشد 92 بخونم،برام خیلی مهمه که یه نتیجه ی خوب بگیرم،نمیخوام اتفاقی که امسال برام افتاد دوباره تکرار بشه
کنکور مکاترونیک نداریم که؟!
با سلام خدمت همه دوستان.من گرایش کارشناسیم طراحی کاربردیه و تو کنکور ارشد امسال با حدودا 1 ماه خوندن درسای ساخت(فقط کتاب سوم راهیان ارشد) قبول شدم.ولی احساس میکنم درکم نسبت به درسای ساخت تقریبا صفره!حالا میخوام بدونم درسای ارشد ساخت چقدر به درسای کارشناسی ربط دارن و به نظرتون من دچار مشکل نمیشم؟.در ضمن اگه کتابی هست که با خوندنش بشه یه دید کلی نسبت به درسای ساخت پیدا کرد بهم معرفی کنین.خواهش میکنم کمک کنین چون استرسم خیلی زیاده.ممنون از همتون...
اصلا نگران نباش حدود 80 درصد شبیه هم هستن کتابی هستش به نام manufacturing engineering and technology که نوشته ی پروفسور کالپاکچیان هستش این کتاب به دانشجویان ساخت کارشناسی در دانشگاه MIT تدریس میشود. ترجمه اش هم توی بازاره کتاب جامعیه میشه لطف کنید درصداتون رتبه و محل قبولیتون بگید؟[/QUOTE
سلام ممنون از جوابتون.ببخشید من متوجه نشدم یعنی منظورتون اینه که 80 درصد درسای ارشد ساخت شبیه درسای کارشناسی جامدات هستن؟ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدین.یعنی من که تقریبا از ساخت هیچی نمیدونم با تلاش میتونم خودمو برسونم؟به نظرتون دچار مشکل نمیشم؟
درصدای من:زبان:8.89 ریاضی:11.67 سیالات:-6.66 جامدات:12.96 دینامیک:20 ساخت:29.41
رتبه ساخت:1110 روزانه دانشگاه صنعتی شاهرود
متاسفانه رشته مکانیک گرایش ساخت باید چندتا منبع زیاد رو بخونی .اصلا قواعد خواصی نداره .الان شما گفتی جهش و سپاهان.من بهت میگم اینا که فقط منابع حاشیه هستن.من بهت میگم باید جزوه های اساتید برترو بخونی امیر کبیر یا تبریز یا بابل البته بازم خیلیا اینارو خوندن نیاوردن. من همین دوستم جزوه های امیر کبیرو خونده بعدشم جزو های بابل و تبریزم خونده میگه اینا همشون آشغاله دیگه همه موندن هرچیم بخونی توش غلط هم زیاد داره .ولی پیشنهاد من اینه که باید تعداد منابع زیادیو بخونی گرایش ساخت بسیار وسیع هست همینه که کارو سخت میکنه و باید خیلی بخونیسلام دوستان
من امسال ارشد ساخت دادم، همه ی منابع و رفرنسهای موجود در زمینه ی ساخت رو خوندم جزوه ها کتابای رفرنس کتاب ارکان، سپاهان،جهش و و و،خلاصه نویسی هم کردم 4دور هم دوره کردم و همه ی تستهای 10سال پیش رو چندین دور زدم،آزمون جامع آزمایشی سنجش هم درصد ساختم 60 بوده.ولی نتیجه ی کنکورم خیلی بد شد،البته همونطور که میدونید ساخت 91 غلط زیاد داشته.
از همه ی دوستانی که ساختشونو خوب زدن میخوام که راهنماییم کننمن دوباره میخوام واسه ارشد 92 بخونم،برام خیلی مهمه که یه نتیجه ی خوب بگیرم،نمیخوام اتفاقی که امسال برام افتاد دوباره تکرار بشه