بسیار عالی بود مهندس جان و واقعا ممنونم اما اگر شکل هم باشه که هم برای من بهتره هم برای دوستانیکه در این مورد مشکل دارن فقط یه سوالی برام پبش اومده :وقتی کانال اصلی(در مثال بالا 20 در 30) دوشاخه مبشه یعنی یه انشعاب 10 در 18 ازش میگیریم (برای یه اتاق) و شاخه بعدی میشه فرضا 25در 20 (که در امتداد و دنباله همون کانال اصلیمون هست تا به اتاقهای دیگه برسه) اونموقع باید برا اون شاخه هم تی رو بدست بیاریم؟مجموع تی های این دو باید عدد ثابتی باشه؟
راستی ابعاد دریچه هادی که به انتهای کانالهامون باید وصل بشه تا مثلا هوای کولز آبی از اون خارج و وارد اتاق بشه رو چطوری حساب باید بکنیم؟
بازم ممنونم از راهنمایی و وقتی که صرف میکنید
سلام
خواهش میکنم
سعی میکنم در اولین فرصت شکل مناسب تهیه و نشون بدم
شما تیک افی که جدا میشه رو نشون میدین و لزومی نداره مقدار باقیمانده رو نشون بدین ولی قطعن جمع تی ها در یک نقطه باضافه باقیمانده برابر عرض کانال اصلیه و مثلن اگر در یک نقطه به دوطرف کانال انشعاب گرفته میشه شما لازم تیک اف هردو طرف رو نشون بدین ولی من ندیدم جایی مقدار باقیمانده رو نشون بدن و به نظرم لزومی هم نداره و در ادامه کانال اصلی بازم هرجا انشعاب داشت به همون روش قبلی تی رو بدست میاورین وذکر میکنین و الزامن با تی های قبلی هم یکی نیست زیرا به نسبت مقدار cfm جدا شده به cfm کل و همچنین عرض کانال اصلی بستگی داره ( به ارتفاع کانال هیچ بستگی نداره)
ابعاد دریچه با توجه به سرعت مناسب هوا در اون محیط و حجم هوا انتخاب میشه ولی معمولن با مراجعه به کاتالوک سازنده دریچه ها مثلن کاتالوگ شاهرخی براحتی میتونین هر نوع دریچه مثلن سقفی چهار گوش یا گرد یا دیواری رو انتخاب کنین که خیلی راحت تر امحاسبه هست