من برای زبان تخصصی پیشنهادم فقط متنه ، نه کلمه نه هیچ چیز دیگه ، متن کنکور های سال های اخیر و آزمون های آزمایشی همه ی موسسات (مرکز ، ایوان ، پردیس معمار و آکادمی) رو بزنین ، همین ، جدا خوندن کلمه به تنهایی کمکی نمی کنه...اگرم می خواین کلمه بخونین کلمات عمومی رو دوباره بخونین که توی خوندن متن مشکل نخورین...
من مظورم از کپی دقیقا حرف خودتونه ، خاطرات تکراری ، مثالای یکی و ... من همه ی جک ها ، مثال ها و چیزایی که هر دوی این اساتید می گن رو از دکتر سعیدی پور اولین بار شنیدم ، یعنی خاطراتی که صرفا برای اینکه درس جا بیفته گفته می شه و یه فن خوب تو تدریسه...بهرحال من از هیچ کس دفاع نمی کنم هیچ کس رو هم محکوم نمی کنم...صرفا نتایج دو سال اخیر رو میبینم و به این نتیجه می رسم که الان دکتر طباطبایی داره بهتر نتیجه می گیره :
پارسال : صدرا (رتبه 1) ، نیلوفر (رتبه 2) مژگان (رتبه 5) شروین (رتبه 11) شاگردای دکتر بودن که من می شناسم.
امسال : رامتین (رتبه 1) نیلوفر (رتبه 1 مدیریت) پریسا(رتبه 2 مدیریت) علی (رتبه 4) مائده(رتبه 8 انرژی) مهرزاد (رتبه 11) که همه همکلاسیم بودن غیر نفر آخر که مشهد شاگرد دکتر بوده.
بهرحال ، من همیشه ممنون شما بودم به دلیل زحماتتون تو باشگاه و در اختیار گذاشتن بهترین جزوات و براتون به شدت آرزوی موفقیت توی پایان نامه تون دارم و از ته دل می گم ، شما روی چشم بنده جا دارید و از اینکه فکر کردم دارید بی احترامی می کنید (سوتفاهم) ازتون عذر می خوام.
البته که همین طوره دوست عزیز و جدید من. ما قصدمون فقط اگاهی رسانی بهتر به بچه هاست. منم مبلغ هیچ موسسه ای نیستم. البته کپی طبیعیه چون بالاخره شاگرد سروش نیا بودن ایشون اما دیگه تا اینقدرش خداییش ضایعه دیگه. نیست؟ چون از اهالی آکادمی هستی یه خاطره خوبو برام زنده کردی شما. دکتر سعیدی پور عزیز و گل که فکر کنم باتجربه ترین استاد تو آموزش کنکور باشن و من کاردانی به کارشناسیمو فقط مدیون تدریس و مشاوره ایشونم اما یادمه سر کلاس هروقت با بچه ها بحث می شد که فلان استاد فلان چیزو گفته این بزرگوار با ادب و خوش اخلاق می گفتن هرچی سروش نیا گفته همون ملاکه. یا یه استاد عزیز دیگم تو اون مجموعه مهندس ایرانشاهی عزیز که واقعا پرسپکتیوو از ایشون یاد گرفتم 4-5 سال پیش (سال نود) به دوستم (ملیکا) گفته بودن یکی از اصلی ترین عوامل قبولی تو دانشگاه تهرانشون سروش نیا بوده و هرجور شده ایشونو برمی گردونن آکادمی.
دوست عزیزم افکار عمومی هیچ وقت اشتباه نمی کنه. تعداد نفرات و کدهای کلاسی سالیانه این دو نفر (اصل و کپی) را با هم مقایسه کنید.
همیشه می گم سرنوشت زندگی بچه ها نباید اسیر تبلیفات موسسه ای بشه. اگه نگاه کنین این اسامی رتبه اولا همه جا و تو همه موسسات هست. برید ببینید. واقعا این آدما اینقدر بیکار بودن که همه کلاسای همه موسساتو برن؟! سال ما دو تا از موسسات غیرتخصصی که تبلیغات تلویزیونی هم دارن به رتبه یک کلاس ما گفته بودن بیا بهت پول می دیم اسمت بیاد تو تبلیغاتمون.
یه دودوتا چهارتای ساده است دیگه مهندس عزیز. طبیعیه وقتی ترن آور مالی رو یه نفر تکون بده واسه یه جا خوب باشه واسه جای دیگه بد. مثلا سروش نیا سالانه 15-16 تا کلاس پر می کنه اینو ضربدر 40-50 تا دانشجو تو هر کلاس بکن حالا این عددو ضربدر شهریه کلاس...می بینی چه رقمی عاید موسسه می شه!!! خب پس معلومه بقیه که از این ترن آور محرومن بهش فحش بدن. مثلا تا پارسال که ایوان خانه بوده که هیچ ولی مطمئن باش امسال همین ایوان خانه ای ها مثل آکادمی می گن نه! اصلا خوب نبود! فلانی خیلی ازش بهتره! درصورتی که التماسش می کنن برگرده.
حیف نمی خوام به طرفداری کورکورانه متهم بشم اما می تونم ده برابر اسمایی که آوردی اسم ردیف کنم ولی می گم تشریف ببرید دانشگاه های بزرگ و خودتون از قبولیا بپرسید.
ببخشید خیلی حرف زدم اما بحث ما خوبیش اینه که همه حقایقو واسه دوستای تازه کارمون غربال می کنه و تنها هدفم گول نخوردن بقیه مثل خودمه دوست گرامی و جدید و البته اینکه از سرقت علمی و کپی متنفرم! ولی مرسی که خاطرات خوب دکتر سعیدی پور گل و مهندس ایرانشاهی عزیزو برام زنده کردید.