کتاب مهندس سارا سنجری هم آموزش نصب ARC GIS رو داره هم آموزش خود نرم افزارو ،در کل کتاب خوبیهبا سلام خدمت دوستان عزیز
اگه کسی آموزش نرم افزار Arc GIS رو داره برام بزاره خیلی ممنون میشم
همراه با آموزش نصبش
اگه سایتی هم در این مورد سراغ دارید لطفا معرفی کنید
خیلی ممنون این فایلی که گذاشتین آموزش نرم افزار Arc View هستشسلام
من یه آموزش خلاصه دارم امیدوارم به دردتون بخورهمشاهده پیوست 60504
سلام دوستان نرم افزار Arc GIs رو میخواستم لطفا ورژن جدید باشه ممنون!!!
بازم شرمنده اذیت شدی پیدا کردی بی نصیبمون نزار میخوامت رفیقآره مثل اینکه حق کپی رایت داره پیدا کردنش سخته تو سایتهای ایرانی هم واسه فروش گذاشته ، ولی من سعی میکنم پیداش کنم. شرمنده اگه نشد
ولی فکر کنم لینکهای filesonic درست باشه آخه *****ه، این لینک آخری هم احتمالا اگه تو سایت عضوبشید بتونید ازش دانلود کنید.
کرکش پیدا میشه اما خودش نه حالا شما کرکشو داشته باش شاید خودشم پیدا شد صفحه کرک
سلام
ARC gis 9.3 رو چطور روی ویندوز 7 - 64بیت نصب کنم؟
نصب میشه ولی توی آخرین قسمت کرکش ارور میده
کرک نرم افزار مال شرکت دریا سافته
سلام دوست عزیز ممکنه ورژن نرم افزار به 7 نخوره ولی احیانا آموزش نصبش رو واست گذاشتم ببین به کارت میادسلام ...
من هم تازه با جی آی اس آشنا شدم
نرم افزارش بر روی سیستم نصب نمیشه در مرحله آخر لایسینس ارور میده وقتی که میخوام localhost رو وارد کنم
چیکار کنم که درست بشه
لطفا منو راهنمایی کنین...
ویندوز 7
خوب دوست عزیز مشکل از لایسنس شما هست که این امکانات تو این مدل تعریف نشده معمولا نرم افزار های قفل شکسته این مشکلات رو دارن!!!سلام به همه
من نرم افزار
arcgis9.3
رو نصب کرده ام اما وقتی میخواهم با قسمت
spatial analyst
کارکنم پیغام زیر مشاهده میشود.
چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=67007&d=1318016309&thumb=1
احتمالا کرک نرم افزارت مشکل دارهسلام به همه
من نرم افزار
arcgis9.3
رو نصب کرده ام اما وقتی میخواهم با قسمت
spatial analyst
کارکنم پیغام زیر مشاهده میشود.
چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=67007&d=1318016309&thumb=1
سلام دوست عزیز پیشنهاد میدم بهت واسه اینکه کامل یاد بگیری به جای پی دی اف کتاب آموزشیش رو بگیر من خودم با پی دی اف به نتیجه جالبی نرسیدم ولی جدیدا با کتابی که گرفتم خیلی کمکم کرد .....سلام
من یک جزوه تقریبا کامل به صورت pdfاز آموزش arc gisمی خواستم
با عرض سلام خدمت شما در مورد نرم افزار erdas باید بگم که نرم افزاری برای کارهای فتوگرامتری و سنجش تصاویر ماهواره ای هستش که به نسبت هم از photomod که روسیه بهتره و هم از pci eomatica که اون هم یه نرم افزار موفق در این زمینه است به این دلیل که سرعت کار بیشتره و با استفاده از برنامه نویسی و پایه ی قوی که داره باعث شده خیلی از کارهای شما برای توجیه نسبی و مطلق عکس راحت بشه و در کل میتونم بگم با استفاده از ماژول هایی که روش نصب میشه تقریبا یکی از بهترین نرم افزار های مثلث بندی هوایی و فتوگرامتری است.سلام دوستان
لطفا کرک و لایسنس کامل arc gis 9.3 رو برای دانلود بزارید.
و درباره نرم افزار erdas imagine هم یک توضیحی(کاربرد. کتب اموزشی) بفرمایید
ممنون
کتاب خودآموز Arcgis10 نوشته ی امید تی تی دژ که برا انتشارات دانشگاه شمال هستش ولی احتمالا انتشاراتش تغییر کرده ... اخیرا که تهران بودم جلد سبز رنگ داشت و در ضمن حتما روی کتاب دی وی دی تمرینات و نصبش رو هم تحویل بگیر که اساسا لازمت میشهسلام
پس اگه میشه نام کتاب و مولف اون رو برام تو سایت بذار ممنون میشم خیلی خیلی نیاز دارم
ساختن DTMدر نرم افزار ARCGISبه چه صورته.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a063.gif
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | سنجش از دور>> و آموزش نرم افزار های سنجش از دور | گرایش های نقشه برداری | 21 | |
A | آموزش علمی و کاربردی ArcGIS 10.3 | گرایش های نقشه برداری | 0 | |
آموزش فتومد | گرایش های نقشه برداری | 1 |