آی تی و صنایع رشته های قوی هستند ولی در خارج .فعلا عمرانیها آینده کاری خوبی دارند ..ببین واقعا به کدومش علاقه داری برو دنبال اون ..با بازار کار کاری نداشته باش ..تو ایران همه جا کسادیه........بیکاری هست .
سلام به نظر شما من کارشناسی رشته عمران بخونم یا معماری یا نرم افزار آیا رشته معماری سخته؟اصلا من میتونم شرکت کنم چون تو کاردانی itمیخونم می خوام کارشناسی معماری یا عمرا شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون.
سلام دوستان
ببخشید من در حال حاضر مدرک کاردانی رشته معماری را در اختیار دارم. میخواستم بدونم اگه بخوام واسه کارشناسی وارده رشته عمران بشم . کدوم از این رشته ها بهتره؟
1)مهندسي تکنولوژي ساختمان
2)مهندسي تکنولوژي عمران- آب و فاضلاب
3)مهندسي تکنولوژي عمران- نگهداري و بهره برداري سد و شبکه
4)مهندسي اجرايي عمران
و سوال دیگم اینه که اگه بخوام وارده این رشته ها شم حدودا باید چند واحد بیشتر از کسایی که کاردانیشون همین رشترو داشتن پاس کنم.
اگه جوابمو زود بدین ممنون میشم. چون انتخاب رشتم امروز اغاز شده.
ببین دوست من.اینجا هر کس یه چیزی میگه
همه ی این رشته ها خوبه
ببین ب کدوم بیشتر علاقه داری همونو انتخاب کن و سعی کن بهترین باشی.الان همه دنبال بهترین ها هستن.
سلام دوستان
ببخشید من در حال حاضر مدرک کاردانی رشته معماری را در اختیار دارم. میخواستم بدونم اگه بخوام واسه کارشناسی وارده رشته عمران بشم . کدوم از این رشته ها بهتره؟
1)مهندسي تکنولوژي ساختمان
2)مهندسي تکنولوژي عمران- آب و فاضلاب
3)مهندسي تکنولوژي عمران- نگهداري و بهره برداري سد و شبکه
4)مهندسي اجرايي عمران
و سوال دیگم اینه که اگه بخوام وارده این رشته ها شم حدودا باید چند واحد بیشتر از کسایی که کاردانیشون همین رشترو داشتن پاس کنم.
اگه جوابمو زود بدین ممنون میشم. چون انتخاب رشتم امروز اغاز شده.