خب معلومه گزینه دوم
امیر کبیر کجا دانشگاه ازاد کجا.هرچند مجازی باشه.
شما اولین کاری که میکنی اینه که یه دور دستور زبان فارسی رو بخون.من کاردانی آیتی دارم حالا میخام کارشناسی ثبتنام کنم.اما با توجه به حرف شماکارشناسیش واقعا هیچی بارمون نمیشه پس چگارکنم؟ نمیخام2سال وقت و هزینم تلف بشه.نه میتونم بیخیاله درس بشم و ادامه دادنشم که باره علمی نداره.چکارکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱. خانم یه جا لطفا سوالتو مطرح کن، نه ۳ جا.من ترم 8 رشتهitهستم وسخت بدنبال موضوع مناسبی واسه پایان نامه ام هستم .لطفا موضوع خوبی سراغ دارید راهنماییم کنید.
من ترم 8 رشتهitهستم وسخت بدنبال موضوع مناسبی واسه پایان نامه ام هستم .لطفا موضوع خوبی سراغ دارید راهنماییم کنید.
بر چه معیار این حرف رو میزنید ؟؟
مطمئن هستید دانشگاه مجازی امیرکبیر از آزاد قزوین بالاتر هست ؟؟
میدونی استادای هر کدوم کیا هستند ؟؟
الگوی کاری مجازی امیرکبیر رو میدونید ؟؟
فضای کاری و پشتیبانی از شما در هر کدوم رو میدونید ؟؟
اگر میدونید به ما هم بگید
دانشکده علوم و فنون(دانشکده فنی فرق میکنه)دانشگاه تهران برای دوره ارشد مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی میگیره. ظرفیتش خیلی کمه و خب دانشگاه تهران هست و مشخصا قبولی توش سخته و تا اونجایی که میدونم با خود مهندسی پزشکی ارتباط چندانی نداره. میتونین از اساتید اونجا بپرسین.سلام
خدمت مهندسان عزیز
من تازه عضو این باشگاه شدم
سوالم در مورد اینه که کسی راجع به مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی چیزی میدونه؟ و اینکه ایا برای ارشد فناوری it بخونم بهتره یا فناوری اطلاعات پزشکی؟
با توجه به اینکه الان برای کارشناسی it میخونم.
خودم یه چیزایی در مورد مهندسی پزشکی میدونم اما برای ادامه تحصیل بین دو رشته موندم.
و اینکه بازار کار کدوم بهتره
اگه ممکنه دوستان خوبم راهنماییم کنید
با یه جستجوی ساده میتونین جواب سوالتون رو پیدا کنین.سلام دوستان
میشه لطفا در مورد دوره های MCITP و CISCO توضیحاتی بدید؟؟؟!!!
اینکه چه کاربردی دارن؟؟؟
چه سرفصلایی دارن؟؟
و دوره های بعد از هر کدوم وجود داره یا نه ؟؟؟
سلام،تازه عضو باشگاهتون شدم رشته تحصیلیم فناوری اطلاعات،به طور اتفاقی وارد این رشته شدم، چون توی کنکور به اون چیزی که میخواستم نرسیدم اوایل زیاد برام مهم نبود که اطلاعاتی در مورد این رشته داشته باشم، ولی تصمیم دارم برای کارشناسی ارشد خودمو آمده کنم، از درس دانشگاهم راضی هستم، ولی حس میکنم اطلاعاتم خیلی ضعیف، میشه اطلاعات زیادی در مورد فناوری اطلاعات، و گرایش شبکه، امنیت در فوق بدید، از چه کتابای شروع کنم،چه کتابای باید برای فوق بخونم منبع درسی گرفتم ولی نمی دونم از چه نویسنده های شروع کنم، در مورد دورههای که باید بگذرونم توضیح بیشتری بدید، MCSE , Cisco دقیقآً چی هستند، لطفا راهنمایی کنید ممنون.
اطلاعات کمه. نگفتی کدوم دانشگاه میخونی؟سلام دوستان
حالتون چطوره
آقا من الان 20 سالمه
و ترم 1 IT هستم
به امنیت اطلاعات علاقه دارم
خوب آیا پیشنهادی دارید برای من از الان چکار کنم
چون بیشترین هدفم برای خارج از کشوره
میخوام اونجا بتونم برای خودم کسی بشم
ممنون میشم راهنمای کنید
سلام دوستان
حالتون چطوره
آقا من الان 20 سالمه